Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama zdesperowana

sprawdzone biura podróży dla dzieci

Polecane posty

Gość mama zdesperowana

Chciałabym wysłać dziecko ,pierwszy raz na kolonie,nie mam pojęcia i doświadczenia. Proszę o sprawdzone biura i miejsca wypoczynku dla najmłodszych!

Gość mama zdesperowana
Miałam na oku biuro turystyczne Pantur,ale po przeczytaniu opinii zrezygnowałam :(

Gość bo haaaajdfwfew
a w jakim wieku maluch? ;)

Gość mama zdesperowana
Maluch ma skończone 8 lat,jest dość nieśmiałym dzieckiem,pomyślałam,że taki wyjazd mógłby pomóc

Gość bo haaaajdfwfew
Guliwer -3 razy było i dobra jest zarówno opieka jak i jakośc hoteli w których mieszkają dzieciaki . Oprócz tego jeden wyjazd był robiony przez szkołę mojej małej

Gość mama zdesperowana
Guliwer? Zaraz sobie sprawdzę :)

Gość mama zdesperowana
Sprawdziłam,wolałabym wysłać dziecko w góry,może Rabka?

Gość bo haaaajdfwfew
najważniejsze dla mnie -miałam numer i do hotelu i do obu opiekunek :) jak było za granicą to dodatkowo do rezydentki :)

Gość bo haaaajdfwfew
musiała byś sobie przejrzeć ich katalog -ale są i wyjazdy w góry i jakieś takie pod zainteresowania np. taneczne czy konne z tego co pamiętam .No i za granicę -ale 8latka lepiej nie wysyłać :)

Gość mama zdesperowana
Nie,za granice nie ma mowy :) Na pierwszy raz to właśnie gdzieś nie daleko,żeby w razie czego po niego podjechać. Najbardziej pasuje mi małopolska

Gość bo haaaajdfwfew
może wysłać z kuzynem w podobnym wieku? kolegą? wtedy we dwóch łatwiej będzie im się zapoznać z innymi dziećmi:) a jak nie to zawsze można wysłac na jakieś warsztaty -hobby zbliża

Gość mama zdesperowana
Nie bardzo ma z kim jechać,kuzyna ma,ale jest jeszcze za mały na kolonie.

a ja właśnie wysłałam syna na drugi koniec Polski, aby nie było mozliwości odwiedzin, które niczemu nie służą. Nie zakładaj od razu wersji pesymistycznej, ze będziesz musiała po dziecko jechać. jeżeli tak mu to przedstawisz, to przy pierwszym napadzie smutku, będzie dzwonił, abys przyjechała. Polecam wyjady z Dziecięcą Akademią Przygody - sa organizowane właśnie dla młodszych dzieci. Grupka jest mała, wszyscy się znają, organizowane jest tyle zajęć, ze dzieci nie nudzą się. Syn był z nimi w zeszłym roku na koloniach i teraz na zimowisku. Z obu wyjazdów wrócił zachwycony, a jak do niego dzwoniłam, to nawet nie miał czasu rozmawiać. :)

Gość dzasiu
Jeśli ktoś naprawdę szuka sprawdzonego (bezpiecznego) biura podróży to niech przede wszystkim sprawdzi kondycję finansową (zadłużenie, zyski, stan gotówki,itd.) tego biura. Można to znaleźć dla różnych polskich biur podróży na www.SprawdzoneBiura.pl.