Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nnhnhjhjhjhhj

czy pracodawca po rozmowie rekrutacyjnej powinien uzasadnic dlaczego nas nie pr

Polecane posty

Gość nnhnhjhjhjhhj

podczas rozmowy oterzylam zapewnienei ze jestem najlepsza kandydatka pozniej w terminie umowionym nie zadzwonili, a pozniej jak dzownilam ze jescze kilka dni i trwa to juz dwa tygodnie. Mam obawy ze moze dzownili do mojego bylego pracodawcy ktory mnie nie lubil ale jak sie tego dowiedziec?

Gość a dali ci kiśla?
jak nie to lypa :(

Gość nnhnhjhjhjhhj
moze ktos tu jest w temacie???

ja szukalam pracy 2 miesiace mialam kilka rozmow, pierwsza moja rozmowa, bylam na 4 godzinach probnych, i babka obiecywala ze da znac do tygodnia czasu, to bylo w listopadzie a do tej pory nie zadzwonila ;) nie ma co na to liczyc ze zadzwoni, skoro beda chcieli przyjac to zadzwonia, jak nie to zazwyczaj nie dzwonia

Gość nnhnhjhjhjhhj
tylko ze mi powiedziano ze jestem najlepsza kandydatka i mnie zwodza teraz zamiast wprost powiedziec ze nei aleczemu nie to nei wiem i to jets wlasnie problem

kazdemu tak moga powiedziec dopoki nie masz umowy w reku to nic nie mozesz zrobic moga Ci powiedziec ze jutro do Ciebie zadzwonia ;) a pewnie na telefon moglabys rok czekac

ja przewaznie oddzwaniam jesli ktos byl na rozmopwie, a go nie przyjmiemy. czasami informuje mailowo. ale mnei deneruje jak ktos pozniej sie dopytuje dlaczego go wybralismy, dlaczego byl gorszy, co powinnien zmienic itp

Gość może pojawiła się już lepsza
bo gdybyś była taka "naj" i nie szukaliby "Czegoś lepszego", to od razu by Ci pracę zaproponowali, a nie mamili, że zadzwonią :P a swoją drogą- buce :O nie lubię jak ktoś rzuca słowa na wiatt :O

Gość nnhnhjhjhjhhj
martwi mnie jednak ze to juz druga taka rekrutacja gdzie mialam zapewnienei ze dostane te prace i nic z tego boje sie ze oze z bylym pracodawca rozmawiali bo czmeu tak sie dzieje

Gość nnhnhjhjhjhhj
tak naprawde to dyrekcja nie przedluzyla mi umowy bo kiero wniczka sie na mnei wyzywala, mobing po prostu a to byl urzad wiec aj nei chodzilam na nia donosic wiec dyrecja mialaa takie info jakie miala od kierowniczki

Gość gfrgrgrytyty
tak moze byc ze dyrka ci dupe obrabia