Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mala_8686

Mój M pisze ze swoją byłą

Polecane posty

Gość blauska
"Chcesz przykładów proszę bardzo. Zanim zaczął kasować sms-y pisał, że np. się ze mną rozwodzi, że nie jest dobrze w naszym małżeństwie.... Ona pisała np. dlaczego nie przyjechałeś, czekałam... Wysyłali sobie :* No i jak był w domu a ona do niego dzwoniła nie odbierał i mówił, że to mama dzwoni i nie ma ochoty z nią gadać...." a to swinia :S ehhh szkoda gadac... Przyłapałas go na goracym uczynku? w sensie ta rozmowa z mama?

Gość reesese
mozesz sie dalej oszukiwać,ale facet i tak cie zostawi.Czeka tylko na odpowiedni moment.Zerwiesz czy tez nie związek i tak sie rozpadnie

Gość netykieta
Konsekwencja w takim ukladzie polega na tym, że facet musi sobie uzmysłowić, że cię straci jesli natychmiast nie przerwie jakichkolwiek kontaktów z byłą dziewczyną. Jak to zrobisz to już twoja sprawa - byle konsekwentnie. Z zachowania twojego męża wnioskuję, że w grę wchodzi raczej kuracja wstrząsowa .

Gość i ty jeszcze z nim jestes
?! ..

Gość netykieta
że np. się ze mną rozwodzi, że nie jest dobrze w naszym małżeństwie.... To już poważna sprawa, dlaczego nie jest dobrze i chce się z tobą rozwodzić?

Gość netykieta
Z twojej relacji wynika, że oni nie tylko piszą i rozmawiają, ale również spotykają się. To kwestia czasu kiedy wasz związek się rozpadnie. Pytanie: czy chcesz go ratować czy już nie?

Gość fajne..........
Fajna ta dociekliwość w pytaniach. Czy to poważna sprawa? Odpowiedzi godne pytania. fuck ass, "stopke kazdy ma jaka chce" - właśnie o tym mówię. Ty chcesz jednej "kobiety do ruchania" i drugiej "kobiety do kochania"?

Gość netykieta
fajne.......... Zdziwiłbyś się ile można się o ludziach dowiedzieć zadając im, zdawałoby się głupie, bo najprostsze pytania :-P

Gość fajne..........
"Zdziwiłbyś się" No właśnie się dziwię. "czy chcesz go ratować czy już nie?" - nie wiedziałem, że chodzi o ratowniczkę. "dlaczego nie jest dobrze i chce się z tobą rozwodzić?" - dlaczego jej nie jest dobrze to powiedziała. Dlaczego on chce się rozwodzić tez już padło. "najprostsze pytania" - fakt, bardziej prostych nie mozna sobie wyobrazić. Dlaczego ludzie tak NIEDOPASOWANI są razem?

Gość fajne..........
fuck ass, "To tylko moja stopka" - i pewnie nie twoja?

Gość pojebyyyyyyy
no i...? jest coś złego ?

Gość fajne..........
Przecież, fakt, że moja stopka, moja cipulka, mój siusiaczek .... nie świadczą o tym, że są moje.

Gość fajne..........
Czy stopkę masz z jakiegoś nadania? Czy też SAM wybrałeś?

Gość pojebyyyyyyy
ale Wy qurwa macie problemy ja pitolę!!!!!!!!

Gość fajne..........
Nie mam nic przeciwko niepełnosprawnym. Ale przecież nie urodziłeś się z taką stopką. Sam sobie taką sprawiłeś. W jakim celu?

Gość pojebyyyyyyy
i kłócicie byle co buhahahaha

Gość fajne..........
"ale Wy qurwa macie problemy ja pitolę!!!!!!!!" Jeżeli jakiś FACET demonstruje taką pogardę dla kobiet i w dodatku nie widzi w tym nic niezwykłego, to znaczy ŻE PROBLEM JEST. I to duży.

Gość netykieta
fajne.......... No właśnie się dziwię. Twoje zdziwienie autorce nie pomoże. To, że są razem to fakt i stwierdzenie niedopasowania nic w ich sytuacji nie zmienia. Najprościej jest powiedzieć "żegnaj" i szukać dalej. Bez wysiłku. mala8686 odezwij się.

Gość netykieta
Jeżeli jakiś FACET demonstruje taką pogardę dla kobiet i w dodatku nie widzi w tym nic niezwykłego, to znaczy ŻE PROBLEM JEST. I to duży. To jego problem, nie prosi o diagnozę. Chcesz bawić się w lekarza?

Gość fajne..........
"Jak ty oceniasz ludzi po stopkach to wspolczuje" Ja nie oczekuję współczucia, ale odrobiny twojego zastanowienia się nad sobą. Miałam na mysli TROCHĘ KULTURY. Jeżeli wiesz o czym myślę....... Naiwna?

Gość fajne..........
netykieta, czy ty jesteś z tych do ruchania?

Gość netykieta
fajnie.... rozmywasz temat Po nicku i stopce delikwenta widać co za jeden. Albo chce prowokować albo głupi jak but i nie wie, że nick i stopka wiele mówią o człowieku.

Gość fajne..........
fuck ass, jeżeli jakiś CZŁOWIEK, kończy każdą swoją wypowiedź TAK WSPANIAŁĄ SENTENCJĄ i nie rozumie NIESTOSOWNOŚCI tego co PREZENTUJE... Przecież ty nie bronisz swojej opinii. Ty mówisz "wymys mi ty stopke". Jeżeli nie potrafisz zrozumieć tego co firmujesz, to przynajmniej nie "przykładaj takiego stempla" do swoich wypowiedzi. Jeżeli koniecznie chcesz mieć stopkę, to proponuję: "Myślę, że jestem......". Wstaw sobie co chcesz pod wielokropek, kiedy myślenie przestanie ci sprawiać taka trudnośc.

Gość fajne..........
"rozmywasz temat" "Mój M pisze ze swoją byłą" Konkret. Ale ulega rozmyciu... "Już nie raz z nim rozmawiałam, obiecywał i na tym się tylko kończyło." - czy obiecywał, że będzie NADAL pisał, czy może wprost przeciwnie? "Kasuje sms-y, jak go się pytam spokojnie to on wybucha" - czy obiecywał, że nie będzie kasował? "nie przyprawiam mu rogów czyli jestem wierne to chyba mam prawo wymagać od niego tego samego" - zgadzam się z tobą. Podobnie gdyby było na odwrót. Ale co to ma wspólnego z PISANIEM? "Nie dotrzyma obietnicy - wypie**ala z mieszkania." - proste i oczywiste. Masz rację. "pisał, że np. się ze mną rozwodzi, że nie jest dobrze w naszym małżeństwie...." - rozumiem, że wyjaśniliście sobie wszystko i jest już dobrze? "Ona pisała np. dlaczego nie przyjechałeś, czekałam..." - czy wyjaśniał również tobie, dlaczego nie pojechał do niej. Czy przyjęłas USPRAWIEDLIWIENIE? "No i jak był w domu a ona do niego dzwoniła nie odbierał i mówił, że to mama dzwoni i nie ma ochoty z nią gadać...." - rozumiem, że KAŻDE Z WAS trzyma się własnej wersji. A może jak on nie chciał gadać ze swoją mamą kiedy ona dzwoniła, próbowałaś rozmawiać ty? Nie rozmywając tematu, zapytam tylko... Czy uważasz, że porozumienie ze swoim mężem znajdziesz przez kafeterię?

Gość fajne..........
zawsze szczery, wiesz to najlepiej, że nie pisze się tu dla autorów.

Gość nowy topic?
"dziwny jest ten swiat" - nikt nie zaprzeczy. "'sa kobiety do ruchania i sa kobiety do kochania" - warte założenia nowego topicu.

Gość netykieta
fajne.......... Dla mnie nadzwyczaj konkretne, zrozumiałe i logiczne. Obawiam sie jednak,że gdyby autorka wiedziala to wszystko co napisałaś/napisałeś to nie zakładałaby tego topicu. Nie byłoby takiej potrzeby. Mniej napastliwości, fajne....