Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lukiereczeklakiereczjenfed

Brzydze się facetów

Polecane posty

j.w. Mam do nich wstręt. Widok nagiego ich ciała. Widok faceta mnie nie podnieca. Bardziej już to co mogą zrobić z kobietą. Ja raczej juz z takim podejsciem na pewno nie znajde. Jeszcze ani razu sie nie zakochalam! raz - ale to bylo w liceum. A on byl obcokrajowcem ;] Czy ktoras tez tak ma jak ja, ze faceci j a nie pociagaja, budza wstret, czasem nawet obrzydzenie? Meskie cialo mnie nie podnieca. Czy to czyni mnie les? Z drugiej strony nie potrafilabym zakochac sie w kobiecie. Co ze mna jest nie tak? Podszywom mowie Pa pa.

zadna nie ma takiego wstretu co ja???? :(

Gość Jacek Szafałowicz
Strzel se palcówkę!

Gość Divona
Mnie nie brzydzą faceci, zawsze znajdzie się jakiś który mnie pociąga :) ale nie potrafię się w żadnym zakochać, dlatego wciąż jestem sama, ale nie przeszkadza mi to. Może jesteś aseksualna :) czyli nie czujesz pociągu do takich spraw jak seks. Ale nie jestem lekarzem ani psychologiem więc nie mogę ci powiedzieć co ci dolega. Po prostu obserwuj siebie, swoje zachowanie przy facetach i pomyśl od kiedy to się zaczęło. Co mogło cię do nich aż tak zrazić. I nie myśl, że jak w obrębie twojego miasta nie ma faceta, który cię pociąga, to jesteś lesbijką, bo to się do tego nie sprowadza :) Jeśli naprawdę przeszkadza ci to, jak się czujesz zgłoś się najlepiej na rozmowę z psychologiem. Pozdrawiam.