Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ktos ciagle..

jak utrzec nosa..?

Polecane posty

Gość ktos ciagle..

Które ciągle o mnie gadają..Myślałam żeby przywiesic na klatkach schodowych kartki..Z tajemnicami poszczególnych osób..i pod tym dopisek,jak się czujecie plotkujac o kimś?a jak się czujecie wiedząc,że teraz Wy jesteście obiektem plotek..?

Gość może pojawiła się już lepsza
ludzie rzadko czytają kartki :P a zagrywka dziecinna ;) powiedz im to wprost :) że jak mają coś do ciebie, to mają powiedzieć to Tobie, bo dupę obrobić na boku i w tajemnicy, to każda menda potrafi ;)

Gość kobieta niewyżyta
brak zajęć i zainteresowań prowadzi do dylematów tego typu. Radzę się czymś zająć, najlepiej czymś innym niż plotkowanie.

Gość arachia;
głupie to i dziecinne by było i dopiero by mieli powód do gadania bo na pewno by się połapali, ze to ty...

Gość ktos ciagle..
Wlasnie chodzi o to,że dokładnie nie wiem kto ciągle jakieś bujdy na mnie gada.Czekam,aż ktoś w końcu się coś o mnie spyta,ale jakoś nikt się nie pyta.A plotki nadal krążą

Gość ktos ciagle..
Wątpię żeby się połapali..-albo napisać takie kartki z tytułem rozporządzenie kościoła,a pod spodem.Kościół zarządza aby każdy żył swoim życiem... itd.Bo plotkuja najczęściej stare prukwy..

Gość ktos ciagle..
:D

Gość arachia;
??????????????? to o kim chcesz pisać jak nie wiesz kto gada?

Gość ktos ciagle..
O sąsiadach...:)

Gość 0101
a kto nie plotkuje?

Gość ktos ciagle..
Ja np. Nie plotkuje..Nie wymyślam sobie jakis głupich plot,nawet jak z kimś gadam i ktoś zaczyna o kimś plotkować to zawsze ucinam temat mówiąc:Nie wiesz jak to jest?nie masz pewności to po co się nad tym zastanawiasz,ich życie..ale co Cię to obchodzi..itp.itd. Rozmawiać o kimś rozmowiam,ale mowie o tym co jest w rzeczywistości a nie w czyjeś wymyślonej głowie.