Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iloveya

wzielam dziekanke...

Polecane posty

Gość iloveya

...i zle mi z tym ;/ nie wiem jak odpowiednio spozytkowac ten czas nie tracac tego roku na bzdury...;/

Gość jak to jak?
na kafe! :D

Gość slon trabalski
jak tam sie sprawy mają? jest już dziecko na świecie? co się urodziło? jak twoj facet? opowiadaj!! pamietam cie z watku o aborcji jak bylas na poczatku ciazy

Gość iloveya
Nooo urodzilam coreczke...porod to pikus :D bo tez pisalam w watku, ze boje sie tego bolu :P Z facetem lipa straszna...pewnie niedlugo sie rozstaniemy...a dziecko niestety urodzilo sie chore, bo przez te wszystkie moje stresy nie mialo duzej mozliwosci na rozwoj...stad ta dziekanka, zeby sie jej w 100% poswiecic...ale czasem nie mam juz sil i po prostu chcialabym sie czyms tez innym pozytecznym zajac...

Gość slon trabalski
ojoj a co malutkiej jest?kiedy urodzilas? a faceta kopnij w dupsko i nie przejmuj sie, lepiej ci bedzie bez niego

Gość iloveya
1 lutego, wywolywali mi porod, bo na USG wyszlo ze wazy tylko 2100g w 39 tygodniu ciazy, urodzila sie z waga 2430g no i znalezli rozne zmiany w glowce i teraz zeby nie byla jakas gorsza od innych to musze jej duzo czasu poswiecic, bo jeszcze teraz mozna cos jej pomoc, bo jakby to zaniedbac to by sie ciezko rozwijala...