Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość duży miś

Hej dziewczyny w bórę biusty bo nadchodzą dni rozpusty ;)

Polecane posty

Gość duży miś

Dzień Kobiet się zbliża... Powiedzcie mi dziewczyny co wy widziecie w tych baletach z chippendejsami, bo zachodzę w głowę ni ója nie wiem :( To taka przyjemność, że jakiś gej pomachca wam fujarą i posmyra po dekoldzie ? Przecież to gejowski wynalazek i wiekszość z tych pustaków to geje, robią to za pieniadze a wam się wydaje że jesteście w siódmym niebie. Nie macie wrażenia, że ktoś ładuje was jak stary akumulator a zyczajnie trzepie na tym kasę ? Moja ślubna poszła kiedyś na takie coś. Stłoczyli kilkadziesiąt kobiet na niedużej sali, każda dostała schabowego z ziemniakami, drinka i kawę, no i ten... gwóźdź probramu był ;) Pytam ją, na co jej to było, a ona nie wie. Ma co chce, szczytuje 2-3 razy podczas jednego zbliżenia, nawet jaj z kokardką na wacku zatańcze czasem żeby było miło i takie tam inne duperele. I jeszcze tak to jakoś to urządziła, żebym się nie pokapował dokąd idzie tak bardzo chciała. Degroengolada. Co w tym takiego jest, że wam, a przynajmniej niektórym, tak strasznie sie tego chce ?? ps. proszę o poważne odpowiedzi... ;)

Ja nie widzę w tym nic przyjemnego. Jeszcze, żeby oni przystojni byli 😴 A oni jedyne włosy to na głowie mają :D

Gość duży miś
@ Perwersja. No to Ty nie iwdzisz. Ale są takie co widzą, Moja zona np. widziała, tylko, że nie bardzo wie co.

Gość duży miś
@my_sex_is_a_killer Ale myslisz, że nie odwracałem ? Ja nigdy w zyciu nie byłem na takiej imprezie. Spotykamy sie czasem z kumplami w plenerze, popijemy gorzoły, pogadamy o starych polakach za granicą, ale nawet do łba nikomu jeszcze nie palneło, że by sie w takim lokalu spotkać, albo żeby sobie taką tancerkę na ogródek zamówić. Boje się swoich odruchów - alkohol, grupa... może być róznie. Dwa lata temu na takim dniu kobiet w tym samym lokalu jedna neuczycielka o mało co, ponoć - nie znam szczegółów, nie ukręciła loda tancerzowi, tak poszła w cug. NIGDY W ŻYCIU NIE POSZEDŁBYM NA TAKA IMPREZE !

Gość do misia duzego
no to facet jesteś jakimś ewenementem na skalę powiatową. faceci mają raczej skłonności do takich wyskoków i upodobania do stadnego wywalania jęzora na widok kręcących pośladami dziewek. jeśli faktycznie jesteś wyjątkiem to jak najbardziej masz prawo do oburzenia jeśli twoja małżonka czipendejlsowała.

Gość duży miś
@do misia duzego Ale co to ma do rzeczy ? Myslisz, że ja nie wywalę jezora na widok zgrabnego tyłeczka ? To nie wtym rzecz. Te imprezy wyglądają różnie, raczej nie przypominają tego angielskiego filmu "Goło i wesoło" czy jakos tam, laciało w TV. Jest pewna granica... nagość, bliski kontakt, dotyk. Tu ta granica jest ewidentnie z rozmysłem przekraczana. Co do reszty, zgoda. Faktycznie nawet się oburzyłem.

Gość aśka_joaśka
no ja chodzę regularnie :) Bo ci chłopcy są przystojni, wysportowani i zadbani no i ta atmosfera Można się załapać na przygodny seks z tym którego sobie upatrzyssz - a przy tym pozostałe uczestniczki robią aplauz - co potęguje wrażenia no za pierwszym razem trzeba się trochę przełamać

Gość duży miś
@aśka_joaśka Serio czy mnie podpuszczasz ? Napieprzasz się ze mnie ? Myślisz, że moja zona też szukała przygodnego seksu i potrzebowała dopingu koleżanek, żeby sie przełamać ? ;) W każdym razie dzięki za opinię :) ps. Pewnie bym nie umiał naśladować tych gejowskich ruchów, ale też jestem zadbany, wysoki, sczupły, uprawiam wspinaczke sportową, gram na gitarze, harmonice bluesowej, trąbce, do tego prowadzę prywatna firmę i potrafię długo... no wiesz o co chodzi ;)

Gość :))))
To super i chwali się, że jesteś takim niezłomnym ruchaczem. :P

Gość duży miś
Wreszcie poczułem sie doceniony... powiesz to mojej żonie ?? Pleeeeeaaase... ;)

No i mamy święto. Jak zwykle nie kupiłem żonie goździka. Może powinienem jednak wieczorem przebrać się za pedalskiego marynarzyka i zagrać na fujarze ? Sam już nie wiem co robić bo żadna z tych rzeczy kompletnie nie mieści mi się w granicach dobrego smaku. Jak mi znowu na czipendejsów poleci to się chyba z nią rozejdę bo na co mi takie bezguście.

Gość alaska__:))
Byłam w sobotę i podobało mi się. No może trochę za słabo było. Kumpele były na lepszych imprezkach. Ci to chyba jakieś cieniasy byli. Jak tańczyli razem to nawet ruszać sie jednakowo nie potrafili. Reszta wystepu też jakaś kiepska była. W necie lepsze kawałki można zobaczyć :)