Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nataszka_2

PANOWIE, CO WY NA TO?

Polecane posty

Gość nataszka_2

Od jakiegoś czasu zastanawia mnie zachowanie jednego z moich kolegów, a konkretnie chodzi mi o dwa incydenty i chcę, żeby mi ktoś z panów, to przeanalizował. Pierwszy incydent - jakiś czas temu pisałam z kolegą na gg i od słowa do słowa pytam, co u niego? A on mi na to, cytuję mniej więcej treść jego wypowiedzi " U mnie źle. Byłem ostatnio u lekarza i wykryli u mnie jakąś chorobę, prawdopodobnie jakiś nowotwór. Nie czuję się dobrze i z tego, co mi mówią, to raczej dużo życia mi już nie zostało. " Ciągnę, to dalej i pytam o czym on do mnie pisze i co jego rodzice na to. A on mi odpisuje coś w ten deseń " Wiadomo, że rodzice są załamani, szczególnie mama, ale to już nic nie zmieni. Trzeba się z tym pogodzić." Ciągnę dalej tą rozmowę z nim, a ten mi na koniec oznajmia z uśmiechem na twarzy, że żartował, że tak o to sobie napisał,bo tak naprawdę nic mu nie jest. Pytam więc czemu taka akcja wkręcenia mnie, że jest poważnie chory miała służyć ? Ani to mądre, ani to śmieszne jak dla mnie... Drgi incydent, to jakis czas temu dał mój numer gg swojemu koledze, ale ten kolega miał mi się nie przyznawać, że ma numer od niego. I rzeczywiście ten kolega do mnie pisał, ale przypadkiem się wysypał od kogo ma mój numer. Jak napisałam do tego kolegi i zapytałam jakim prawem i w jakim celu rozdaje mój numer gg obcym ludziom, to odpowiedział mi coś w ten deseń " Wiedziałem, że Rafał się wygada ;P ale jak mógł mnie wsypać. A dałem mu Twój numer, bo koniecznie chciał poznać jakąś dziewczyne i miała, to być dziewczyna mieszkająca w miasteczku albo na wsi " Pytam więc - czemu mają służyć te dwie akcje ? Dodam, że nasz przedział wiekowy to 21 - 22 lata. Ten kolega jest oczywiście starszy. Za poważne i konkretne interpretacje z góry ślicznie dziękuję ;)

Gość nataszka_2
Któyś z chłopaków zinterpretuje mi to zachowanie ;)?

Gość nataszka_2
Gdyby miał 13 lat, to nie byłoby tematu, bo wiek wiele by wyjaśniał ... ;) a tak nie do końca. Tak więc panowie - niech, któryś z was napisze jak to widzicie.

Gość tak w zasadzie.......
to po co sie pytasz? dlaczego tak cie to interesuje? lecisz na niego czy co?

Pytam więc - czemu mają służyć te dwie akcje ? Ale tu niema co analizować :) Zmień lepiej towarzystwo i zastąp chłopców mężczyznami

Gość nataszka_2
Ale w jakim celu to robił ? Nudziło mu czy co ?

Gość nataszka_2
Miało być - nudziło mu się czy co ?

robi Cie w chuja. nie traktuje poważnie. chciał sprawdzic twoja reakcje. Regres ma racje zmień towarzystwo.

Gość nataszka_2
W jakim celu chce sprawdzić moją reakcje ? Rozumiem, że świetnie się przy tym bawi ?

ale co chcesz osiągnąć tą wiedzą ? wiedząc po co to zrobili? zrobili i już może są niepełnosprawni umysłowo może od mamy na browar nie dostali kasy ? może,może ? to nie istotne po prostu przestań sie z nimi zadawać to nie będziesz miała takich dylematów AMEN

Gość nataszka_2
Po prostu zastanawia mnie to zachowanie, bo na co dzień się z taki raczej nie spotyka i próboję zorzumieć po co to robił ?

Gość blauska
patologi lepiej nie rozumiec bo sie zaczyna chorowac

Gość świnia regres
o ŚWINIA REGRES SIE ORDEZWAŁA NO PROSZE, CHAMEK POWRÓCIŁ!!!!!!! CHAMEK DAJE RADY BO W ROBOCIE MU SIE NUDZI :):):):):):)

Gość nataszka_2
Któryś z chłopaków napisze mi coś jeszcze w tym temacie ?