Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdziwiona27

Dobry endykrynolog-ginekolog Kraków pilnie poszukiwany

Polecane posty

Gość zdziwiona27

Witam wszystkich, Szukam dobrego endokrynologa-ginekologa w Krakowie. Niedawno się tu przeprowadziłam i niestety nie za bardzo się orientuje. Będę wdzięczna za namiary na dobrego lekarza bo byłam u kilku i żaden mi nie pomógł:( Rok temu zgłosiłam się do ginekologa bo zatrzymał mi się okres. Kazał zrobić badania. Prolaktyna 14.80 ng/ml ale po MCP już 149,00 ng/ml więc luteina a później bromergon. Poszłam do innego w związku z problemami z cerą (dawniej miałam gładką piękną buźkę a teraz coś co wygląda na trądzik)oraz problemami z koncentracją i sennością kazał zrobić tarczyce (wyniki TSH 1,623 ulm/ml, t3 0,98 ng/ml, t4 5,8ug/dl)) i testosteron którego wyniki są za wysokie 140,00 ng/dl. Lecze się od tamtego roku i jest coraz gorzej:((((((((( Jeżeli ktoś zna dobrego lekarza to bardzo proszę o namiary Pozdrawiam

Gość zdziwiona27
Zna ktoś dobrego endykrynologa?Please............................

Gość sonecik
hej,ja znam dobrego endokrynolologa - dr wyka-skrzyniarz, przyjmuje w promedzie na nfz,tylko trzeba miec skierowanie od lekarza rodzinnego. sa tam szybkie terminy,ja chodze do niej co dwa tygodnie z wynikami kolejnych badan. Niestety ona jest tylko endokrynologiem wiec do ginekologa musialabys isc osobno...

Gość sonecik
no ja wlasnie tez bylam zaskoczona tym,ze sa tam szybkie terminy bo slyszalam,ze na wizyte u endokrynologa czeka sie kilka miesiecy...podam ci nr telefonu do tej przychodni, mozesz tam zadzwonic i sie zarejestrowac, a skierowanie zalatwisz sobie pozniej. ja tak zrobilam, a skierowanie zalatwilam dopiero dzien przed wizyta:) nr do rejestracji: 012 411-12-05 pozdrawiam

Gość zdziwiona27
B A R D Z O Ci dziękuje za pomoc, zadzwoniłam i się umówiłam na 16.03. Faktycznie termin nie z tej ziemi:) Teraz muszę jakoś "przymusić" swojego lekarza rodzinnego żeby mi skierowanie wypisała a coś czuje że będzie bardzo ciężko. Swoją drogą już jestem zmęczona ciągłymi badaniami, wahaniami nastroju i swoją wagą która idzie w górę. Jeszcze raz wielkie dzięki. Pozdrawiam Cie serdecznie:)

Gość sonecik
Nie ma sprawy, cieszę się, że mogłam pomóc:) ja tez mam problemy z waga, miesiaczkami, tradzikiem....skierowanie od lekarza dostalam bez problemu wiec jak opowiesz o swoich problemach to mysle, ze tez dostaniesz:) ja powiedzialam wprost, ze mam juz umowiona wizyte i ze mam takie i takie problemy i od razu skierowanko lekarka wypisala. aha,jak bedziesz pierwszy raz w tym promedzie to wez wazna legitymacje ubezpieczeniowa - bardzo tego przestrzegaja. pozdrawiam

Gość zdziwiona27
Byłam u lekarza rodzinnego po skierowanie na TSH ale z taka łaską mi dała że miałam ochote jej tym skierowaniem" przywalić". jak byłam z wynikami to powiedziała, że musze szybko iść do endykrynologa ale skierowania nie da bo czeka się do pół roku na wizyte. Teraz jak jej powiem, że mam już wizyte umowiona to zobaczymy co mi powie na to ale mam nadzieje ze wypisze;/ Ciekawa tylko jestem czy jak idziesz na kolejna wiyte to potrzebujesz kolejne skierowanie? wydaje mi sie ze chyba nie trzeba. Z tym tradzikiem i waga to coraz gorzej ale mam nadzieje ze ona mi na to tez pomoze i uda mi sie obnizyc testosteron:)

Witaj, NIe polecę gin - endo, bo nie znam, ale mogę polecić Ci bardzo dobrego endokrynologa z Krakowa. Dr Andrzej Bobrowski, przyjmuje w Hormon - Medzie na Mazowieckiej. Byłam w sumie u trzech endo. Pierwszy tak wnikliwy, przeprowadza długi wywiad, zainteresowany pacentem. Naprawdę dobry lekarz i ma ogólnie dobre opinie na necie. Pozdrawiam

Gość a mnie się nie podoba 55555555
niestety bardzo ci współczuję bo w krakowie jesli chodzi o gin- endo to jest koszmar.

Gość zdziwiona27
Najpierw spróbuje dostać się na kasę chorych skoro udało mi się tak szybko dostać:) Jeśli coś będzie nie tak to wtedy poszukam prywatnego lekarza. Szczerze mówiąc najbardziej bym chciała iść do ginekologa-endokrynologa ale faktycznie w Krk ciężka z tym sprawa. Najbardziej niepokoi mnie ten testosteron bo nie mam pojęcia dlaczego jest taki wysoki:( Wydaje mi się, że moje problemy właśnie z tego wynikają ale zobaczymy co powie lekarz:) Dziękuje Wam bardzo za pomoc i za rady, pozdrawiam

Gość gość
Hej. I jak tam wyniki? Mam takie same objawy jak ty zdziwiona. Waga w gore, wysoki testosteron, problemy z okresem, a na dodatek wlosy zaczely mi wypadac. masakra.... Pomógł Ci coś ten lekarz?

Gość gość
Jest w Krakowie Tomasz Łabiak na pewno z takich godnych polecenia ginekologów. W zasadzie chodzi do niego cała moja damska część rodziny. Lekarz ma swojego FB – www.facebook.com/GabinetLabiak. Można tutaj sobie sprawdzić dokładny adres i tel.

Gość gość
prosze bardzo www.lekarze-kolber.pl to jedni z najlepszych specjalistow z jakimi wspolpracowalam

Gość gość
tak jak wyżej aj też polecam Tomasza Łabiaka. Od razu mnie wysłał na badania przesiewowe, a nie próbował zgadywać co mi jest i przepisywać w ciemno tabletki. A niestety inni ginekolodzy tak robią.

Gość gość
Świetna jest doktor Monika Bomersbach. Zajmuje się ginekologią i endokrynologią jednocześnie. Chodzę do Niej od ok.roku.Mam problemy z miesiączkami,tarczycą i przysadką. Ale powoli z tego wychodzę. Pani doktor przyjmuje na Biernackiego w Krakowie

Gość aniaczekam
Czy doktor Monika Bomersbach przyjmuje w bloku czy jest to budynek typu przychodnia ?

Gość gość
Na Podkowińskiego ma gabinet Tomasz Łabiak. Jeśli chodzi o prowadzenie ciąży to zdecydowanie polecam i to szczególnie jeśli są jakieś komplikacje. Lekarz pracuje w klinice szpitala uniwersyteckiego właśnie w poradni patologii ciąży, więc ma się dzięki niemu dostęp do wszystkich potrzebnych konsultacji klinicznych, które w przypadku problemów z ciążą się konieczne.

Gość gość
ja znam dobrą pania endokrynolog, przyjmuje tylko prywatnie ale wydaje mi się, że warto zapłacić te 100 zł i nie czekać dwóch lat na wizytę. Jest to dr Anna Krzentowska-Korek, a namiary na niej znajdziecie tutaj :> http://znajdzlekarza.pl/anna-krzentowska-korek/endokrynolog-specjalista-chorob-wewnetrznych/krakow Leczę się u niej od dawna, na niedoczynność tarczycy.

Gość gość
Doktor Bomersbach przyjmuje na Biernackiego 3/1. Ani blok ani przychodnia tylko kamienica. Przyjmuje prywatnie w zakresie ginekologii endokrynologicznej ale leki wypisuje na NFZ tylko trzeba napisac oswiadczenie. Ja biore Bromergon i Euthyrox i to chyba na zawsze bo mam mikrogruczolaka w przysadce i Hashimoto to płacę grosze za leki. A moja mamuśka chodzi do Pani Moniki po HTZ i też bierze hormony ze zniżką. Trzeba o to pytać bo to duża różnica w cenie.

Gość gość
Hej, mogę polecić w tej poradni http://cmp.krakow.pl/ . Mi ten ginekolog bardzo pomógł. Miałam bardzo bolesne miesiączki przez hormony

Gość olka676
Leczyłam się parę tygodni temu u doktora Łabiaka i poszło gładko. Już jestem zdrowa, stan zapalny który mnie męczył jest już przeszłością. Idealnie dobrał leki, nie było problemu z tym żeby lekarza podpytać o konkrety dotyczące terapii, jej przebiegu, czasu i tak dalej. Przyjmuje w bardzo sympatycznym gabinecie na Podkowińskiego.

Gość gość
Super podejście ma pan Tomasz Łabiak. Gabinet ma swój profil na facebooku -facebook.com/GabinetLabiak Warto rzucić okiem, jest tutaj cały namiar, telefon i adres. Lekarz prowadzi mnie już dłuższy czas, zawsze stara się poświęcać na wizytę tyle czasu ile to konieczne. Na pewno nie mam tutaj takiej presji, że muszę szybko wszystko powiedzieć, bo już kolejne pacjentki w kolejce czekają.

Gość gość
Poszłam z córką na jej pierwszą wizytę do ginekologa Tomasza Łabiaka. Lekarz został wcześniej uprzedzony o sytuacji. Córka się mocno bała, ale całe badanie przebiegło w naprawdę profesjonalnej, miłej atmosferze. Chcę, żeby moja córka dbała o zdrowie w przyszłości, szczególnie w sprawach intymnych, a taki lekarz jest na wagę złota, bo rzeczywiście zostawia pozytywne wrażenie.

Gość gość
Mięśniaka macicy skutecznie wyleczyłam u Tomasza Łabiaka. Jeden z najlepszych krakowskich ginekologów. Wiem, że przyjmuje całodobowo w klinice, więc warto sprawdzić, jeżeli masz nagły przypadek.

Gość gość
Edyta Runger Kafara polecam. Fantastyczna lekarka dla której liczy się człowiek. Każdego pacjenta traktuje indywidualnie. Nic nie bagateluzuje.

Gość MK1983
Byłam u wielu ginekologów i endokrynologów. Ale ciężko jest znależć kogoś kto zna się na tym i na tym, a jeszcze ciężej kogoś sensownego kto się w ogóle przejmie problemem pacjenta i potraktuje go z uwagą. Wreszcie mi się udało! Chodzę do dr Moniki Bomersbach. Powoli wracają mi miesiączki i wychodzę z depresji, której nabawiłam się z powodu swojego wyglądu.Oczywiście ja też działam w zakresie swojego zdrowia. Dobrze się odżywiam i uprawiam sport, ale dopiero pani doktor Bomersbach mnie zdopingowała i wytłumaczyła co jest z czym powiązane i teraz jest o.K., baardzo O.K.Pozdrawiam Panią doktor gorąco. Wdzięczna MK

Gość gość
Czy ma ktoś doświadczenia z panią dr Bromersbach w sprawie menopauzy? Od 6 lat biorę hormony, teraz zaczynam tyć w tempie przerażającym...