Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość diana1987

wstawienie okien wroclaw

Polecane posty

Gość diana1987

chce wymienic 4 okna w mieszkaniu we wroclawiu, czy ktos zna jakas firme godna polecenia??

Gość gość
ja korzystałam z usług firmy oknopex. fajna obsługa, dobre ceny, profeska - czegóż chcieć więcej?? :) u nich tez moja teściowa skorzystała z usługiu - i jak już ona była zadowolona to chyba najlepsz erefencje!!! :) http://oknopex.pl/kontakt.html

Gość gość
ja wstawiałam 3 okna plus rolety zewnętrzne (złoty dąb), z firmy drutex- 3 szybowe, jestem mega zadowolona. 7 godzin wstawiali okna - 4 fachowców przyjechało- mąż sam robił obróbki więc nic nie wieje.

Gość duuuuud
No jak teściowa jest zadowolona to już najlepsze rekomendacje;-) Sam korzystałem z oferty firmy Oknopex http://oknopex.pl/ i faktycznie mogę ich polecić. Pracują tam dobrzy fachowcy, którzy świetnie doradzali nam podczas zakupów, terminy i ceny są korzystne dla klienta, a montaż był bardzo porządny i przebiegł bez problemów i zakłóceń. Polecam

Gość gość
U mnie w mieszkaniu ostatnio wymieniała drzwi zewnętrzne i okna na drewniane firma http://www.lakbud.com.pl/ - wszystko zostało sprawnie zamontowane. Panowie sprawnie się ze wszystkim uporali.

Gość gość
Nie polecam "Marcin Pawlik Lkm Sambor". To najgorsza firma, na jaką można trafić. Główny wykonawca i właściciel w jednej osobie nie potrafi nawet dowieźć nieuszkodzonych klamek. Ba, nawet nie sprawdza szyb - wady fabryczne, szramy i rysy to coś, co jego zdaniem, absolutnie ma prawo mu umknąć, bo przecież "on tego nie sprawdza przy odbiorze". Rysy i zadrapania na oknach ? To też dla niego żaden problem. Próby zwrócenia mu uwagi kończą się fochami, histerią i groźbami, że nie skończy zlecenia. Ceny wygórowane, ale OK - chcieliśmy zapłacić za jakość. Wg tego pana to "ceny godziwe", co byłoby jak najbardziej prawdą, gdyby wykonanie było choćby poprawne, nie mówiąc o „godziwym” Okazuje się, że nawet z montażem żaluzji nie potrafi sobie poradzić. Regulację zamontował po stronie,która chowa się za szafą – co oczywiście doskonale widział i wiedział, ale to, jego zdaniem, „sposób prawidłowy”. Ale okazuje się, że mógłby zamontować je wcześniej odwrotnie – no tak, mógłby, ale nie zamontował, a teraz, gdyby zmienił strony, zostałyby dziury w oknach. Ale do żadnej winy się nie poczuwa, żadnej odpowiedzialności, nawet symbolicznego „przepraszam”, nie mówiąc o odpowiedzialności finansowej. Okna po kilku miesiącach chodzą fatalnie, coraz ciężej się otwierają, a wykonawca niechętnie przyjeżdża na regulacje, które zresztą i tak wykonuje nieprawidłowo albo nie wykonuje ich wcale - po prostu smaruje okna smarem do zamków. Kompletna żenada, zero profesjonalizmu i brak jakiejkolwiek woli do naprawiania błędów. Reklamacje uwzględnia wybiórczo i po awanturach, a wykonuje je fatalnie. Nie polecam. Kompletne zero.

Gość malwinammm
nam okna wstawiała ekipa z ej firmy http://wwokna.pl/ - sprawnie, w dobrej cenie. Teraz czekamy na bramę garażową, też u nich zamawialiśmy.

Gość wroc love love
my byliśmy w firmie na Jaracza, w sumie zamówienie mieliśmy większe bo okna do całego domu plus brama do garażu. szybko i sprawnie, ceny też dobre zaproponowali. tu ich www i tam gdzieś dane do kontaktu będą http://wwokna.pl/

Gość gość
Okna razem z transportem i wstawieniem zleciliśmy panom z firmy www.cerchem.com.pl gdzie zaproponowali niezłą ofertę jeszcze z lekkim rabatem.

Gość gość

W pełni szczelne okna masz we wrocławskim Okno Prim. Współpracują z producentem OknoPlus, zdaje się krakowskim, mocno doświadczonym. Jeszcze raz podkreślam, że ze szczelnością okien nie ma problemów. Nawet standardowe okna wydają się bardzo dobrze chronić przed włamaniem. Nie stosują w stolarce pozornych zabezpieczeń, tylko konkretnie wyjaśniają przy zakupie, co w oknie jest i skąd wynika cena.

Gość atii
Dnia 23.08.2019 o 09:16, Gość gość napisał:

W pełni szczelne okna masz we wrocławskim Okno Prim. Współpracują z producentem OknoPlus, zdaje się krakowskim, mocno doświadczonym. Jeszcze raz podkreślam, że ze szczelnością okien nie ma problemów. Nawet standardowe okna wydają się bardzo dobrze chronić przed włamaniem. Nie stosują w stolarce pozornych zabezpieczeń, tylko konkretnie wyjaśniają przy zakupie, co w oknie jest i skąd wynika cena.

Świetna firma rownież polecam