Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Boska Kinga

WRÓŻBITA MACIEJ

Polecane posty

Gość Boska Kinga
nie, nie jem proszę o odpowiedz osoby które do niego dzwoniły

Gość czesc Kinga
jak leci? Dzis znow ogladasz maciusia?:P

Gość Boska Kinga
czesc, tak ogladam. dzwonilam do niego ktoregos dnia na anonimowa (wreszcie sie udalo) i teraz czekam na sprawdzenie ale jakos slabo wierze ze sie sprawdzi :/ takie slabo realne jest to co powiedzial

Gość Boska Kinga
nie ma już nikogo kto dzwonił?

Gość Boska Kinga
up

Gość Boska Kinga
oglądam Maciusia :) moze znajdzie się ktoś jeszcze kto dzwonił kiedyś do niego?

dzwoniła moja znajoma, powiedział jej że przyjdzie do niej jakieś pismo urzędowe, i że za kilka mies. znajdzie faceta. Faceta nie ma do dziś, czyli sie nie sprawdziło, a co dziwne to z pismem urzędowym tak, bo rzeczywiście przyszło po kilku tyg. od rozmowy z nim:)

Gość zobaczymy
ma facet dar przekonywania ,jest niezłym obserwatorem wszystkie trafione ? wróżby przewiduje na podstawie barwy,tonu ,formy pytania głosu osoby a tak naprawdę to on jest niezwykle przekonujący dobry obserwator wiele można powiedzieć o osobie analizując tylko jej głos a ma on jeszcze jeden mocny atut program Cosmica tv nadawany jest na żywo ale z kilkosekundowym opużnieniem i to wystarczy żeby na antenie nie znalazły się dla niego żadne niepochlebne opinie jest to prosta manipulacja ludzmi a chodzi tu o kasę i ostatnia sprawa facet przepowiadając ze to czy tamto będzie miało w przyszłosci miejsce działa z sugestią na was i wy sami zaczynacie działac tak że w koncu to wam się sprawdza a dla mnie to jest zwykły oszust i manipulator który żyje za waszą kasę --------------wmówić człowiekowi można wszystko nawet to ze jest królikiem, koniem ,itd takie eksperymenty były robione a pan panie Macieju niedługo będzie miał wypadek i zachoruje na poważną chorobę i pan doskonale sobie powinien zdawać sobie sprawę o czym ja mówię ,na razie i to jest wróżba która na 100% się sprawdzi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!a będzie to kara za oszukiwanie nieraz biednych ludzi i zapamiętaj sobie osoba która ma dar przewidywania przyszłości nigdy ale to nigdy nie bierze za to pieniędzy dlatego ja też nie chcę pieniędzy za swoje przepowiednie tyczące twojej osoby cwaniaczku ....nie wierzcie w jego niby przepowiednie to jest tylko żerowanie na ludzkiej naiwności !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość mikkie91
Ten wróżbita jest idiotą! Widzieliście jak on sie chwali jakim to on nie jest wspaniałym wróżbitą, że jest fenomenalnym i najlepszy w polsce! No kretyn, jakby był taki dobry to by się tak nie chwalił... A najlepsze jest to że jak ktoś do niego zadz. i powie mu tylko że mu coś tam nie wychodzi, nie sprawdza się itd. to zaraz się wku.rwia hahaha.. Jaki baran to żall wogóle

Cześć to ja :) jak wczesniej pisalam dzwonilam do macieja no i sprawdzilo sie kilka rzeczy ale jeszcze nie wszystko. Teraz czekam na sprawdzenie głównej najlepszej czesci wrozby no ale w sumie jest jeszcze czas bo ok sierpnia ma sie sprawdzic a reszta jeszcze pozniej. Póki co sprawdziły sie tylko zle rzeczy :(

Gość jak chcecie żeby się sprawdził
sprawdziło, to piszcie do estensi z kafeterii, cały ten maciej to pic na wodę 🖐️

Gość lukasz12.1
Ja poznałem swoją datę śmierci na http://poznajdate.com teraz zastanawiam się czy wierzyć w to czy nie :(( co myślicie o takiego typu portalach ?

Gość Gośka555555
Dzieci przestańcie wypisywać głupoty, ja dzwoniłam 3 razy i nic się nie sprawdziło, mało tego myślał ,że trafi i powiedział mi że mam synów, a mam tylko córkę. Fakt po numerologi można dużo powiedzieć a nawet trafić co będzie ale nie wierzcie , że jest lepszy niż inni, zobaczcie o ile rzeczy pyta czy się zgadza a później wyciąga wnioski. Przecież szczęśliwi nie dzwonią proste a ja zadzwoniłam i co usłyszałam stek bzdur, ze jestem samotna, że znajdę partnera, a od 15 lat jestem szczęśliwa mężatką. Chcecie coś się dowiedzieć na serio, zadzwońcie do mercurii ta przynajmniej ma prawdziwą wiedzę astrologiczną a na numerologii zna sie lepiej niż Maciej i nie koduje Ci głupot tak jak on.

Gość Rafi8080
ŁUKASZ12.1 no skoro poznałeś już datę swojej śmierci, to będziesz się mógł do niej przygotować zawczasu, swoją droga trzeba być debilem, by chcieć czekać na śmierć, bo tak będzie im bliżej daty ,tym większy stres... To tak samo jak dzwonić do debila Macka i prosić o przepowiedzenie przyszłości, bo nawet gdyby miała być ona piękna, to jak debil będzie miał zły humor i powie Ci na złość coś złego, bo taki on jest to Ci się sprawdzi, bo sam do tego doprowadzisz, ponieważ on koduje ludzi.