Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asiulabe

Jakie są pierwsze prawdziwe objawy ciąży ?

Polecane posty

Gość asiulabe

mam pytanie jakie są pierwsze takie rzeczywiste objawy ciąży na jednym z forum wyczytałam że bóle krzyżów , odbijanie czy zgaga tylko jakoś w to nie wierze ja uważam ze raczej ból brzucha, brak okresu, czy bóle jajników. Ból głowy chyba tez nie zawsze świadczy o ciąży.

Gość pierwszym takim
prawdziwym sygnałem jest brak miesiączki i pozytywny test:).Wcześniej kobieta może się tylko domyślać,bo takie objawy typu mdłości,ból jajników itp mogą wskazywać wiele innych przyczyn bólu czy właśnie mdłości.Ja na dzień dzisiejszy straszliwie się czuję,ale że miałam coś typu okres 1,5 dnia i ciągle mam plamienia od 2 tyg raczej ciążę wykluczam.Chociaż nie będę pewna puki testu nie zrobie:O.A ty masz jakieś objawy?

w moim przypadku do zrobienia testu przekonala mnie podwyższona temeratura ciala w okolicach 37,3-37,5 utrzymujaca się przez dluższy czas, bez objawów chorobowych, czułam też sporo procesów zachodzących w brzuchu, takie dziwne bulgotanie.

ja sie dowiedzialam w dniu spoczewanej mmiesiaczki i do 7 tygodnia nie mialam żadnych objawow, a teraz jestem w 13 tyg i naszczescie wszystko juz przeszło:)

Ja gdzieś tydzień przed spodziewaną @ bardzo czułam zapach kawy czy papierosów i będąc na imprezie jakoś alkohol mi nie wchodził, potem bolały mnie piersi podobnie jak na @ ale jednak trohę inaczej. No a potem to już brak @ i pozytywny test, a mdłości dopiero ok. 6 tyg. Domyślałam się, że mogło się udać ale jednak objawy są nbaprawdę podobne do @.

Gość asiulabe
czyli nie dostałaś okresu od razu w terminie to chyba największy ibjaw

Gość Guulaaa
Pierwsze najczęściej spotykane objawy ciąży: mdłości, wymioty, podwyższona temperatura ciała, częstsze oddawanie moczu. Okres można mieć podczas ciąży!!!!!!! A dokładniej plamienie, które go przypomina.;)