draże korsarze 248 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, konie na ambonie napisał: no ludzie zacofani na zabitych wioskach maja wlasnie takie przeswiadczenie ze baba to jak ... i sie dopuszcza chlopa albo nie dopuszcza wyjatkowo prymitywna baba Może ma jeszcze zwierzęta na izbie jak w chłopach stad takie słownictwo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
konie na ambonie 57 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, tymczasowablokada napisał: Tam jest awantura i policja czyzby jakies wspomnienia z wlasnego zycia projektujesz na innych ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 251 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, draże korsarze napisał: Jak do zwierząt Dlatego tak do nich pasuje króliczek i.. nwm, zając pissda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 148 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, konie na ambonie napisał: czyzby jakies wspomnienia z wlasnego zycia projektujesz na innych ? W życiu. Ale wiedziałam, że pierwszy odpowiesz na ten post Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 251 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, tymczasowablokada napisał: Tam jest awantura i policja. A ja to wszystko przewidziałam, że Gapa pęknie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
konie na ambonie 57 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, draże korsarze napisał: Może ma jeszcze zwierzęta na izbie jak w chłopach stad takie słownictwo to slownictwo pochodzi z czasow jak ludzie mieszkali na pietrze a na dole byla obora Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 410 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Zero cukru napisał: Puść ode mnie dla iskry, jesteś szalona I przy okazji skolima później. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 148 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Mgła napisał: Wszystko widzę oczami wyobraźni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
konie na ambonie 57 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Mgła napisał: Dlatego tak do nich pasuje króliczek i.. nwm, zając pissda bylo pite ? bo jestes jakos dziwnie pobudzona pewnie o 2 w nocy beda jazdy i pisanie z sama soba albo jakis niezrozumialy dla nikogo potok slow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 248 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Mgła napisał: Dlatego tak do nich pasuje króliczek i.. nwm, zając pissda Widze ze milosc na która tak czekasz od 40 lat zupełnie cie nie uzdrowiła, jest wrecz gorzej, może skoro już wszystkie sposoby zawiodły rozważysz jednak terapie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
creamy 23 Napisano 2 godziny temu @witek Cóż, okazało się, że ta najbardziej "arystokratyczna", kochająca się para na kafe, jest na co dzień bardzo pospolita, wręcz prymitywna, a nawet lekko patologiczna (jeżeli wierzyć tym, którzy pisali o tych kłótniach, rzucaniu talerzami, wyzwiskach). Ci mocno idealizujący to zazwyczaj pozerzy. Nihil novi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1195 Napisano 2 godziny temu 13 minut temu, Spaghetti .... napisał: Disco polo za bardzo mi nie wchodzi, ale pomyślę o muzie To weź napij się to ci wejdzie 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 225 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 6 minut temu, murb napisał: Tak pytam na wszelki wypadek. Może jakąś listę zrobię. Spoczko ja też. Więc pomyśl o sekretnym miejscu lub krainie może Piosenki nie wrzucę tutaj, bo na rożowo posty wywala za dużo wiary Edytowano 2 godziny temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
konie na ambonie 57 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, tymczasowablokada napisał: W życiu. Ale wiedziałam, że pierwszy odpowiesz na ten post samo sie nasuwa skoro masz skojarzenia z awantura i policja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nadija* 313 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, tymczasowablokada napisał: O co chodzi z tą Nikolą i Nastroikiem? ona miała dowód że ruda i hugo to jeden byt xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 248 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, konie na ambonie napisał: bylo pite ? bo jestes jakos dziwnie pobudzona pewnie o 2 w nocy beda jazdy i pisanie z sama soba albo jakis niezrozumialy dla nikogo potok slow No zachowuej sie jak kompletna idjotka. A ponoc z malowanym wszystko jest ‚na dobrej drodze’. Wiec powinna isc chyba za głosem własnych rad co do Ewki i gzić sie z nim teraz w barłogu albo przynajmniej jakis cyberek. A tu takie cos bo nie wiem czy wiesz ale malowany i iskra sa teraz w związku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szon patrol 6 Napisano 2 godziny temu 22 minuty temu, Hugh Hefner napisał: Juz jej wspominałem w ciągu ostatnich dni, ze jezeli tak ma to wyglądać to lepiej zeby pomyślała o powrocie do pracy. Dzięki. Dobrej nocy. No raczej, pani prokurator nie godzi tak tu przepalać czas na hejtowaniu nizin społecznych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 251 Napisano 2 godziny temu 7 minut temu, draże korsarze napisał: Jesteś zaprzeczeniem tego w co głośno wrzeszczysz ze wierzysz, generalnie dzieki takim jak ty utwierdzam sie w przekonaniu ze religia jest do zaorania Wiara chrzescijańska opiera się przede wszystkim na prawdzie, czego wy nie potraficie znieść żyjąc wbrew niej, potem jest sprawiedliwość i miłosierdzie (wobec tych co przyznają się do błędów). Tworzycie swoją wizję chrześcijaństwa dla dzieciarni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 148 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Nadija* napisał: ona miała dowód że ruda i hugo to jeden byt xD Przecież to od dawna pisałam, że to jedna osoba. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1195 Napisano 2 godziny temu 6 minut temu, Zero cukru napisał: Puść ode mnie dla iskry, jesteś szalona A po tym daj mi te noc 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 248 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Nadija* napisał: ona miała dowód że ruda i hugo to jeden byt xD Ty jako naczelna pelikanica forume jesteś zayebiscie wiarygodnym źródłem informacji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 225 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 7 minut temu, Zero cukru napisał: Puść ode mnie dla iskry, jesteś szalona Na różowo posty wywala, ale gratuluje wybranki lubię Iskrę i życzę Wam powodzonka Edytowano 2 godziny temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 248 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Mgła napisał: Wiara chrzescijańska opiera się przede wszystkim na prawdzie, czego wy nie potraficie znieść żyjąc wbrew niej, potem jest sprawiedliwość i miłosierdzie (wobec tych co przyznają się do błędów). Tworzycie swoją wizję chrześcijaństwa dla dzieciarni. Aha czyli pisanie do człowieka per ‚pissda’ to jest ta prawda aha. Bog tez ci tak szepcze na dobranoc do ucha? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
konie na ambonie 57 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, creamy napisał: @witek Cóż, okazało się, że ta najbardziej "arystokratyczna", kochająca się para na kafe, jest na co dzień bardzo pospolita, wręcz prymitywna, a nawet lekko patologiczna (jeżeli wierzyć tym, którzy pisali o tych kłótniach, rzucaniu talerzami, wyzwiskach). Ci mocno idealizujący to zazwyczaj pozerzy. Nihil novi. nic tak nie boli prawdziwych polakow jak rzekome wywyzszanie sie przez kogos od razu zjednoczeni i zaglosuja nawet na bandziora byle jakas pseudoelita nie wygrala a na forum jak ktos napisze ze ma udane zycie to od razy ma 90% wrogow ktorzy tylko czekaja na moment w ktorym beda mogli napisac wiedzielismy ze jestescie jak my Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 433 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Spaghetti .... napisał: Spoczko ja też. Więc pomyśl o sekretnym miejscu lub krainie może Piosenki nie wrzucę tutaj, bo na rożowo posty wywala za dużo wiary Dziś jest pełnia i ludziom odwala. 🫢 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big babofon 0 Napisano 2 godziny temu 36 minut temu, Hugh Hefner napisał: I okazało sie ze jestem nienormalnym poje.bem. Tak twierdzi Ewka. Jestem taki jak wy znowu cię wyzwała? how sweet xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 225 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: To weź napij się to ci wejdzie A czemu Ty mnie do picia namawiasz Złośnico Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 148 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Spaghetti .... napisał: Spoczko ja też. Więc pomyśl o sekretnym miejscu lub krainie może Piosenki nie wrzucę tutaj, bo na rożowo posty wywala za dużo wiary Czemu na różowo? Pewnie coś zboczonego chcesz wrzucić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 410 Napisano 2 godziny temu 28 minut temu, Hugh Hefner napisał: Nie chodzi o nią. Po prostu nie chcę kafeterii w naszym zyciu. Nie chcę słychać, ze dzis mnie ten obraził w internecie, jutro ja obrazi tamten. A ze mnie przez nia tu de.bila robią. Dziwne bo ja w ogóle nie gadam o tym co kto na forum mi napisał i kto mnie próbował obrażać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 251 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, draże korsarze napisał: No zachowuej sie jak kompletna idjotka. A ponoc z malowanym wszystko jest ‚na dobrej drodze’. Wiec powinna isc chyba za głosem własnych rad co do Ewki i gzić sie z nim teraz w barłogu albo przynajmniej jakis cyberek. A tu takie cos bo nie wiem czy wiesz ale malowany i iskra sa teraz w związku I Ty myślisz że Twoje zdanie ma jakiekolwiek znaczenie gdy jesteś jej doopolizką? Litości Btw, jak już wspominasz o dobrej drodze, to Twoja kumpela już doszła do celu- jest szczęśliwą "mężatką" i osobom na wysokim poziomie. Wytłumacz mi w takim razie, co robi tutaj godzinami i dlaczego bawi się w nawalanki z przegrywamy i ydiotami? Szach mat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach