Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wweenniiaa

mam dosc zycia :-(

Polecane posty

Gość wweenniiaa

nie dosc ze zarabiam marne grosze (1100) to dzis kupilam bilet miesieczny za 112 zl i zostawilam w kiosku (spieszylam sie na tramwaj i z tego wszystkiego zapomnialam o nim) jeszcze kobieta w kiosku wolno wydawala kase, nie wiem czy ktos sie polasil na podpisany moim imieniem i nazwiskiem bilet :-( dzis wieczorem jak wracalam z pracy to wstapilam do tego kiosku ale kobieta inna niz ta co rano sprzedawala powiedziala ze nic o tym nie wie, jestem na 100% pewna ze zostal tam, a jak kupowalam to nikogo poza mna nie bylo. jesli mi powie ze ona nie zauwazyla go zeby lezal po moim wyjsciu to co robic?

Gość wweenniiaa
:-(

Gość wweenniiaa
:-(

Gość ehhhhhe
podpal kiosk z kioskarką

Gość wweenniiaa
jesli jutro powie ze biletu nie ma to wybije jej chyba zeby,jestem pewna ze po moim wyjsciu zauwazyla ten bilet bo byla na wprost miejsca w ktorym go podpisywalam.

Gość hcwd
nic nie zrobisz jak tamta nie bedzie nic wiedziec. takie zycie, glowe trzeba miec na karku i nie zarabiac 1100 zl.

Gość wweenniiaa
ja nie wiem co robic pol tygodnia pracuje na taki bilet :-( napisalam bylemu rano zeby podjechal do tego kiosku i mi go odebral albo przynajmniej pogadal z ta babka bo ja bylam w pracy, a przejezdzal przez moje miasto jadac na uczelnie i oczywiscie sie wypial. ludzie to banda skurwieli!

Gość hcwd
skoro jest byly a nie obecny to co sie dziwisz, swiat to nie disneyland, trzeba sie przygotowac na najgorsze kazdego dnia rano

Gość wweenniiaa
wiecie ile penisów trzeba miec w ustach zeby zarobic na taki bilet ?:(

Gość zastanów się dlaczego
zdarzają Ci się takie rzeczy, może za późno wstajesz do pracy a potem wszystko biegiem, to nie dziw się, że jesteś roztargniona, wkurzona to powinnaś być wyłącznie na siebie nie na panią z kiosku albo byłego.

Gość wweenniiaa
myslisz ze o wieksze zarobki w tym kraju latwo? chyba gdzies wyjade bo w tym kraju zlodzieji, cwaniakow i kombinatorow nie da sie zyc ! wiadomo ze trzeba miec leb na karku ale podjechal moj tramwaj baba wydawala mi reszte powoli ze slimak wydalby szybciej, to co mialam olac tramwaj i spoznic sie do pracy. wzielam ta kase a bilet oczywiscie zostawilam na gazetach podpisany. dopiero w tramwaju o tym pomyslalam.

Gość hcwd
nie zwalaj na nikogo ani na nic, tylko przyjmij do wiadomosci, ze to od ciebie zalezy to co sie z toba dzieje, wiec to twoja wina, a nastepnym razem bedziesz wiedziec zeby myslec o wszystkim jednoczesnie, miec wszystko pod kontrolą, o niczym nie zapomniec, itp, itd. da sie tego z czasem nauczyc, bo nikt za nas nic nie zrobi ani nie zalatwi, o wszystko musimy niestety zadbac sami. co do joty.

Gość wweenniiaa
a jesli ten bilet zajebala mi za przeproszeniem ona czego jestem pewna w 99% to czemu mam byc wkurzona na siebie, nie wyobrazam sobie zajebac komus cos a juz tymbardziej bilet podpisany w dodatku za 112zl. gdybym znalazla cos,chocby taki bilet czy portfel cokolwiek to sama szukalabym tej osoby. a gdybym pracowala w tym kiosku to odlozylabym gdzies na bok nawet gdyby byl nie podpisany, bo wiem ze niektorzy ciezko pracuja na takie rzeczy. a co do bylego to sam mi napisal ze wstapi do tego kiosku jak bedzie wracal z uczelni ale oczywiscie w ogole sie pozniej nie odezwal...

Gość hcwd
a skad wiesz ze ci zayebala? i jakie w ogole mialaby miec korzysci z zayebania ci? poza tym nie wazne co sie stalo z tym biletem jak go zostawilas, wazne ze go ZOSTAWILAS. a nikt go za ciebie tam nie zostawil ;]

Gość wweenniiaa
no zajebiscie co tak bronisz kioskarki? moze sama jestes zlodziejem? widzisz czasami ktos czegos zapomni, gdzies sie spieszy nie pomysli w dodatku z rana... to nie znaczy ze mozna sobie przywlaszczyc cudza rzecz!

Gość Filmomanka
chcesz dodatkową pracę, czy wolisz się nad sobą użalać?

Gość wweenniiaa
na to wyglada ze go wziela bo inaczej podzielila by sie ta informacja ze swoja zmienniczka, a ta tez szukala tego biletu i go nigdzie nie znalazla a watpie ze tamta wziela go na przechowanie do siebie... trudno 112 poszlo sie za przeproszeniem jebac

Gość hcwd
moze gdzies spadl ten bilet i ktos go do kosza wywalil, moze ta pierwsza nie mowila tej drugiej, tylko walnela ten bilet na polke i zapomniala... jak bedzie ta peirwsza to sie jej spytasz. ;] dziwie sie ze ludzie o swoje niepowodzenia staraja sie obwinic wszystkich tylko nie samych siebie

Gość Edward24
czy to było w Gdańsku ?

Gość wweenniiaa
o kur.. a jakie to niepowodzenie, zostal bilet ok, ale z mojej strony wygladalo by to tak: panna zostawia bilet widze to, spoko nie wybiegam ale klade gdzies na zapleczu na polce, przychodzi zmienniczka mowie: sluchaj byla tutaj rano pewna dziewczyna zostawila ten bilet gdyby sie po niego zglosila to jest tam... w kiosku nie wial halny wiec lezal na gazetach i nie mial szansy spasc, bo kto by go zrzucil moze duch.. nikogo poza mna tam nie bylo i jak wybiegalam z kiosku to tez nikt sie do kiosku nie zblizal, ani nie wchodzil.

Gość wweenniiaa
nie bylo to w gdansku, predzej na slasku. dyskutujac tutaj z wami go nie odzyskam

Gość wweenniiaa nie masz
wiekszych problemów ? ludzie umieraja na raka a ty pierdolisz o bilecie za stówe idiotko

Gość wweenniiaa
ale jak powie ze ona o nim nic nie wie to nie wyda wam sie to wtedy podejrzane?

tak weenia idź szukaj winnych, ty przecież nie zawiniłaś wcale!!!!

Gość gffggggggggggggggg
czatuj jak bedzie ta u ktorej kupowalas i tyle, jeszcze nie wszystko stracone:)

Gość wweenniiaa
idiota to ty, wiem ze ludzie umieraja na raka i nie tylko ale kazdy ma swoje problemy, czy jesli ja umieralabym na raka wszyscy skupiliby sie na mnie i zapomnieli o swoich problemach? ludzie maja rozne problemy, jednemu zlamie sie paznokiec a innemu samochod stoczy sie do rzeki i kazdy bedzie przezywal swoj problem a nie czyjs... nie wiem czy zrozumiales to co napisalam... a tak w ogole rozumiem ze na codzien rozmyslasz tylko o innych a nie o sobie, albo jak cos zgubisz itp to myslisz o ludziach umierajacych na raka?

Gość wweenniiaa
no i rzeczywiscie stowa to w dzisiejszych czasach zaden pieniadz, jak jestes taki madry/a to daj mi ta stowe madralo i juz przezywac tego nie bede...

Gość gffggggggggggggggg
co ty wyjebałaś z chorymi na raka... z Ciebie to dopiero idiotka. moj wujek umiera na raka i bardzo mi go szkoda, ale rozumiem autorkę.

różnica jest taka, że ja jak coś zgubię lub zapomnę to obwiniam siebie a nie wszystkich w około