Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

Jestem w UK, na jutro mam termin. Popoludniu dzisiaj ide do poloznej, czego sie spodziewac? Po ilu dniach wywoluja porod w UK?

Gość 4ere468
jest się z czego cieszyć,choćby z tego,że znów założysz ciuszki dopasowane w talii,będziesz miała w końcu bobasa w ramionach.Życzę Ci wszystkiego dobrego,lekkiego porodu i zdrowej dzidzi

Oj marza mi sie moje stare jeansy :) Mam nadzieje ze juz niedlugi w nie wskocze, bo przytylam tylko 11 kg, wiec po cichutku licze na swoje ubrania raz, dwa, trzy :) Jak pisalam, mam termina na jutro - nie to ze mam cos przeciwko wojej poloznej, ale myslalm ze to szybciej pojdzie i juz nie bede musiala jej dzisiaj ogladac ;) Zastanawiam sie jak to jest w Uk dokladnie, niby poczytalam, poszperalam w necie, ale tak czy inaczej moze ktoras juz to prechodzila - po ilu dniach sie tu wywoluje porod, to szczegolnie, ale tez jak to wszystko wyglada?

A jak bedzie na swiecie - to juz niech dokucza - nie bedzie zle :) Z natury jestem raczej cierpliwa - wiec mysle ze dam sobie rade :) Nie ja pierwsza i nie ostatnia ;)

Gość 4ere468
Mamo w Marcu,masz szanse i to bardzo spore.Wyobraź ssobie,że ja po powrocie ze szpitala ważyłam o 9 kg mniej,byłam w szoku,jak na wagę weszłam,a karmienie piersią to najlepsza dieta odchudzająca...no i obowiązki przy małym bobasku.JA mieszkam w polsce,niestety :(.Był tu taki temat rodzimy w Anglii czy jakoś tak,może tam są jakieś informacje

No to niezle! Strasznie schudlas! Nie odbilo sie to jakos na twoim zdrowiu nie daj Boze? Mam cale 56 stron do czytania na tym innym topiku a i dobrze bo mam za duzo czasu ;)

Moze komus pomoge: otoz jestem po spotkaniu polozna i za tydzien w piatek (czyli 6 dni po terminie) mam miec masaz szyjki macicy a jesli to nie pomoze to w 12 dniu beda wywolywac. A jak wyglada wywolywanie itd to dokladnie sie dowiem wlasnie za tydzien w piatek gdybym wciaz byla w ciazy ;) A propos: jak to jest wkoncu z tym masazem, fest boli? bo roznie tu czytam ;)