Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakochana..

kocham faceta, ktory byc moze ma zone..

Polecane posty

Gość zakochana..

zrobilam cos tak glupiego.. pozwolilam zeby uczucia zaczely mna rzadzic.. zakochalam sie z facecie, ktory ma dziecko i prawdopodobnie kobiete. tego nie wiem na 100 %, ale wydaje mi sie ze kogos ma.. a ja chce o niego walczyc! zakochalam sie w nim, placze po nocach z bezsilnosci i juz nie wiem co robic.. bo z jednej strony, wiem ze to zle, ale nie moge nic na to poradzic, nie moge zatrzymac tego uczucia, ktore popycha mnie w niewlasciwa strone.. czy sa tu kobiety, ktore sa w takiej sytuacji jak ja ? prosze o pomoc, musze z kims na ten porozmawiac..

Gość porzygać się można
następna naiwniara :( i co, dasz mu dupska? ogarnij się natychmiast!

Gość magdalena kostka
taaaaa..nie ma wolnych facetów ? jarasz sie na każdego który na ciebie spojrzy ? nie masz znajomych,kolegów ? taka wybrakowana jesteś ?

Ekhem... To chyba coś jak "kocham Johnego Deppa" ;] Skoro nie znasz go na tyle dobrze, żeby wiedzieć czy ma żonę, to raczej nie jest to zbyt bliska znajomość :P

Gość zakochana..
nasza znajomosc jest bliska, ale po prostu nie pytalam o to czy on z ta kobieta jest czy nie ma.. a co do magdaleny - nie jaram sie tym, mam kolegow i nawet mam faceta, ale jest tez cos takiego jak uczucia, ktorych nie mozna kontrolowac..

Bliscy sobie ludzie informują się o takich drobnych szczegółach jak posiadanie partnera. A skoro ten Cię nie poinformował, to pewnie chce Cię przelecieć dla urozmaicenia życia małżeńskiego. Tak więc życzę Ci dobrej zabawy, aspirująca kochanko.

Gość porzygać się można
kontrolować się nie można jedynie po prochach, naiwniaczko :) na dodatek oszukujesz swojego faceta, super :D

Gość zakochana..
seks nie wchodzi w gre, on o tym wie. nie zalezy mu na tym, teraz sobie po prostu pomagamy bo mam trudny okres w zyciu, oboje. i ja sie po prostu w nim zakochalam..