Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

po czym poznajecie, ze chłopak ma na was ochotę?

Polecane posty

bo taki jeden gdy widzi mnie z daleka, oczu ode mnie nie odrywa, a gdy jest obok, udaje, że patrzy w drugą stronę,i wiem, że rozmawia o mnie ze swoimi kumplami, czy to moze o czymś świadczyć?

Gość next lover
po tym, że zaprasza kobiete na randke czyli sam na sam;) Jak się gapi to powinien tak robic i gdzieś ciebie zaprosic. A co kumple? Nic mu nie pomogą.

Gość usmiech na plussssie
jak się gapi uśmiecha. No i coś zagaduje. a co kumple mówią o Tobie:)? O czym on z nimi debatuje? Jak ciebie poderwac czy jak ukryc erekcje bo nie rozumiem:D:P

o czym on debatuje nie wiem, ale wiem że o mnie, bo oni zawsze dają mu znać jak przechodzę obok, poza tym on tak słodko się uśmiecha zawsze.....no pocieszcie mnie, że ma pewno mu się podobam:)

Gość next lover
lubie uprawiać sex z nowo poznanymi chlopcami

Mojemu zawsze spadają skarpetki - to pierwsza oznaka podniecenia, gdy gruczoły potowe ulokowane na stopach zaczynają nadmierną produkcję substancji chłodzącej, automatycznie skarpety się ześlizgują. Jak ma pończoszki to trochę kłopotliwe jest. Ale wtedy robi się kałużka.

Gość no i już na moim nicku
nacosietakgapisz :D :D ale sie uśmiałam hahah.. chyba na dobranoc gratuluję polotu :D