Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pindolinda

ZDRADA

Polecane posty

Gość pindolinda
pewnie dzieki obwinaniu mnie zaglusza wurzuty sumienia

Gość bitwanaglosytrogowno
nie jestes dla niego zbyt dobra? to nie jestes po prostu dla niego!

zostaw go - zrob to zanim serce peknie choic peka....

Gość pindolinda
slucham ;)

Gość a jak sie czujesz
boze, co ty proponujesz kobieto do wysłuchania ? to jakaś rąbanka, słów nie słychać, dno!

Gość MariuszLondyn
Facet sie odzywa, Co chcesz wiedzic, bylem z kobieta 6 lat i ona mnie zdradzala z facetem z pracy przez 4 miesiace, dopiero jak uzywalem wspolny laptop to wyszlo wszystko. Tak samo kobieta zdradza, nie miala powodu do tego, kochalismy sie jeszcze jak zwariowani, czulosc byla, ale na koncu sztuczna, nie moglem uwierzyc jak latwo mogla udawac ze jeszcze mnie kocha. Teraz chce byc ze mna, ale nie moge, jak ona jego kochala to jak mozliwe ze moze sie odkochac i znowu do mnie czegos czuc. Dodam ze ten drugi facet, ani wyzszy, ani bogatszy ani ladniejszy ani lepsze cialo, to te wszystkie tematy tu o wzrostu, o pieniedzach o wygladzie to nie maja zadnego znaczenia. Zrobila to bo chciala.

bardzo fajny kawalek chociaz nie lubie hip hopu nad czym autorka sie zastanawia bo nie rozumiem? facet bzyka inna! proste? proste! nie ma nad czym sie zastanawiac pora odejsc

Gość pindolinda
ona tak samo.jego dziewczyna z mlodosci.ona kryla jego a on ja.wiedzieli ze by sie nie wydalo.a jeszcze jej mowil ze ja kocha i jakie noce ze mna spedza cudowne. niedobrze sie robi. a potem jej pisal ze bylo cudownie jak sie kochali

Gość pindolinda
poprawka:mowil jej ze mnie kocha

Gość pindolinda
ona miala 2 dzieci,ani to ladne ani zgrabne a do tego puszczalska

no bo znalazl za przeproszeniem chetna dziure ktorej z mniczego sie nie trzeba tlumaczyc.

A ja się nie zgadzam z tymi wypowiedziami, że jak zdradził raz to zrobi to po raz kolejny. Pewnie w wielu przypadkach tak jest ale też często dociera do zdradzacza ile mógłby stracić, lata uczucia i piękne chwile ze swoją żoną. Wielu moim znajomym udało się odbudować zniszczone zaufanie i teraz są bardzo szczęśliwi ;)

albo tylko udaja szczesliwych. widzisz tylko kilkadziesiat procet tego jak jest w rzeczywistosci. moze wygladaja zna szczesliwycvh, moze samii przed soba udaja szczesliwych albo udaja ze wszystko gra, moze sami mnie sa swiadomi co czuje 2 partner.

facet zdradzala ja z wlasna sasiadka!! i to jest godne wybaczenia??

@bitwanaglosytrogowno być może masz rację ale widocznie bardzo dobrze się maskują ;) chodzą na koncerty, do kina, wspólne spacerki, tego w czasie kryzysuu nich nie było, wyglądają jakby ciągle o siebie zabiegali.

To zależy tylko od autorki, czasami tak dużo łączy, że ciężko to rzucić...

Gość pindolinda
wlasnie. ale przyjdzie ten czas gdzie ma sie 100% pewnosci co zrobic.wiem to ze tak bedzie

to ja moze cos zacytuje: pindolinda ona miala 2 dzieci,ani to ladne ani zgrabne a do tego puszczalska 14:36 [zgłoś do usunięcia] bitwanaglosytrogowno no bo znalazl za przeproszeniem chetna dziure ktorej z mniczego sie nie trzeba tlumaczyc

No niby tak... A teraz tłumaczy się przed oszukaną żoną... Ja nie twierdzę, że zdrada zawsze powinna być wybaczana bo to bardzo indywidualna sprawa ale uważam, że może się udać jak już zostanie podjęta decyzja o walce o małżeństwo.

Gość pindolinda
nie jestesmy malzenstwem. po tym wszystkim kiedy nie do konca wiedzialam ze sie wydalo zdecydowal sie na zareczyny ktore mialy sie odbyc w swieta wielkanocne

Gość pindolinda
doslownie jakis koszmar :/

To zmienia postać rzezczy...bo gdy w momencie gdy on zdradza w czasie gdy powinniście być jeszcze w fazie gorących uczuć a nie małżeńskiej rutyny to wróży to baaaardzo źle!!

Gość pindolinda
dokladnie

no zgadzam sie z toba ale autorka tematu nie ppisala jest w zwiazku malzenskim. nie wiem czy czytalas dyskusje od samego poczatku alew juz wczesniej pisalam ze moge na ten ytemat pisac bez oporow bo sama to przezylam. wybaczylam moze nie toralna zdrade (sex) ale wielokrotne flirty, umnawianie sie z innymi za moimi plecami i rozmowy z innymi jakie nie powiny miec miejsca. jestem dziusiaj z nim dalej, jestesmy szczesliwi chcociaz caly czas mysle o tym co bylo czy rzeczywiscie mnie nie zdradzil. te mysli zatruwaja zycie na prawde. jestesmy 3,5 roku, narzeczenstwo od 1,5 wszystko co mi zrobil wyrzadzil to nansamym poczatku naszego zwiazku. ja jednak obiecalam sobie ze zrobie z niego ludzi i udalo ,mi sie ale mimo tego ze minelo juz mozna powiedziec kilka lat to to dalej bpoli i mysle o tuym! wiec jesli facet autorki tematu ZDRADZAL ja , w pelnym znaczeniu tego slowa to radze odejsc.

Gość pindolinda
tylko ze to tez sie odbylo tak jakby na poczatku zwiazku jak wrocil z zagranicy. moze chcial zaszalec ostatni raz.moze byl spragniony sexu.boze nie wiem juz

to ja juz nie rozumiem na jakim etapie zwiazku wyy jestescie :/ ?? wybaczylas mu vczy co? nnapisalas ze jhestescie 3 lata , to wybaczylas mu to skoro jestescie 3 lata?

Gość pindolinda
on byl moim pierwszym facetem. to z nim przezylam 1 raz.mialam wtedy 24 lata!!!myslalam ze to ten na ktorego czekalam cale zycie

Gość pindolinda
nie. dopiero sie dowiedzialam o tym ze mnie zdradzil 2 lata temu prawie

Gość pindolinda
zdradzil mnie na poczatku zwiazku ale wydalo sie dopiero teraz