Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dzlematowadeczyja

Kwiciarnie w supermarketach ...

Polecane posty

Gość dzlematowadeczyja

Co sądzicie o kwiaciarniach w supermarketach ? Chodzicie i kupujecie w nich kwiaty. Opłaca się otworzyć takie coś w Intermarche, Kauflandzie czy Tesco ;> Proszę o opinie

Gość Intermarche
Je kupuje w Intermarche, babki tam robią super bukiety więc tam kupuję

Gość mmnnio
ja ostatnio kupiłam dwa hiacynty w doniczce w Kauflandzie jeden za 1.99 są bardzo ładne i mają intensywny zapach jeden jest niebieski a drugi różowy

Gość Joanna+okolice=Łodzi
Witaj ! Z twojej wiadomości wynika, że chciałabyś/chciałbyś otworzyć kwiaciarnie w markecie. Hmm ja mam nie miłe wspomnienia ; ( Miałam w Intermarche miejscowości nie chcę wymieniać. W skrócie rano nie było ruchu tylko od 15,16 do zamknięcia marketu. Codziennie od poniedziałku do niedzieli musiałam tam siedzieć. Czynsz miałam wysoki, a ludzie tak kupowali większość kwiatów szczególnie na ważne święta w markecie bo troszkę taniej ; / Zarobki miałam takie, że lepiej nie mówić. Był to zły pomysł i nigdy już nie popełnię takiego błędu. Jeżeli chciałabyś/chciałbyś założyć to nie radzę. Jeżeli interesuje Cię czy jest tam dużo ludzi to odpowiem ci że nie.

Gość dzlematowadeczyja
@mmnnio Kupiłaś w Kauflandzie (market) czy w kwiaciarni która znajduje się tylko w budynku Kauflanda

Gość dzlematowadeczyja
up