Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość avvokado123

***CZY KTÓRAŚ TAK MIAŁ BO JESTEM WSZOKU********

Polecane posty

Gość avvokado123

Nie mam okresu już 3 miesiąc za bardzo się tym nie przejmowałam gdyż jestem pod opieką lekarza ( staram się o dziecko 8 miesięcy) brałam clo,luteine,kwas foliowy .Lekarz kazał mi odstawić leki 3 miesiące temu okres się nie pojawiał ,a testy wychodziły z I kreską więc ciążę wykluczyłam .Myślałam że to mój organizm regeneruje się po tych lekach które brałam i czekałam na wczorajszą wizytę u ginekologa.Ku mojemu ogromnemu zdziwieniu okazało się że jest ciąża :D nie wiem co mam myśleć o tym wszystkim :) jestem w szoku:o nie mam żadnych objawów biust mnie nie boli czasem czuję jak by skurcz z prawej strony i w nocy bolą mnie jajniki jak na okres :otam gdzie mam bliznę po cesarskim cięciu ( mam 5 letnią córę ).Przy córce nie miałam miesiączki i test pokazał II kreski dzisiaj zrobiłam test i znów I kreska :( czy to możliwe by lekarz tak się pomylił :O:O:O czy któraś tak miała ? Napiszcie co o tym myślicie bo z jednej strony cieszę się z dzidzi a z drugiej boję się że to pomyłka :(

Gość Gratuluję dziewczyno
i nie zadręczaj się jak ci lekarz potwierdził może niskie stężenie masz hormonu :)

Idz na usg, zrob test z krwi betahcg, tu sie nikt nie pomyli, lekarz człowiek ma prawo się pomylić, skoro lekarz potwierdził ciąże, po co robiłam nastepny test, nie mógł w 3 miesięcznej ciązy wyjśc negatywny

Gość avvokado123
Grays77- no ale mi dzisiaj pokazał 1 kreskę :o a lekarz wczoraj powiedział że to ciąża............

Gość U mojej kuzynki było tak samo
okresu nie miała testy robiła,były negatywne i efektem tego o ciąży dowiedziała się w 17 tyg!!I tak się zdarza:).Skoro lekarz potwierdził ciążę to możesz się cieszyć:)A ja ci gratuluję!

Gość alfabecik szwedzki
a który tydzien ciązy stwierdził?

Gość biala magnolia
Lepiej zrob usg lub bete bo ja mialam tak samo. Nie mialam dlugo okresu przez zaburzenia hormonalne. Na ktorejs wizycie lekarz stwierdzil ciaze a usg nie wykazalo ciazy. Przez hormony mialam powiekszona macice i dlatego lekarz sie pomylil

możesz być w ciąży chociaż test tego nie wykrył. Są różne przypadki. Zrob sobie najlepiej badanie beta hcg. Na Discovery Travel & Livingoraz na TLC jest program "ciąża z zaskoczenia" - gdzie kobieta dopiero podczas porodu dowiaduje się ze była w ciąży - dziwne ale prawdziwe. Oglądałam i sama byłam w szoku jak można nie wiedzieć - i te dziewczyny tam miały robione różne badania, i też wykonały wiele testów, które wyszły ujemne. http://www.female.pl/artykul/8337/Ci%C4%85%C5%BAa-z-zaskoczenia.html Pozdrawiam!