Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem, juz sama

Ile par butów dla chłopca na wiosnę???

Polecane posty

Gość nie wiem, juz sama

Witam,wiem z doswiadczenia ze jesli chodzi o dziewczynki to wiadomo ze tych bucików moze byc wiecej ale mam synka i zastanawiam sie nad bucikami na wiosne,jedne napewno musze kupic takie półbuty ze skóry z wyprofilowana wkładka zeby pasowały np do koscioła,gdzies na wyjscie czyli w miarę eleganckie ale o sportowym kroju,drugie juz kupiłam soprtowe trampki za kostkę i tu pytanie czy wg was potrzebne jeszcze beda adidasy?

Gość Anka3001
Ja mam dwóch chłopców , na okres wiosna-lato-jesień , mają trzewiki (takie "krótkie" ) adidaski , trampki , gumaczki i sandałki .

Gość arla 24
moj ma na wiosne adidaski trapmki i kalosze na lato dokupie sandały

Gość nie wiem, juz sama
to sama nie wiem bo tak się zastanawiam po co mu te adidasy?Trzewiki moze nosic do bojówek,dzinsów a do dresów tenisówki więc lepiej zainwestuje np w gumiaki lub sandałki na lato

u nas nie ma osobnych butów do kosciola a osobnych do biegania. Ile trwa ta wiosna? 3 miesiące? Przecież Ci dziecko nie zniszczy butów za ten czas, a jak idziesz do koscioła to je umyjesz i będa super. Zresztą moim zdaniem tam się idzie modlić a nie buty oglądać :) Trampki się u nas nie sparwdzily wcale bo przemakały, a mój mały to łobuziak i uwielbia po trawie gonić. Nie z takich on co się postawi i stoją pięknie wystrojeni. Myślę, ze Ci te półbuty zupelnie wystarczą i do tego kalosze żeby można bylo po kałużach skakać.

Gość to ja najwiecej kupuję
półbuty za kostkę, takie a'la kamasze na poczatek wiosny półbuty takie z dziurami, coś pomiędzy zwykłym półbutem a sandałem trampki za kostkę sandały kalosze

ja kupuję trzewiki do szkoły, sportowe na spacery i np. grę w piłkę i gumowce. Na lato jeszcze sandały.