Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobieta w układzie35

Wow ,ale mnie załatwił!

Polecane posty

ja uwazam ze to dran, traktuje ciebie(albo tamta) jak kawal miesa....do diabla z takimi facetami

Gość a sam test 250
nie wiem nie czytalam...uklad jest to cos takiego co stanowi tresc zycia samotnych kobiet i facetow ktorych swedzi pyra,nic to wiecej nie znaczy i to wszystko

Gość kjhjkhjkhjkjkhkh
przede wszystkim nie ma ukladow bez zobowiazan. juz samo takie zalozenie na poczatku znajomosci burzy pojecie "bez zobowiazan".

Gość a sam test 250
ukladow mialam szesc?????? - ja i pawel - ja i robert -ja i szczypiór -ja i dres -ja i wfista -ja i moj byly i mase akcji! o nazwalam ich po imieniu?a wiesz ze mieli tylko numerki?nie nazywalam ich ludzkim imieniem, bo moj pies na lepsze zaslugiwal wabiac sie puszkiem czy azorem?zwijali sprzet,zamykali rozporek, pierdolneli drzwiami i tyle ich bylo:D co mam ci powiedziec glupia,naiwna kobieto? o wiem co ci powiem, teraz mam kogos od roku- pierwsy raz mnie nie ruchaja bo obecnie mam seks w dupie i moge zyc bez, czasem lapie sie na mysli, ten mial takiego,tamten innego-ten wchodzil plytko,ten gleboko.... tak samotnosc,smutek i zawod,wspolczuje ci mój męski pisuarze, czujesz sie dzisiaj jak ścierka ktora sprzatasz lazienke, taka z wlosami i brudem z kibla przykro mi to stwierdzic polecam ci godna,samotnosc z pasja i uczciwym czolem akcje mozna wybaczyc-bo czlowiekowi odwali,ale uklady nie

kobieta w układzie35 a czego się spodziewałaś ? Jak byłaś w "układzie" to byłaś przyjaciółką do pogadania i zabawy i cóż on ma kilka przyjaciółek ot tyle... Chcesz szczerości mówienia o wszystkim itd itp to znajdź partnera a nie gościa którego traktujesz jak kogoś do rozmowy i wibrator... Ty go traktujesz jak wibrator on cię jak dmuchana lale i wszystko było by ok gdyby nie to ze tobie się włączyła jakaś zazdrość... On mógł ci powiedzieć ale zapewne spodziewał się takiej reakcji więc nie chciał przyjaciółce robić przykrości. Wiesz jak przyjaciółka do łózka reaguje na stwierdzenie że muszę lecieć bo obiecałem XXX że z nią spędzę wieczór :D:D:D wiele z was marzy o wolności i "układach" nieliczne dorosły (a dokładniej są wystarczająco wyrafinowane) ;) Ty najwyraźniej nie.

Gość ciekawi mnie jedna rzecz
czy te osoby decydujace sie na uklad biora pod uwage, ze skutkiem ich igraszek moze byc np. dzidzia? I co z ta dzidzia pozniej zrobic, skoro to byl tylko uklad? Dorosli to duze dzieci i tyle w tym temacie. Liczy sie chwilowa przyjemnosc i nic wiecej! Moralnosc, zasady, odpowiedzialnosc schodza na drugi plan.

Gość a sam test 250
do ciekawi...wiesz co sie robi?koles mowi ze spierdala do anglii, ten drugi mowi ze cie nie zostawi,ale musisz usunac,inny nazywa problemem.tymczasem dla mnie to chustki do nosa

Gość efdefde
a sam test 250 poważnie masz seks w dupie ? nie wierzę ,że możesz żyć bez skoro wcześniej miałaś tyle układów, widać był ci bardzo potrzebny

Gość a sam test 250
to nie byla potrzeba seksu,ale potrzeba kontaktu z mezczyznami, dzis wcale nie mam takiego parcia na wyro, tyle sie nacierpialam i dostalam po dupie, ze nauczylam sie zyc bez tego, zwlaszcza ten ostatni mnie napasl tym do bolu-dopiero po roku moglam spojrzec na starego dziada(mezczyzne), po poltorej na kulawego zebraka, a po dwoch poznalam mojegoXXXXX i jestem zadowolona z zycia jakie mam

Gość a sam test 250
jak dziewczyna jest sama to sie decyduje na takie gowno, bo samotnosc, bo lepiej o kims myslec niz zyc z mamusia i modelowac koci ogon od piatku do niedzieli w wekend, a taki to chociaz majtkami rzuci pod sufit i powiesi na zyrandolu takm,pametam wyraznie jak spierdalalaam oknem,albo z kapciami w reku zeby cicho wyjsc z jego domu:)

Gość efdefde
a dlaczego? ktoś spał na dole ? ;)

Gość ciekawi mnie jedna rzecz
sam test 250, w jakim wieku jestes, ze masz za soba "cenny" bagaz doswiadczen?

Gość a sam test 250
pamietam tez tamte walentynki, w ktore bylam juz sama i dostalam sms, ze "no byl w kinie z taka gruba blondyna,ale paskuda", "widzialam szczypióra z gruba berta, ty jestes ladniejsza" "ale brzydka,no nie wierze" no ja czestowal herbatka zrobiona przez mamusie,mnie tylko ruchal w audi :) hejo moj jebaku

Gość a sam test 250
30lat mam, a maraton po rozporkach zaczelam w wieku 24

Gość a sam test 250
myslisz ze czegos zaluje?czego mam zalowac? ze taki scenariusz byl?dzis wiem ze to bylo potrzebne,zeby docenic zwyklego,skromnego chlopaka,ktory mnie po ludzku traktuje i nie rzuca ochlapow na podloge.a jakie uczucie zasypiac z kims, przed kim rano nie bedziesz uciekac. dzis mija 2 lata od ostatniego glupiego "numeru", jestem inna ps.nie wejde nigdy w zaden uklad, nigdy nie zdradzilam,nie zdradze, nie umiem klamac:( za duzo dostalam po dupie,zeby nie docenic czegos tak wspanialego jak milosc.czasem ktorys zadzwoni, poopowiada jakie to alimenty placi, jaki to jest nieszczesliwy,ze nie umie kochac. no coz loossery

Gość efdefde
no to doświadczona kobieta z ciebie ;) ciesz się i przekazuj tę wiedzę innym kobietom które i tak pewnie jak kobieta z układu nie posłuchają :P muszą chyba same dostać po dupsku

ciekawi mnie dorośli dojrzali do "układów" potrafią sprawę ewent. dziecka dość prosto rozwiązać. Wystarczy jedna rozmowa w której ustalą co wtedy. Oczywiście zakładam dojrzałość czyli że facet będzie brał odpowiedzialność za to co robi jak i kobieta nie będzie biadolić że ją los pokarał.

dla faceta w tym wypadku jestes kims do zapelnienia pustki w jego zyciu i do tego by bylo troche bardziej "kolorowo" uwierz mi wiem co mowie.....

Gość andrrrr
tyle ,że trochę jesteś mu obojętna, zapełniasz pustkę ,ale tylko w małym stopniu i znajdzie kogoś kto to zrobi lepiej/ z kim będzie chciał sobie tę pustkę zapełniać

Gość a sam test 250
w uklady pakują się i te co byly 'monozwiazkowe", jednopartnerowe-tzn wianek zgubiony w wieku lat 20, z chlopakiem jednym byla cale zycie-a potem sie okazuje, ze ja zostawia i ona w zalosci rzuca sie w ramiona innych mezczyzn, z rak do rak tak ostrzegam wszystkie dziewczyny przed takim zyciem

Gość grypsik83
a sam test dokładnie tak jest!! znam taką jedną, mąż ją zdradzał, a ona błagała go na kolanach wręcz o powrót, on ją olał.. później została kochanką żonatego faceta który niby z nią był,ale później wrócił do żony, teraz chyba z desperacji jest w takim układzie już dłuższy czas.. jakie to schematyczne

Gość a sam test 250
moja sasiadka-jak ja mąż zostawil z 3 dzieci, jej pierwszy i jedyny do 40urodzin facet, to wlasnie tak zaczela robic dalej kaska-moja rowiesnica i kilka innych

Gość grypsik83
ciekawe skąd to się bierze ? z rozpaczy ? ja z początku myślałam ,że po niej tak to spływa, zazdrościłam nawet,że tak sobie fika

Gość a sam test 250
efdefde zanim ocenisz takie kobiety, popatrz na swoj cieply dom i wlasny kat,potem spojrzyj w okno sąsiadki-ona tam moze nie ma wcale tak dobrze jak ty, pamietaj tez ze nieszczescia sie zdarzaja i ludziom moze odwalic

Gość hehe :D
Ja znam taka, troche romantyczka z niej byla, ale jak ja maz zaczal zdradzac (jej pierwsza milosc), to w koncu od niego odeszla i teraz wikla sie w jakies romanse z facetami poznanymi na necie. Ma 26 lat i na koncie liczne ekscesy. Wyglada to mniej wiecej tak, ze szybko idzie z nowo poznanym mezczyzna do lozka, po czym go porzuca i wpada w ramiona kolejnemu.

Gość a sam test 250
'dlugo czekalam na milosc, za zamknietymi drzwiami mojego zamku, az w koncu wyszlam do zebraka stojacego na rogu ulicy i zapytalam, czy widzial mojego ksiecia, ten wzial mnie za reke i powiedzial:zaprowadze cie do niego"-tak zaczyna sie moja historia potem moge cytowac i cytowac:)

Gość grypsik83
czyli podobnie jak ta moja znajoma, większość tych kobiet po prostu się chyba w którymś momencie pogubiło

Gość taaa, jak facet tak robi
to kur.wiarz i szmaciarz, a jak kobieta to sie niby pogubila. Niektore kobiety maja magistra z hipokryzji stosowanej!

Gość grypsik83
no,ale to faceci je sprowadzili do takiego poziomu

Gość taaa, jak facet tak robi
nie odwracaj kota ogonem, kobieto - puchu marny!