Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wystraszona ojoj

Boję się, ze mam raka :(

Polecane posty

Gość Wystraszona ojoj

się boję ponieważ od 6 mieś, przynajmniej raz w tyg mam stan podgoraczakowy, mam dziwne nocne poty nie jakieś zlewne, ale się zdarzają trwaja 2-3 noce potem tydzien spokoju. ale na początku wrzesien cały, były zlewne że budziłam się cała morka. Wieczorem miewam temp, miedzy 36,9 - 37,2 max ( pomiedzy 17 tą, a 21) potem spada do 36,6 , rano mam 36,4 -36.5, a jak sie obudzę o 5 rano to potrafie mieć 35,8. OD 2 mieś odczuwam dziwne swędzenie jakby pod żebramni po prawej stronie i pod pachą. Czasem mnie boli pod prawą pachą.W styczniu i lutym byłam pare razy u lekarza za kazdym razem badał m idotykowo węzły i mowi ze w porządku, a ja widze ze po lewej strony szyji mam mały guzek, to lekarze na to, ze to takie cos na co by nikt uwagi nie zwrócił. Wmawiaja mi ze sobie wymyslam :(. Badania tzn morfologie w styczniu mialam idealna, OB 5, zawsze mam 4. Przeraza mnie to swedzenie pod pachą i pod zebrami, jakby wewnatrz. Lekarz maca i mowi ze wymyslam. Mialam tam wycinane znamie , moze to to swedzi. Nocne poty i stany podgorączkowe sa juz bardzo rzadki. Ale i tak mnie to przeraza. Tzn od dawna 5-6 lat miewałam nocne poty, dokaldnie od rozstania sie z narzeczonym. Mam tez silna nerwice lękową. Już nie wiem co mam robić ::( isc zrobic USG węzłów ? Robiłam ostatnio USG jamy brzusznej byłow porządku, ale wezłów nie. Znów sie lekarze beda ze mnie smiali, a mnie zaczyna swedziec pod pacha. Dodam ze pod tą swędzącą pachą urusł mi kiedyś wielki guz, był bolesny, ale po 304 dniach znikł całkiem . Lekarz jak zwykle pomacał i popatrzyl na mnie jak na idiotke. Czasami czuję wieczorem,jakby mi plecy płoneły, ale to mija szybko po 20 -30 minutach. Nie swedzi mnie skora. Dodam ze ciepie tez na dolegliwosci zoładkowe, reflux.

Gość _jemioszka_
może głowę sobie zbadaj?

Gość Wystraszona ojoj
Dziękuję za mądra poradę

Gość łobuss
Wiesz co to jest??? CHLAMYDIE PNEUMONIA

Gość usgpp
Zrob sobie USG piersi (idz do ginekologa po skierowanie). Pewnie nie masz raka, moze zrobila ci sie jakas torbiel czy cos ale sie wchlonela. Na USG piersi robia tez badanie wezlow pod pacha. Wyglada jakbys miala nerwice (ja tez mam i tez mam czasem rozne dziwne objawy ktore niczym nie sa).