Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ania . ;(

Prawdopodobieństwo ciąży .

Polecane posty

Gość Ania . ;(

Dziewczyny pomocy !! 14 lutego czyli w 19 dzień cyklu 30 dniowego pieściłam sie z moim chłopakiem . Był to teoretycznie ostatni dzień dni płodnych . Gdy on zajął sie mną dotknął swojego penisa ... potem przetarł swoją ręką o moje okolice pochwy nie wkładał palcy do środka . Kolejna sprawa to taka ze gdy on miał wytryska ja miałam na sobie majtki z wkładką . sperma poleciała na udo, starłam ją ręcznikiem . po upływie 10 minut poszłam do łazienki . umyłam ręce i wytarłam ręcznikiem . potem zrobiłam siusiu i podtarłam sie papierem . Czy mogę być w ciąz . dodam zę kolejne krwawienie wystąpiło w terminie 26 lutego i dziś w 5 dzień cyklu mam taką brązową wydzieline . w 1 dzień okresu miałam zywą krew . robiłam dziś test rano i wyszedł negatywny . Jestem dziewicą . jakie jest prawdopodobieństwo ciąży ? Czy mogę ją wykluczyć ? mój chłopak mówi zę napewno nie jestem . mam żyłki na piersiach i chce mi sie wymiotować . boli mnie brzuch ale strasznie panikuje więc to od tego zapewne , niewiem co robić . Proszę o rady . z góry dziekuję . Od przetarcia ręką bez spermy minęło trochę czasu i mówi zę napewno wytarł ją w posciel ... a cykl regularny . i potem wystąpiło krwawienie regularnie 26 lutego, dziś robiłam test z porannego moczu i negatywny . 5 dni po miesiączce która wystąpiła ale teoretycznie podobno można mieć okres w czasie ciąży ... ;/

Gość nieeeesaaamowiteee
puknij się w główkę dziecinko i zanim zaczniesz się zabawiać z chłoptasiem poczytaj skąd się biorą dzieci...kurwa mam nadzieje że to prowokacja jakaś, dzisiejsza młodzież nie może być aż tak głupia...

Gość Ania . ;(
niewiem dlaczego ale taka odpowiedź poi mnie optymizmem .. nie mogę być w ciąży byc moze dlatego się jej boję . i robię " z igły widły" .. mimo to proszę o dalsze zdania na ten temat .

zamiast zabawiać się z chłopakiem lepiej na lekcje biologii uczęszczaj :/ ciąża od poddatarcia się papierem:/ porażka jakaś szansa na ciążę jest 1:10000000000000000000000000000000000000000

Gość mama maluszka
kochana w ciąży to Ty nie jestes. Ale następnym razem guma...

Gość Ania . ;(
Nie uprawiam sexu . i nie zamierzam . niekontrolowany wybryk . ale dużo sie naczytałam w internecie i głupie myśli same przychodzą ...

A nie wiedziałaś, ze w 14 lutego każda kobieta która się mizia ze swoim facetem zachodzi w ciążę? TYLKO 14 LUTY !!!

Gość Ania . ;(
gratuluję poczucia humoru ;)

Nie Kochana, nie chce sie czepiać, ale nie gratuluj mi poczucia humoru a sobie, bo naprawde to, co napisałaś nie było na miejscu. Zdaje sie ze moja 11 letnia kuzynka wie wiecej na ten temat jak Ty. Na przyszlosc... jak sie bzykasz w ostatni dzien dni plodnych to pamietaj, ze "pływak" nie dociera do celu w 2 minuty a ostatni dzien plodnych hmmmm... poczytaj co to oznacza. A jak myslisz, jak wytrysnie na chodnik, to też bedziesz podejrzewac ciążę? Zeby doszło do zapłodnienia po pierwsze musisz miec dni plodne, najlepiej poczatki dni plodnych lub koncowka nieplodnych, bo plemnik potrzebuje czasu na dojscie do jajeczka a to trwa, wiec zanim tam dojdzie to moga to juz byc dni plodne :-) ( ja tak z moim zaplanowalismy druga ciążę i sie udało ). Pamietaj jeszcze, ze Twoj organizm wydziela z siebie wydzieline ktora nie zawsze jest odpowiednim srodowiskiem dla nasienia. W dni plodne masz zapewne super extra sprzyjające srodowisko dla plemnikow i to jest srodek dni plodnych lub dzien przed srodkiem. O dzidzie nie ejst tak łatwo, choc zazwyczaj jest tak, ze jak ktos nie chce, to ma, a jak ktos chce to nie ma. Ja dziekuje Bogu ze jak i pierwsza szybko przyszla tak i druga szybko przyszła, a dzis mam juz 8 miesiac :) Do bzykanka bierz sie, ale miej przy sobie książkę od biologii czy jakąś o ciąży.