Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość toruńczyk

Facet w sukni ślubnej

Polecane posty

Gość toruńczyk

Siedzę sobie teraz ubrany w suknię ślubna mojej żony . Ekstra uczucie . Też tak macie zakładał ktos kiedyś suknię ślubną a może jakaś pani przebierała tak pana ?

Gość toruńczyk
Tak mi sterczy w tym kutas ze zaraz go z marszcze . Co za bajer

Gość toruńczyk
Wacek w bieli , otoczony koronka satyna , tiulem , szyfonem jak bym mogl sam bym sobie zrobil w tym laskę

Gość torunczyk prawdziwy
Ha ha ha . Niestety nie dało rady a szkoda był w tym piękny . A sukienka byla dwu częściową gorset i spódnica ze nie przez łeb . Popisze ktoś o tym ze mną

Gość toruńczyk
Chyba dzis znowu wieczorem założe i może namówie żonę na seks w tym . Czasem pozwala :-) . Nie wazne ze nie wygodnie ciężko sie oddycha jak mocno zwiąże gorset ale ten bajer , te materiały to uczucie bez cenne . Zazdroszcze wam panie

Gość toruńczyk
Co jest zwami ludzie piszą tu głupie prowokację i z debilami piszecie a ja szczerze i każdy ma mnie w dupie

Gość asia 55
ja takze czesto siedze w sukni slubnej przed kompem

Gość dwie kulki i pałeczka
mnie nie wolno nosić sukni ślubnej bo zaraz wybrudzę :(

Hejka wszystkim , w sukni slubnej facet hmmm ok kazdy ma cos w sobie dlamnie moze byc jezeli ktos sie w tym dobrze czuje , ja najlepiej uwielbiam zakladac damskie rajstopki iponczoszki i nikomu nic do tego :) Pozdro dla pozytywnie zakreconych

Gość ja takze
Lubie ją zakładać . Jest wtedy ekstra .

Gość Słodki zbokk
Mi teź się najlepiej masturbuję w sukni slubnej,raz sie spusciłem w przymierzalni salonu

taka kiecka to ekstra te szyfony koronki tiule a jeszcze założyć pod sukienkę bieliznę staniczek ,majteczki , pończoszki z koronką ,pas do pończoch i oczywiście haleczkę no i oczywiście welonik na głowę .ja to wiem jak jest w tym extra ,moja żonka dała mi swoją sukienkę ślubną i pomaga mi w jej zakładaniu ..powiem w sekrecie że na urodziny dostane od niej extra sukienkę ślubną i do niej nową bieliznę

taka kiecka to ekstra te szyfony koronki tiule a jeszcze założyć pod sukienkę bieliznę staniczek ,majteczki , pończoszki z koronką ,pas do pończoch i oczywiście haleczkę no i oczywiście welonik na głowę .ja to wiem jak jest w tym extra ,moja żonka dała mi swoją sukienkę ślubną i pomaga mi w jej zakładaniu ..powiem w sekrecie że na urodziny dostane od niej extra sukienkę ślubną i do niej nową bieliznę

Gość jest gittt
suknia ślubna jest git, ubieram ją i jest git, chciałbym więcej tych sukni ślubnych, fajnie jest się masturbować! Zazdroszczę kobietom; a na ślubie też ubieraliście suknię ślubną czy garnitur??? Pozdro!!!:););p xD

Gość Marcineczek007
Kupiłem niedawno suknię, jest idealna na mój wymiar.Seks w niej będzie super

Gość sdfsdfsd
Wydaje mi sie ze Wam sie w dupie poprzewracało....

Gość toruńczyk
Bo ja jestem szczuplaczek a żona to słoniątko :)

Gość Ja też lubie suknie
tak sie podniecilem czytając że rano po pracy ubieram sie w kiece i siadam przed kompem jak ma ochotę ktoś normalnie pogadać kobieta czy facet zapraszam na skejpa będe w sukni napewno między 7 a 8 rano nick kasia.cd

Gość suknia
to jest to też to kocham . Uwielbiam jak żona wchodzi mi pod spódnice wyciąga kutasa spod białych stringów i bierze do ust . Seks w sukni jest Ekstra

Kupiłem suknie wlasciwie za bezcen, ale jest swietna, jednoczesciowa na zamek z tylu z trenem, do tego dwa welony i szal. Lubie w niej spac, fajnie stoi :) Problem tylko w tym, ze nie moge jej dokonca z tylu zapiac bo troche mala, ale do masturbacji wystarcza. Najlepszy efekt jest przy gorze sukni, gdzie sa wszyte gabeczki dla piersi, ekstra efekt. Polecam wszystkim.

Gość Felczer
to pewnie anna grodzka

Gość sprzedaj
jak sie znudzi i kup druga . Ja mam np dwu częściową gorset i spódnica . Najgorzej samemu wiązać ale nie ma rzeczy nie możliwych . Facet w sukience slubnej

Jakis czas temu oglaszalem i nikt nie chcial. Ale kiedys napewno bedzie trzeba cos z nia zrobic, myslalem o spaleniu i chyba tylko to wchodzi w gre bo na smietnik to jej nie wyrzuce - jak zabawa to do samego konca. JA zaraz zakladam te suknie bo dawno nie mialem jej na sobie :) Moze chce ktos pogadac na ten temat lub wymienic sie zdjeciami?

Gość marcineczek80
Ja mam jednoczęściową na zamek, który mi pękł. Wszycie nowego byłoby droższe od sukni, więc sam wszyłem. Ktoś odważny chce przesłać fotę?