Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kalinoska-M

Kto był Waszymi świadkami? Siostra, brat, przyjaciółka?

Polecane posty

Gość Kalinoska-M

jw.

Gość 20LLenkaa20
szwagierka :)

Świadkowa- moja siostra Świadek- chłopak siostry męża

Gość widze autorko
świadek - nejlepszy kumpel mojego męża świadkowa - sprawa skomplikowana - śiostra męża ciotecznej siostry pana młodego :D serio

Gość fręęędzelowa
moja przyjaciółka z narzeczonym i... żałuję. ten jej narzeczony się tak najebał, że rzygał w kiblu po czym moja "przyjaciółka" ok 1.00 w nocy powiedziała, że musi go odwieźć do domu i wróci. nie wróciła. a ponoć świadkowie powinni wyjść ostatni. :O a i on nawalony jak wygłaszał za nas toast przy wszytkich gościach to powiedział, żebyśmy "żyli w szczęściu i ubóstwie"... :O :O :O taka cisza na sali zapadła. wszyscy zbaranieli a on usiadł jakby nigdy nic a świadkowa zaczęła mu coś gardłować na ucho. później się tłumaczył, że się przejęzyczył a ja myślę, że po prostu nie znał znaczenia słowa "ubóstwo" i chciał się popisać. :O

Gość effy.
u mnie będzie przyjaciółka którą znam od dziecinstwa świadkową, a świadkiem będzie przyjaciel narzeczonego którego zna od dziecinstwa

Gość u mnie moja swiadkowa
bedzie przyjaciolka ktora jest moja psiapsiolka od 10 lat a swiadkiem narzeczonego badz jego brat badz kuzyn

Gość Regena23
świadkową- moja dobra koleżanka świadkiem- kuzyn męża

Gość Teriza822
U nas świadkami byli: siostra męża ze swoim mężem

Brat męża z narzeczoną... totalna porażka bo rodzina męża chciała parę, bo dwóch chłopaków to tak jak się szanowna babcia męża wyraziła "pedały" (swoją drogą bardzo świętojebliwa za przeproszeniem kobieta)- chcieliśmy mojego brata i drugiego brata męża, czyli bliskie nam osoby . On miał to gdzieś, a ona jeszcze bardziej. Na zdjęciach ona zwłaszcza wyglądała jakby zrobiła coś niechcący w majty, kwestię wieczoru panieńskiego pominę milczeniem bo sama sobie organizowałam w ostatniej chwili z 2 przyjaciółkami. Nic nie wymagaliśmy, ale jakiejkolwiek chęci pomocy nie było (nawet rzeczy typu bukiet czy dekoracja samochodu - wszystko sami). Całe szczęście inni goście się spisali:) Nie słuchajcie się nikogo przy organizacji wesela!

Gość bo ja wiem
Moim świadkiem był mój brat, a mężowi świadkowała jego przyjaciółka.

Gość bo ja wiem
Luca Brasi, trzeba było się uprzeć przy bracie! Mój okazał się świetny w tej roli , przygotował też wieczorek panieński od strony kulinarnej :) Aha, a wieczorek kawalwerski robił mąż świadka męża ;)

Mój brat i męża siostra. I pierwsze słyszę, żeby dwóch facetów - świadków wyglądało jak "pedały", szanowna bacia do kościoła to idzie się modlić, czy wyobrażać sobie ludzi w sytuacjach rodem z poronola ??

Gość lokatka
u nas była siostra i brat męża :) byłam na ślubie koleżanki, gdzie świadkami było dwóch mężczyzn - i zapewniam że nie wyglądali jak "pedały" :P u znajomych znowu, były dwie świadkowe i też było w porządku :)

Gość Majóweczka2011
A u mnie : Świadkowa-moja dobra kumpelka Świadek-przyjaciel mojego narzeczonego

Jak ktoś ma skojarzenia takie, a nie inne, to jego problem. My nie zamierzamy kombinować tylko po to, żeby była "parka". Oboje mamy tylko braci, ja b. chciałam by świadkował mój brat i będzie tak, ze będzie 2 facetów, a co ktoś sobie o tym pomyśli, to mi rybka ;)

u mojej najstarszej siostry młodsza siostra i kuzyn u młodszej sis ja i najlepszy kumpel młodego :) spotykałam się z przypadkami gdzie było 2 facetów i 2 laski i wyglądało ok

my mamy po dwie kandydatury na swiadkow swiadkowa - moja przyjaciolka albo siostra przyszlego meza swiadek - moj przyjaciel gej albo jakis facet z rodziny przyszlego meza (on jeszcze sie zastanawia) prawdopodobnie bedzie duet przyjaciolka plus przyjaciel

Gość taniej
U nas był kuzyn plus jego narzeczona a jednocześnie moja przyjaciółka bliska. Katija- bierzecie ślub w kościele? Bo wtedy twój przyjaciel raczej komunii nie będzie mógł przyjąć.

Gość lokatka
swiadek nie musi brac komunii przeciez... my przed slubem pytalismy sie ksiedza, i na dobra sprawe swiadek (w kociele!) nie musi być katolikiem nawet u znajomych swiadkiem byl swiadek jehowy :)

Gość mijan
przyjaciel mojego meza i moj przyjaciel

Gość JeszczePanna;)
U mnie znajomi będą świadkować, przyjaciółka moja z narzeczonym. :)

u mnie przyjaciółka, którą znam ponad 16 lat u narzeczonego bardzo dobry kolega

Gość ale na tych zdjęciach
naszymi świadkami będzie moja przyjaciółka i jej chłopak. nie znają naszych rodzin ani innych naszych znajomych (znam ich ze studiów) ale są otwarci i towarzyscy wiec myślę, że będzie super. nie chcę tylko,żeby źle się czuli i to moje jedyne zmartwienie w tym temacie

świadek - rodzony brat męża ( spisał sie rewelacyjnie ) świadkowa - noja siostra cioteczna PORAŻKA

tak, bierzemy slub w kosciele. swiadkiem może być każdy, kto ukończył 18 rok życia. także osoby niewierzące lub innej wiary. także nie wiem co tu ma do rzeczy przyjmowanie komunii przez świadka?

Gość w takim razie nie wiem
chyba chora jestes, zaloze sie, ze w 99% przypadkow tacy dwaj swiadkowie sie nawet nie znaja, a co dopiero mieliby byc para gejow :O zacofana i malomiasteczkowa baba z ciebie, brzydze sie takich osob, bleee :O ja wiem na 1000%, ze moim swiadkiem bedzie moj przyjaciel, zawsze lepiej dogadywalam sie z facetami, niz z kobietami, mam siostre, ale wiem, ze ona nie chcialaby byc swiadkowa (jest dosc niesmiala, a na weselu musialaby byc w centrum uwagi przez jakis czas, np. na oczepinach), a zadnej z moich kolezanek jakos nie widze w tej roli.