Zero cukru 12 Napisano 3 godziny temu Wszyscy mile widziani. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 12 Napisano 3 godziny temu (edytowany) Zapomniałem dodać, że spagetti jako didżej. Edytowano 3 godziny temu przez Zero cukru Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hugh Hefner 381 Napisano 3 godziny temu I okazało sie ze jestem nienormalnym poje.bem. Tak twierdzi Ewka. Jestem taki jak wy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 433 Napisano 3 godziny temu Może silent disco? I proponuję strefę bez internetu, żeby ludzie nie mogli się nawalać na forum. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
konie na ambonie 57 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 1 minutę temu, Hugh Hefner napisał: I okazało sie ze jestem nienormalnym poje.bem. Tak twierdzi Ewka. Jestem taki jak wy witaj w klubie to niech ewka sobie odpocznie a ty ja zastapisz w nawalankach podobno jestescie jednym bytem to wyjdzie na to samo. Edytowano 3 godziny temu przez konie na ambonie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hugh Hefner 381 Napisano 3 godziny temu Ewo. Całe forum Twoje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 251 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Mgła napisał: No i co Ty szczekaczu? Taki mądry byłeś w pysku gdy przyszło obrażać inną kobietę i mówić że jest niewiele warta za hejt na dzieci, ale gdy dowiedziałeś się że "Twoja" robiła to samo, nagle gadasz że Ciebie to nie obchodzi, może robić co chce i nie chcesz przyznać że jest niewiele warta zgodnie z własnymi przekonaniami o takich kobietach. Ty błaznie pissdeuszu! Dlatego zaborczy faceci tacy są zaborczy, bo są pełni lęku, pissdy! I tu dałeś temu dowód. Ciesz się że Cię odhaczyła jakaś chora łania na tym gófnoforum. A ta Twoja mundra nie łączy kropek i w tym upatruje zaletę. He he he Beks z cyrku tych dwóch klaunów. 1 minutę temu, Hugh Hefner napisał: Ewo. Całe forum Twoje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 251 Napisano 2 godziny temu Pięknie się samozaoraliście Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hugh Hefner 381 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, konie na ambonie napisał: witaj w klubie to niech ewka sobie odpocznie a ty ja zastapisz w nawalankach podobno jestescie jednym bytem to wyjdzie na to samo. Myślę, ze nie wejdzie tu przez jakiś czas. Przez to co tu odwaliłem. A jak wejdzie jutro to juz będzie bardzo silne uzależnienie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 251 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 1 minutę temu, Hugh Hefner napisał: Myślę, ze nie wejdzie tu przez jakiś czas. Przez to co tu odwaliłem. A jak wejdzie jutro to juz będzie bardzo silne uzależnienie. Wejdzie bo żyje tylko tym by się tu mądrzyć, być poklepywaną przez kumpelki i co najważniejsze by starać się ośmieszać innych ludzi. Wampir narcystyczny Edytowano 2 godziny temu przez Mgła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hugh Hefner 381 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Mgła napisał: Tak właśnie pisałaś do mnie gdy ja pisalem do ciebie normalnie. Pamiętam czy Żegnam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
konie na ambonie 57 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Hugh Hefner napisał: Ewo. Całe forum Twoje. nie dramatyzuj jutro bedzie nowy dzien. chlopaki nie placza klocic cie o jakas wariatke jak iskra to naprawde obraza godnosci ludzkiej to jest osoba powaznie chora jej przekonania i nieudane zycie doprowadzilo ja do stanu w jakim sie znajduje i trzeba naprawde nie miec rozumu zeby traktowac powaznie jakies jej przytyki a tym bardziej sie klocic z powodu takiego kogos. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hugh Hefner 381 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Mgła napisał: Pięknie się samozaoraliście Nie. To ja ją zaoralem. Nie potrafi sie pożegnać z forum. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
konie na ambonie 57 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Mgła napisał: Pięknie się samozaoraliście wybacz szczerosc ale ty jestes tak tepa ze nie kumasz nigdy nawet wlasnego samozaorania a innych byc chciala orac. twoj intelekt nie pozwala na zaoranie nikogo kto ma prawidlowa liczbe chromosomów takei sa fakty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 251 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Hugh Hefner napisał: Tak właśnie pisałaś do mnie gdy ja pisalem do ciebie normalnie. Pamiętam czy Żegnam Papatki pissdo, pozdrów niewiele wartą "żonkę". Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
konie na ambonie 57 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Hugh Hefner napisał: Myślę, ze nie wejdzie tu przez jakiś czas. Przez to co tu odwaliłem. A jak wejdzie jutro to juz będzie bardzo silne uzależnienie. a co ma jej wchodzenie do twoich postow ? ty myslisz ze ona sie bedzie wstydzic bo ty cos napisales jakiejs wariatce ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hugh Hefner 381 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, konie na ambonie napisał: nie dramatyzuj jutro bedzie nowy dzien. chlopaki nie placza klocic cie o jakas wariatke jak iskra to naprawde obraza godnosci ludzkiej to jest osoba powaznie chora jej przekonania i nieudane zycie doprowadzilo ja do stanu w jakim sie znajduje i trzeba naprawde nie miec rozumu zeby traktowac powaznie jakies jej przytyki a tym bardziej sie klocic z powodu takiego kogos. Nie chodzi o nią. Po prostu nie chcę kafeterii w naszym zyciu. Nie chcę słychać, ze dzis mnie ten obraził w internecie, jutro ja obrazi tamten. A ze mnie przez nia tu de.bila robią. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hugh Hefner 381 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Mgła napisał: Papatki pissdo, pozdrów niewiele wartą "żonkę". Dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 251 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Hugh Hefner napisał: Nie. To ja ją zaoralem. Nie potrafi sie pożegnać z forum. Może za to kłamstwo Cię dziś dopuści. Zawsze warto mieć nadzieję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hugh Hefner 381 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, konie na ambonie napisał: a co ma jej wchodzenie do twoich postow ? ty myslisz ze ona sie bedzie wstydzic bo ty cos napisales jakiejs wariatce ? Znajac ja tak. Wizerunek forumowy. Juz zaczęła. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hugh Hefner 381 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Mgła napisał: Może za to kłamstwo Cię dziś dopuści. Zawsze warto mieć nadzieję Nie wiem o co ci chodzi. Wroc jutro do napier.dalanek z Ewa jak sie odważy pokazać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
konie na ambonie 57 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 3 minuty temu, Hugh Hefner napisał: Nie chodzi o nią. Po prostu nie chcę kafeterii w naszym zyciu. Nie chcę słychać, ze dzis mnie ten obraził w internecie, jutro ja obrazi tamten. A ze mnie przez nia tu de.bila robią. jakby ogladala seriale to bys sluchal ze jakis mostowiak jej gejem albo co sie w rodzinie soprano stalo siedzi na kafeterii to sluchasz o kafeterii malo osob potrafi sobie zajecie znalezc jak nie ma roboty znajdz jej robote albo zajecie to nie bedzie gadac o kafeterii tylko o robocie ale nie wiem co gorsze i przeszkadza ci ze maja cie tu za de.bila ? sa ludzie ktorzy specjalnie sie staraja byc tak postrzegani ty masz bez staran i jeszcze narzekasz wsrod slepców jednooki jest krolem na kafeterii bycie de.bilem to zaszczyt jak cie zaczna po plecach poklepywac to wiedz ze sie zle dzieje bo maja cie za jednego ze swoich Edytowano 2 godziny temu przez konie na ambonie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hugh Hefner 381 Napisano 2 godziny temu Jprdl. Wizerunek forumowy... To ku.rwa źle brzmi. Dobranoc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 148 Napisano 2 godziny temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
konie na ambonie 57 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Mgła napisał: Może za to kłamstwo Cię dziś dopuści. Zawsze warto mieć nadzieję dopusci co za okreslenia moja prababka jakby zyla to moze by rozumiala twoje slownictwo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hugh Hefner 381 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, konie na ambonie napisał: jakby ogladala seriale to bys sluchal ze jakis mostowiak jej gejem albo co sie w rodzinie soprano stalo siedzi na kafeterii to sluchasz o kafeterii malo osob potrafi sobie zajecie znalezc jak nie ma roboty znajdz jej robote albo zajecie to nie bedzie gadac o kafeterii tylko o robocie ale nie wiem co gorsze i przeszkadza ci ze maja cie tu za de.bila ? sa ludzie ktorzy specjalnie sie staraja byc tak postrzegani ty masz bez staran i jeszcze narzekasz wsrod slepców jednooki jest krolem na kafeterii bycie de.bilem to zaszczyt Juz jej wspominałem w ciągu ostatnich dni, ze jezeli tak ma to wyglądać to lepiej zeby pomyślała o powrocie do pracy. Dzięki. Dobrej nocy. 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 433 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Hugh Hefner napisał: Nie chodzi o nią. Po prostu nie chcę kafeterii w naszym zyciu. Nie chcę słychać, ze dzis mnie ten obraził w internecie, jutro ja obrazi tamten. A ze mnie przez nia tu de.bila robią. Nie wiem czemu się tak żarliwie tłumaczycie zamiast to olać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
konie na ambonie 57 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Hugh Hefner napisał: Znajac ja tak. Wizerunek forumowy. Juz zaczęła. no to trzeba isc do specjalisty jesli dla kogos wizerunek na forum o qpie jest wazny ale wyzej napisales ze dla ciebei jest wazny bo maja cie za de.bila teraz ze dla ewki wiec sie juz gubie w tym. jesli dla kogos jest wazne za kogo maja go tu lokalni schizole to powinien isc po porade do specjalisty zanim bedzie za pozno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 225 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 17 minut temu, Zero cukru napisał: Zapomniałem dodać, że spagetti jako didżej. Wywołałeś Wilka z lasu tylko weny mi dziś brakuje Po tym Milowiczu ciężko się otrząsnąć Edytowano 2 godziny temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 12 Napisano 2 godziny temu 15 minut temu, Hugh Hefner napisał: I okazało sie ze jestem nienormalnym poje.bem. Tak twierdzi Ewka. Jestem taki jak wy Witaj w rodzinie. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach