Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość viena jupiter

Na ślubie się mówi: Oraz że cię nie opuszczę aż do śmierci. Czyli nie ma nic po?

Polecane posty

Gość viena jupiter

Skoro śmierć rozłącza kochających się ludzi, to znaczy że potem w jakimś bycie się nie spotkają, albo w ogóle bytu nie ma :O

Gość po śmierci to Lucyper
zgwałci cie analnie widłami

Gość okjjkolk
mówi się i nie dopuszczę cie az do smierci

Gość koktajl a ty dostaniesz
80 demonów z 50 cm pałami z wieczysta erekcja i sperma o smaku werters orginal

Gość katoliczka czytajaca
A ja Ci odpowiem tak serio. Według kościoła katolickiego (nie wiem jak reszta) uważa się, że po śmierci nie ma związków. Nie będziemy w tych małżenstwach co na ziemi i nie będziemy się znać. Nie będziemy mieć w ogole takiej potrzeby. Mi się to wydaję przygnębiające, ale podobno po śmierci nie będziemy o tym pamiętać ani uwaząc ze jest coś nie tak.

Gość co można sądzić?
bo podczas ślubu mówi się o życiu doczesnym a nie pozagrobowym:) Nie zawsze mąż umiera tego samego dnia co żona. Więc po jego śmierci ziemskiej możesz w kościele wziąć ślub i przyrzekać jeszcze raz :)

to zdanie dotyczy tego świata bo jak ktoś umrze to przecież się opuszcza ten świat ;]

a moze kiedys znajda nowa planete na ktorej bedzie zycie i okaze sie ze to ludzie którzy umarli tam żyją :D Chyba napiszę scenariusz. Avatar będzie mógł się schować. :D

Koktajl Mleczny. -> Avatar ma średni scenariusz (choć wersja rozszerzona dodała parę ciekawych wątków) aczkolwiek braki scenariusza nadrabia światem w którym dzieje się akcja ;)

Serio? Już powstał... cholera... a już wymyśliłam tytuł: "Druga planeta".. intrygujący, co nie? albo może "Planeta życia" :D kurcze, no!