Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość awjdjalwfjlfwlw

co sadzicie o takim prezencie na 20ste urodziny dla chlopaka?

Polecane posty

Gość awjdjalwfjlfwlw

skorzana kurtka? (nie chodzi o skaje oczywiscie, a o prawdziwa skore i nie taka gladka, a cos a'la zamsz, ale to nei to, nie wiem jak sie nazywa fachowo :P) akurat jest tanio, a dobra firma... wiec? nei chce sdawac mu wielkich zdjec, poduszek, ramek, koszulek...

Gość sdfsafsdadfa
A będzie w niej chodził??I czy wysoka cena nie będzie mu przeszkadzać??

Gość awjdjalwfjlfwlw
sadze, ze mu sie spodoba, ciagle mowil zreszta ostatnio, ze musi kupic kurtke a dlaczego wysoka cena (nie az tak ;)) ma mu przeszkadzac, skoro nie powiem mu ile kosztowala?

Gość salsaaaaa
może poczuć się nieswojo gdy dostanie taki drogi prezent, no chyba, że oboje jesteście bogaci:-) a sam pomysł fajny, o ile będzie w niej chodził.

Gość awjdjalwfjlfwlw
nie jestesmy bogaci, a kurtka kosztuje 170zl plus wysylka. sprowadzana, dlatego tania :P on mi kiedys na moje 18ste urodziny dal cos wartego ponad 240zl, wiec... :P

Gość sdfsafsdadfa
Sprawdzić w internecie ile jest warta taka skóra to nie problem(no chyba że masz chłopaka idiotę :P ).Więc jeśli on Ci tak drogich prezentów nie dawał to może nie ryzykuj.

Gość sdfsafsdadfa
E to jak 170 to nie dużo :P Myślałem że z 400 zł przynajmniej :P

Podejrzewam że jest z koziej skóry:) powiem Ci tak, w sklepie w którym pracuję mam takie skóry "a'la zamsz" i młodzi mężczyźni interesują się i wolą normalną skórę niż tą bo ta jest raczej dla dojrzałych mężczyzn, a dla tak młodego faceta nie będzie pasować bo będzie postarzać. Tanio tzn ile??

Moja droga za 170 zł to Ty nie spodziewaj się cudów bo za taką cenę nie kupisz skórzanej kurtki.

Gość 678987678909876
a ja kupilam za 120zl damska specjalistka od skor sie znalazla;p

Gość sdfsafsdadfa
678987678909876 A gdzie kupiłaś??- w lumpeksie :P

Nie rozśmieszaj mnie, nie kupisz skóry za 120 zł! Za to z Ciebie wielka specjalistka, skóra za 120zł, śmiech na sali!

Gość adresniewidoczny
dokladnie.. smiechu warte.. :O myslisz ze za 120 czy 170 zł dostaniesz prawdziwa skore? Tak samo rozwalaja mnie babki, ktore pytaja w sklepie ''czy te buty sa ze skory??'' a ich cena to np 90 zł :O zal

Gość 678987678909876
hehe no nie kurwa:D z folii wiesz cotosa wyprzedaze? nie swiruj ze tyko w sklepie ze skorami mozna kupic skore za tysiaka bo reszta to niby nie skora to ty nigdy nie mialas dzinsow bo ja pracuje w lee czy huj wie w czym i tylko tam sa;p smiech na sali

Otóż to :) na wyprzedaży czasem można trafić skórę za 400zł ale nie za 120 czy 170 :P

Gość awjdjalwfjlfwlw
on malo korzysta z neta, prawie w ogole :P tylko do gier, czy cos kurtka jest firmy PULL AND BEAR wiec nie jest i nie wyglada jak dla starszych facetow :P typowo mlodziezowa skaji by nie zalozyl

Ja akurat pracuje w takim sklepie gdzie są buty, spodnie, koszule, swetry, kurtki, skóry i co tylko sobie chcesz i nie powiesz mi że na wyprzedaży dostaniesz SKÓRĘ, powtarzam SKÓRĘ za 120 czy 170zł! Nie porównuj dzinsów do skóry bo dzinsy mogą być wykonane z różnych tkanin a skóra tylko i wyłącznie ze skóry!

Gość 678987678909876
slabo kupujesz na wyprzedazach;]

Proponuję przed kupnem sprawdzić skład i czy faktycznie skóra to jest skóra :)

Gość awjdjalwfjlfwlw
jest napisane 100% skora naturalna, jak zamowie to na metce mozna sprawdzic :P w internecie wszystko jest tansze, ja za skorzane kozaki nowe dalam 150zl i dalej swiernie mi sluza, wiec nie mozna uogolniac :P w sieciowkach oczywiscie, raczej graniczy tio z cudem

Jeżeli na metce masz napisane skóra to to jest skóra ale za 170zł to aż boję się pomyśleć jak ona może wyglądać:)

Gość 678987678909876
do dzis mam metke ze skladem ;] jak oddawalam do czyszczenia tez mowili ze 100 skora dobrej jakosci wiec nie mowcie dziewczynie ze sie nie da

Zapewne ta kurtka w dodatku wyglada na taka popękaną? Bo moj chcial sobie kupic, ale on gustuje w czystych normalnych skorach, ma pare ale jak zobaczyl tamta ktora wyglada nie dosc jak ala zamsz to jeszcze popekany - zrezygnował z niej. MNie sie wydaje ze bardziej by mu sie podobała normalna cała skórka nie tyle ze blyszczaca, ale nie matowa jak zamsz :)

Gość 678987678909876
tak tak ty pracujesz w takim sklepie wiec moznakupic tylko w tympunkcie w polsce prawdziwa skore;]

Wiesz jak wygląda prawdziwa skóra? Jak kupiłaś "skórę" za 120 zł to gratuluję zakupu:) prawdziwa skóra kosztuje od 1000zł i na wyprzedaży maksymalnie do 400zł zejdzie i to za którymś cięciem ceny, na sam koniec wyprzedaży, jak już nie ma rozmiarów:)

Moj facet zakupil skure w TKMAX na wyprzedazy byla jako ostatnia za 200 funtow, wiec skory za pare zlotych nie zakupisz, no chyba ze tzw ekologiczna :)

Gość ,kskdfd
ja dalam 550zl za skore na wyprzedazy, wiec 120 to bajki albo jakis shit