Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rrrrrrrrrrrrrrrreeeeeeeeeeeeee

ile powinno trwac badanie cytologiczne?

Polecane posty

mialam robione dwa razy w zyciu, za pierwszym razem, troche siedzialam na fotelu, samo badanie krwalo kilka minut, a pozniej pobieranie materialu do cytologii tez, ogolnie pamietam ze lekarz troche we mnie skrobal, a dzisiaj bylam u ginekologa i mialam robiona tez cytologie, ale nie wiem czy siedzialam na fotelu dluzej niz minute, na prawde bardo szybko, zastanawiam sie czy ta cytologia bedzie wiarygodna? lekarz panstwowy wiec niestety olewka pacjentki :/

Gość justyna19
Badaanie cytologiczne trwa krotko, polega tylko na pobraniu wymazu z pochwy a to zajmuje chwilunie . Zawsze mozesz powtorzyc badania prywatnie.

sex z ginekologiem ogólnie był hujowy, ale konieczny zeby za darmo, moc zie zbadac

Gość justyna19
cholera, dodalo 2 razy podobnego posta :D

Gość gość
Jeśli nie jesteś pewna co do badania to moim zdaniem możesz je powtórzyć. Ja zwykle wybieram się na cytologię do www.histamed.pl i nigdy specjalnie problemów nie było z powodu tego, że badanie jest zbyt krótkie czy zbyt długie. Jeśli chciałabyś dowiedzieć się czegoś więcej o samym badaniu to też warto zapytać o to bezpośrednio lekarza.

Gość gość
Dokładnie taka, badanie trwa bardzo krótko. Ja robiłam niedawno badania cytologiczne błony śluzowej nosa w http://alergomed.com.pl/ w Krakowie i trwało to dosłownie moment.

Gość nsh
Przecież to tylko pomizianie wacikiem i po sprawie, więc ile ma trwać? Doucz się zanim zaczniesz lekarzowi zarzucać olewanie pacjentów.