Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość GrzechuWarta2020

Ludzie co ja mam zrobić !!! Jesten załamana !!!:(

Polecane posty

Gość GrzechuWarta2020

Mam 20 lat, mój chłopak 25. Jesteśmy ze sobą 7 lat... Pół godz temu gdy zasnął, słyszę jak dzwoni gdzieś telefon. Poszłam na przed pokój, w jego kurtce dzwoniła jego komórka. Korciło mnie żeby zobaczyć kto to, bo jak coś ważnego to będę musiała go obudzić. Patrrzę, a tam dzwoni jakaś : Pati18 !!!!! no żesz kurwa!!! jak ktos moze miec zapisaną tak dziewczyne !! Gdyby to byla kolezanka to co innego ale to tak jakbym ja miala kogos np: paweł20. ............... płakać mi się chce... Zapisałam sobie jej numer ale sama nie wiem po co... nie napiszę do niej... :/ nie chce mu o tym mówić... nie chce zeby myslal ze nie mam do niego zaufania... pomóżcie mii prosze!!!!!!!!!!!!:(:(:(:((:(

Gość GrzechuWarta2020
sorki... miało być ze 4 lata,,,,:(

Gość GrzechuWarta2020
Prosze o powazne odpowiedzi ! nie jest mi do śmiechu :(

Gość volume lady
ja bym padalca najpierw sprawdziła, czy aby na pewno a jakby sie okazało ze mnie zdradza to zemsta jest słodka :> na początek wata szklana w majtkach. pourywane guziki w kosuli ^^ i takie tam http://tnij.org/kouv

Gość _jemioszka_
przeginasz dziewczyno, totalny brak zaufania, robić aferę o takie gówno? jak mu nie ufasz to się z nim rozstań, co ty myślisz, że aferami go zatrzymasz w domu?

a ja bym zadzwoniła do niej, a co tam! powiem ci tak, skoro masz 20 lat to wierz mi lub nie ale dopiero zaczynasz swoje dorosłe życie i nawet jeśli coś by nie wyszło to nie jest to koniec świata a nie warto siedzieć z kimś kto cię nie szanuje, teraz uważaj, nie twierdzę, że on cię nie szanuje albo oszukuje bo ja tego nie wiem, piszę hipotetycznie, że gdyby on nie był szczery z tobą to lepiej dowiedzieć się tego teraz niż za 2 - 3 lata albo jeszcze później

Gość kwartnik
przecież Pati18 to może być kamuflaż i kumple z wojska zapraszają na pokera albo inną pijacką imprezę a może nawet sam Agent Tomek ukrywa się pod tym kryptonimem :)

Gość o m g !
normalnie zapisał ,moze zna trzy patrycje ,nie panikuj ,ja mam w telefonie zapisane np Krzyś 33 ,od wieku i Krzychu i Krzysiek chata .

Gość pattii18
tak zgadłas twój chłoptas rucha mnie do bólu liże mi dupke i sssie moja mandoline bo twoja śmierdzi jak ser z napleta czarnucha

Gość jennifer8787*** **
zadzwon i zapytaj skad sie znaja;)

Gość _żmijka_
dzwonić do nieznanej osoby i pytać, skąd się znają, boże dziewczyny wy godności nie macie, jaka żenada, nie dziwię się, że faceci wystawiają takie głupie pindy

Gość GrzechuWarta2020
Kurczę... bede chamska i wiem co zrobię. Jutro idę kuić gwizdek, zadzwonię do niej z zastrzezonego i gwizdnę jej do słuchawki z całych sił !!! Popamięta

Gość Masayuki Yammamottooooooo
popamieta co?? Skad wiesz, ze ona wogole wie o twoim istnieniu. Facetowi powinnas przyloic a nie jej

Gość justyna19
Wzielas numer to zadzwon na ten numer, moze poznasz ja po glosie?Moze to jest jakas wasza wspolna znajoma? Spokojniej :)

Gość kkobietkaa
wiem ze to podszyw z tym gwizdkiem:Phehe ale dobre, rozbawilo mnie, mozesz tak zrobic

Gość justyna19
ja mam meza od pol roku i ostatnio z ciekawosci sobie przejrzalam jego ostatnie polaczenia na stronie orange, a tam prosze 10nieznajomych numerow!! wiec sie wkur** i zaczelam dzwonic noi pod wszystkimi odbieraly jakies panny. Ja jestem po slubie, a ty nie \(zawsze mozesz go kopnac w dupe) w malzenstwie to juz nie tak prosto ze wszystkim

Gość o m g !
wasze drugie połówki nie mogą mieć znajomych innej płci ?