Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość misia6666666666666666699999999

Migrena pomocy!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość misia6666666666666666699999999

mam koszmarne bóle głowy chyba migrena jest mi niedobrze i czasem aż wymiotuję jak mnie sieknie porządni to dwa dni leżę w łóżku i myślę że już umrę taka jestem osłabiona może ktoś ma sposoby jak sobie z tym radzić i tak mam kilka razy w misiącu

Gość idz do neurologa
zbada cie i powie jaki czynnik to powoduje i przepisze leki pewnie standardowo imigran, ale są też leki neuroleptyczne co stosuje się przy migrenach . Jeśli nie czynnik neurologiczny to mozesz mieć zaburzenia hormonalne- za dużo estrogenów powoduje migreny

jeszcze nie masz aż tak poważnych objawów, ja z migrena walczyłam 4 lata i miałam co najmniej 2 dni w w tygodniu wycięte z życia. Stosowałam wszystkie możliwe leki i żaden nie jest tak naprawdę skuteczny. Spróbuj tak jak ja na początku akupunktury ( 10 zabiegów - chyba że lekarz powie inaczej) a potem zaopatrz się w rezonator biofotonowy, ja stosowałam go przez 3 miesiące i od tej pory ze jakiegokolwiek bólu, już nie tylko migrenowych ale zero przeziębień, niczego, jak nowo narodzona. Pozdrawiam, monika