Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mariola8981

Prestiżowa restauracja w Śródmieśćiu jak ruszyć?

Polecane posty

Gość mariola8981

witam, miesiąc temu podjęłam pracę w bardzo prestiżowej i renomowanej restauracji w centrum Warszawy, jest to od razu zaznaczę restauracja dla ludzi mających pieniądze, restauracja w której można zostawić dużo pieniążków. Moje krótkie rozeznanie w temacie dało mi odpowiedz na kilka pytań dotyczących braku klientów. Faktem niezrozumiałym jest to że przy czynszu 30tys zł miesięcznie restauracja zarabia dziennie 2tys zł albo i nie. Pytanie do forumowiczów, jak rozruszać restauracje, jak poprawić frekwencje. Gdzie uderzyć żeby nie odbiło to się echem i nie wydać bez sensu pieniędzy

Gość uupupuupuuuuu
To za to ty bierzesz kasę?

Gość zapros magde
gessler

reklama + cos co wyróżni to miejsce na tle innych, bo na sródmiesciu pełno restauracji

Mozesz probowac wdrozyc nowy sytem obslugi - sprawdz np na stensoft.com .pl. Slyszalem ze podobne rzeczy funkcjonuja na zachodzie i sie sprawdzaja (mozesz oknac na youtubie); wzrost sprzedazy podobno 12% i wiecej stalych klientow; nie wiem jak to bedzie w Polsce

Gość DominikaNa91
Zainwstuj w porządną reklamę np w mediach i w internecie. Możesz też kupić fartuchy z logo restauracji dla kucharzy np z http://kitle.pl/odziez-gastronomiczna-kitle/zapaski-fartuchy-odziez-gastronimiczna/fartuch-przedni-dla-gastronomii-czarny.html i wysyłać ich na różne pokazy gotowania czy konferencje. Myślę, że dzięki temu twoja firma może stać się rozpoznawalna i przyciągnie wielu klientów.