Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobieta w układzie35

Wow ,ale mnie załatwił!

Polecane posty

Gość a sam test 250
kobieta swoje odpokutuje spoko, nawet dwa razy: raz sama przed soba, dwa ludzie jej tego nie daruja- biale noce, takie do switu, gdzie serce jak kamien:( a facet/jemu wszystko jedno:(

Gość grypsik83
nic nie odwracam, po prostu tak jakby otworzyli im oczy, że miłości ani żadnego prawdziwego uczucia nie ma i jest tylko seks

Gość analupoo
co to są białe noce??

Gość a sam test 250
ej kolego ja mowie o wrazliwych i dotychczas wiernych kobietkach-wiesz dlaczego to zrobilam?bo zadzwonil i powiedzial: olka, żenie sie, kocham ją a mi dlugie lata(chyba 3) zmarnowane uderzyly na raz, do pozna w nocy zdawalo mi sie ze siedzi przy mnie na lozku i glaszcze po glowie, eh ta moja pierwsza milosc? co zrobilam? napisalam do jego najwiekszego wroga, nienawidzil go a ja mu sie wtedy podobalam! zaczelismy sie spotykac od sierpnia, do lozka poszlismy w lutym-po roku znajomosci, tak moj pierwszy raz wygladal tak, ze koles szybko do autobusu poszedl a potem rozpierdolil wszystkim na osiedlu

Gość a sam test 250
biale noce-ja tak nazywam samotne noce, takie kiedy wychodzilam od kogos z domu smutna strasznie i szlam do siebie, nie palilam swiatla w pokoju tylko siedzialam po ciemku, wtedy byl snieg i takie niebo jasne od niego, jakby wszystko bylo syberyjskie,biale

Gość analupoo
w sensie od kochanka?

Gość a sam test 250
ide na papierosa, dzis mialam ciezki dzien, ostatnio ciagle doradzam kobietom od ukladow mowie o zebraniu o milosc:( ten chloapk z ktorym jestem zanim mnie wzial w ramiona musial powiedziec-tak chce z tobą byc:)

Gość a sam test 250
tak od kochanka, budowalam moje szklane domy w ich samochodach, w ich altankach, domkach letniskowych i budkach kembingowych, oni myli sie szybko nad zlewem i zaczelam ich nazywac PISUARAMI

Gość o ja cie.
hmmm, szklane domy... jak w powiesci S. Zeromskiego. Utopia...

Gość analupoo
ciekawa z Ciebie osoba :)

Gość test 250
obecnie robie testy na hpv-oto sa skutki seksu bez uczuc, seksu przygodnego, rak szyjki macicy

Gość hehe :D
ten wpis nade mna to mam rozumiec podszyw, tak?

Gość test 250
nie, robie testy na 37 onkogennych wirusow