Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość w totalnej rozsypce

poznalam kogos spedzilam z nim weekend i teraz nie moge sie pozbierac

Polecane posty

Gość w totalnej rozsypce

nie chce omawiac szczegolow ale chcialam prosic o jakies pocieszenie, nie moge sie pozbierac, placze ciagle nie moge zapomniec, z gory bylo wiadomo ze juz nigdy wiecej sie nie zobaczymy a ja sie zakochalam i teraz codzien cierpie i placze, prosze jak moge sie z tym uporac.?

Gość w totalnej rozsypce
nie moge sobie z tym poradzic czuje sie jakby ktos mnie walil piescia w brzuch tak boli

Gość w totalnej rozsypce
prosze was o jakies madre rady bo ja zwariuje nie mysle o niczym innym, mam napady placzu teraz tez i nie widze wyjscia w tej sytuacji

Gość jggjytgj
opowiedz dokladniej

Gość nie wiem co ci powiedzieć
ale, to znaczy co? Żal Ci, że dałaś mu? Czy, że już się nei spotkacie? Jeśli wiesz, jak się nazywa to napisz doń

tu nie ma dobrych rad, nie w tym temacie, nie znajac szczegogl tym bardziej nikt Ci nie doradzi, pocierpisz, pocierpisz, a pozniej przejdzie, zakochasz sie w innym, a to bedzie taka mała historyjka z twojego zycia

ja pieredole babo, no jak ci tu cos pwiedziec jak poszlas, a my mamy czekać - ide

Gość w totalnej rozsypce
sorry bylam zajeta placzem, to wloch poznalam go na dyskotece nic nie zrobilam ale na drugi dzien sie spotkalismy i juz bylo cos, on w pon juz wrocil do wloch i sie nasze drogi rozeszly mytslalam ze jestem cwana i ze skorzystam sobie ale nie jestem taka miekka ze teraz chodze jak nacpana od 3 dni....najgorsze jest to ze on byl piekny w kazdym calu, idealny a jak sie kochal, nigdy w zyciu nie mialam takiego seksu nigdy i co teraz kto go przerosnie juz mi sie nic nie chce

Gość w totalnej rozsypce
naprawde on byl najlepszy we wszystkim, ja w zyciu nie mialam kogos takiego jak teraz zyc normalnie tak tesknie i pragne, czuje jego zapach, wariuje prosze kogos o pomoc psychologiczna

oj, no po prostu mówiąc brzydko puściłaś się z nim - spoko to piękne uczucie z jednej strony Cię rozrywa tęsknota z drugiaj rozkminiasz swoje uczucia - ale czy ja wiem..... Pomyśl, czy ten koleś Cię za rok będzie pamiętał, będzie myślał, że kogoś przeleciał, piękną Polkę - nic w tym złego, ale po prostu kurcze no - przykro mi, ale zdaje się, że to koniec Chyyyyba, że masz jakiąś opcje znalezienia jego adresu/konta na fb czy coś to pisz, może stworzycie związek :)

Gość w totalnej rozsypce
ie bo po wszystkim okazalo sie ze ma laske, ja tez mam kogos ale ja sie zakochalam sytuacja byla jak z filmu wszystko takie namietne bardzo na dodatek to jest pilkarz z malego miasteczka wyobrazcie sobie jaka ma kondycje....ja nie moge zejsc na ziemie, po prostu mnie tak gniecie w brzuchu z bolu ale juz nigdy sie nie zobaczymy napewno nie mozemy miec kontaktu bo mamy kogos on byl tak piekny ze mu nie bedzie zalezec ale jestem pewna ze nigdy mnie nei zapomni bo zafundowalam mu piekna przygode ogolnie na czas jego pobytu a byl pierwszy raz to wszystko bylo takie szalone, ja sama go wyrwalam

Gość w totalnej rozsypce
to nie stalo sie w polsce dla jasnosci...to mlody chlopak na dodatek bylam zdziwiona ze taki dojrzaly, ale wyglada jak bog najgorzej boli to ze juz nigdy nikt mu nie dorowna, nie dosc ze byl najpiekniejsza osoba jaka w zyciu spotkalam, a bylam juz we wloszech i widzialam cuda to jeszcze tak sie kochal, przeciez ten seks jest nie do opisania, to bylo tak namietne i ostre ze nie dam sie juz nikomu dotknac zeby nie zmazal ze mnei tego uczucia, czuje sie fatalnie juz minelo 3 dni a ja nadal placze i najgorsze jest to ze uporam sie pewnie i placz przejdzie ale zostanie ten niesmak ze juz go nigdy nie bede miala, nie umiem sie cieszyc ze byl ja nie moge zapomniec...kto mu dorowna jak on byl bogiem z wygladu z zachowania z ubioru i z seksu no jak ja mam zyc juz mi sie teraz nikt nie podoba

Gość łobuss
taki az wspaniły byl. no to szkoda, faze to bys dopiero miala jak bys zaszla w ciaze. tak to niemasz czego zalowac.

Gość w totalnej rozsypce
wzielam tabletke na drugi dzien bo przez ta namietnosc wymknelo sie spod kontroli ale mialam mysli zeby urodzic takie cudowne dziecko, nie zeby go dreczyc zeby naciagnac, nie musialby wiedziec ale zeby miec cos po nim masakra...prosze was podniescie mnei na duchu

Gość w totalnej rozsypce
nigdy nie zapomne smaku jego spermy pachnącej pizzą

Gość w totalnej rozsypce
w brzuchu mnie gniecie bo ten piłkarz ze wsi tak mnie ładował analnie ze czułam kutasa w żołądku

Gość w totalnej rozsypce ale głupia
kurvva z ciebie :D puściła sie jak suka a teraz ryczy :D

Gość w totalnej rozsypce
nawet nie zmywam z siebie jego spermy niestety wyschła i troche sie kruszy wiec leze na łóżku i nie ruszam sie zeby jej nie stracic

Gość w totalnej rozsypce
hehehe dzieki za filmik pomogl rozsmieszyl niestety wlasnie o tym mowa ze gosc byl calkowicie piekny mial cialo pilkarza ruchy i sprawnosc pilkarza a twarz aniola po prostu przeciez nikt go nie przerosnie, nie spotkalam nikog takiego cale swojhe zycie to pewnie juz nie spotkam chcialabym go poglaskac po buzce, dac buziaka masakra ja sie wykoncze

Gość w totalnej rozsypce
mam nadzieje ze zostawił mi po sobie AIDS a przynajmniej grzybice

20:48 [zgłoś do usunięcia] nie wiem co ci powiedzieć oj, no po prostu mówiąc brzydko puściłaś się z nim idzcie na msze bo wam sie nudzi i pierdolicie glupoty🖐️

Gość heheheheheheheheh
ani okresu ani adresu...lol :D

Gość w totalnej rozsypce
nie wyzywaj mnie, nie znasz pobodek, jemu nie dalo sie oprzec, to byl bog! wszsystko bylo genialne tylko ja sie wlasnie nie nadaje do kurwienia bo potem wiecej cierpienia niz przyjemnosci

Gość łobuss
choc teraz ja cie bzykne, pokaze ci ze jestem lepszy

Gość w totalnej rozsypce
heheh adres mam gosc namierzony ale nie bede sie narzucac nikomu....nic z tego nie wyjdzie ja po prostu pragne go miec jeszcze raz, przytulic,,,wzielam tabletke dzien po bedzie spokoj

Gość w totalnej rozsypce uważaj
jak cie Bóg zerżnał to moze byc niepokalane poczęcie haha

Gość kur****o master
W szystkie są zadowolone Tobie też nie bede żałował ,ile mam tyle twoje27cm w zwisie 6,5cm grubości,jak butelka 05l po piwie.Bedziesz szcześliwa i też sie chwalić ze cie boli brzuch,ale musiśz sie zbadać że nie masz syfilisa!!!!!!!!!!!.Jestem też z małego miasteczka ale nie mulat.Lubie blądynki ale i rudym nie odmawiam ,bo nie wyganiają mnie ,że stałem miedzy ogrami jak dzielily w sprzet

Gość zdecyduj sie typiaro
bo raz piszesz ze w pon on wrócił do włoch a potem piszesz ze poznaliscie sie we wloszech . żalosna prowokacja maja na celu no własnie co? pokazanie jaka jestes łatwą dupodajką i zdradliwą suką ? a moze lubisz wymyslac bajeczki na dobranoc ?:)

Gość w totalnej rozsypce
wydaje ci sie, mialam kilku gosci ale ten jest bogiem, wyglad przede wszystkim, wyglad nie da sie nie zwrocic uwagi mlodosc, sila i to jak sie kochal, ja dopiero w ta niedziele zdalam sobie sprawe ze seks jest az tak przyjemny wyobrazcie sobie ze czasem postekniejsz podczas seksu, a tutaj sie nie dalo utrzymac ciszy bo nie wiem skad on to wszystko potrafi wjkoncu taki mlody