Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mamuska_kwiatuszka

dla fanów "Majki" i nie tylko.. szok

Polecane posty

Gość a ja poznalam ta dziewczyne
i jeszcze jej ton:D jak cos mowila to tak wyniosle, zero usmiechu tylko powazna mina i gadka ta sama. Jak ja zobaczylam w serialu to myslalam ze padne. Wypisz ymaluj taka sama jak wtedy co ja poznalam. Zadna z niej aktorka:O Ona nie grala, ona byla soba.

Gość buehehehe no a co ty
no i dobrze, ale do cholery jasnej nawet nie znasz dobrze jej nazwiska więc czego oczekiwałaś :o jestes zjebana

Gość buehehehe no a co ty
w dupie bylas gowno widzialas :o

Gość cbfshg
te "gwiazdy" chyba zdaja sobie sprawe z tego ze sie upubliczniaja, upubliczniaja swoj wzerunek i beda zaczepiane z tego powodu i utorzsamiane z rola ktora odgrywaja

właśnie obserwowałyśmy ja chwile bo stała przy nas, w ogóle się nie usmiechała chociaż tez była z koleżanką, mówiła bardzo niemiłym tonem i patrzyła z góry,

Gość cbfshg
utozsamiane*

Gość a ja poznalam ta dziewczyne
ona taka jest po prostu. Nie wiem czy ten serial ja zmienil, ale jeszcze przed graniem w nim ona byla nieprzyjemna.

Gość ble ble ble....
Ona sie nazywa Joanna osyda

JA spotkałam też w łodzi Marcina Bosaka, tez grał w serialach chyba. NAwet sympatyczny był ale zdziwiło mnie to że taki niski i chuderlawy

Gość a ja spotkałam
Artura Barcisia i to bardzo miły sympatyczny pan :)

Gość a jeebać równo TVN
i ich seriale gówniane

ja mialam bardzo podobne doswiadczenie ze agnieszka wlodarczyk. pracowalam w hotelu na mykonosie, ona tam miala sesje zdjeciowa w 2007 roku dla vivy, po tym jak wygrala jak oni spiewaja. najpierw poznalam jej wizazystke i stylistke, pamietam tylko ze jedna z nich miala ksywke margo -zagadaly ze mna jak obczaily ze jestem polka, ta margo zaczela mi opowiadac z kim to ona nie pracuje i ze jest tu wlodarczyk i ze mnie z nia zapozna (pffff...jakby mnie to interesowalo) nastepnego dnia zamowily cos do pokoju wiec poszlam tam. i ta druga mowi mi ze margo ma kaca i ledwo zyje. zobaczylam jakas panienke lezaca na kanapie wiec podeszlam i zapytalam jak sie czujesz czy wszytsko ok? bylam przekonana ze to ta margo, a to byla wlodarczykowa, jak na mnie spojrzala to mysllaam ze mnie wzrokiem zabije i z tekstem ale o co chodzi?? nie zycze sobie itd....o kurde... pomysllaam sobie co za wredna suka, ale z drugiejn strony, rozumiem te osoby, po ktoryms tam razie jak sa zaczepiane to po prostu reaguja w ten sposob...norma. potem bylysmy razem na paru imprezach ale w ogole nie zwracalam na nia uwagi byla tak zapatrzona w siebie ze masakra. najlepsze bylo jak siedzialam raz z ciotka na tarasie, a niedaleko byla ona zse swoim towarzystwem no i moiwe do ciotki, monika-tak sie do niej zwracam, wiesz ze tam siedzi wlodarczyk? na to ona tak zaczela na nia najezdzac, ze beznadziejna aktorka, ze jej nie znosi itd...probowalam ja uciszyc ale ta jak sie nakreci to koniec no i aga wszytsko slyszala troche mi sie zal jej zrobilo...

Gość germaine geer no więc
czemu niby dziwić się takiemu zachowaniu takich osób skoro Twoja ciotka zachowuje się tak samo - chamsko :) . mnie to nic nie dziwi

Gość jakis głupek
zaczepiłyście dziewczynę jak jakąś gówniarę, odzywając się do niej na "ty"... więc dziewczyna zareagowała adekwatnie.

czemu niby dziwić się takiemu zachowaniu takich osób skoro Twoja ciotka zachowuje się tak samo - chamsko . mnie to nic nie dziwi no dokladnie. ja mysle ze popularni ludzie stykaja sie z roznymi , skrajnymi wrecz opiniami na swoj temat, wiec pozniej reaguja tak jak reaguja. swiezo po tym zdarzeniu bylam zbulwersowana jej zachowaniem ale dzis inaczej na to patrze. zastanawiam sie tylko gdzie jest granica miedzy sodowka a zwyczajnym zmeczeniem materialu...moj kolega -zalewski wygral idola i za cholere nie dalo sie z nim normalnie pogadac, a znalismy sie cale zycie

chamstwo jest wszędzie a takie widzimisię gwiazd jak i pseudogwiazd uważam za normalne, przecież nie będą sie przymilać do każdej osoby która ich zaczepi. tak tu pieprzycie, ale ciekawe czy Wy w stu procentach jesteście zawsze i do wszystkich tacy mili. Germaine - to się chłopak naszczycił, bo jakoś nie przypominam sobie żeby kiedykwolwiek było o nim głośno, chociaż kto wie może sobie coś tam tworzy i ma jakies grono fanów... ;)

germaine geer no wiec- zgadzam sie z toba calkowicie. a zalewski- no wlasnie, nie przebil sie...z reszta ja np pomimo calej sympatii jaka go darzylam nie bylam jego fanka, wrecz przeciwnie, uwazam ze spieprzyl sprawe calkowicie, w ogole nie podoba mi sie jego tworczosc. ale szkoda mi go..bo jego owczesna dziewczyna rzucila go jak tylko jego czas sie skonczyl, a szalal za nia strasznie. oczywiscie dala mu szanse wlasnie wtedy gdy zaczela sie przygoda z idolem..ludzie potafia byc podli

no cóż racja. nie pamietam go dokladnie ale zdaje sie, że był rockowcem. no cóż inni mieli wiecej szczescia, nie wygrali idola a robią jakąś tam kariere. tak to jest jak sie sra wyżej niż sie głowe ma ;) ja uciekam

Gość baaardzo brzydka
chudy trol z odstajacymi oczami, druga wersja wysttraszona mysza:D i tyle o niej

Gość sskus
a to psitka z tej osydy!

Gość za to serialowa
matka Majki jest przesympatyczna..Spotkałam ja, wiosna, na krakowskim Rynku będąc na spacerze z córką i mężem..Z uśmiechem na twarzy przyglądała się mojemu dziecku,a i po chwili mnie obdarzyła uśmiechem:) Nie zorientowałam się od razu kto to jest,bo i Majki nie oglądałam. Ale twarz wydała mi się jakaś "znajoma". Poszukałam w pamięci, gdzie mogłam ją widzieć i dopasowałam tę panią:)

Gość moze osyda miała zły
dzien bo jej nikt porzadnie nie wybolcował ale z drugiej strony kto by chciał ruchac szczura

Gość katjuszaaaaaaaaaaaa
ona jest straszna... ucharakteryzowana na przecietna cnotke niewydymke taka cicha pizde o najochydniejszym kolorze wlosow u kobiety jakim jest taki pospolity braz. brzydka i wstretna grzywka(nienawidze grzyw) i jeszcze nieumalowana, pospolita geba jak u malolaty z gimnazjum, bez sex apealu, bez fajnego make upu tylko taki naturalny efekt co sprawia ze w polaczeniu z tymi kudlami jest taka pospolita kupa gowna. do tego sylwetka do bani.. chuda, bez cyckow i tylka.(cyce to ma chyba AA a tylek z 80cm). do tego charakter przemadrzalej i niemilej krowy co ma sie za 8cod swiata a tak naprawde jest nikim i wyzej sra niz dupe ma. ona taka slawna jak ze mnie baletnica. jaka to slawa byc byle smieciem z byle gownianego serialu ktory jest plagiatem brazylijskiej telenoweli? nienawidze seriali tvn owskich bo wszystkie to taki shit przez to ze jest plagiatem tego co wymyslili latynosi z ameryki poludniowej albo amerykance :-O

Gość feigin
Mayka...portowa dzifffka:P:P:P:P

Gość wow,toż to szoke
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!