Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kalinoska-M

Kto był Waszymi świadkami? Siostra, brat, przyjaciółka?

Polecane posty

u mnie byla koleżanka i bardzo tego żałuje, udawala tylko moja przyjaciółke, przyszła na ślub w ostatniej chwili, a poza tym później nie zaprosiła mnie nawet na swój ślub (już nie mowie na wesele, choć robiła na ok 150 osób) Przykro mi było i pozostał taki niesmak...

Gość A czemu 2 swiadkow mialoby
byc gejami ? To swiadek i swiadkowa tez sie bzykaja bo sa razem swiadkami ?? Walnijcie sie w leb. Jak dla was jest najwazniejsze, zeby parka ladnie wygladala to wasz problem. U nas świadkowie maja tylko podpisac papiery w kościele i pomoc odbierać kwiaty i prezenty, nic wiecej od nich nie wymagamy.

Świadkami byli mój brat i męża brat.Nie wyglądali jak pedały:D

Gość Aj tam, aj tam...
Głupia ta babcia pewnie jak but;) ale nie dziwię się, że przed ślubem w nerwach i dla świętego spokoju się ulega, ja też uległam namowom i miałam nie tą świadkową co chiałam, żeby była parka:/ Mój mąż 2 razy świadkował sam. Za drugim razem poproszono go w zastęptwie bo poprzedni świadek miał żałobę ale panna młoda zrobiła z tego straszną tragedię i wszystkim opowiadała, że on jest w zastępstwie bo tamten żałoba itp. Mężowi było przykro ale na prostaków siły nie ma. A ja na tym weselu w gruncie rzeczy byłam w zastępstwie za świadkową, która co rusz się gdzieś zmywała.

Gość lolitack
U nas świedkami będą moja przyjaciółka i przyjaciel mojego narzeczonego. A przy okazji są parką ;) więc wszystko pięknie się składa

Gość świadkami byli nasi przyjaciel
...

Gość czarrrna inez
Przyjaciółka/brat męża.