Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ladyniunial5656

kobitki czy lubicie robic loda swojemu factowi?

Polecane posty

Gość ladyniunial5656

ja lubie. sprawia mi to rowniez duza przyjemnosc. jednak wiele kobiet nie lubi tego robic co was w tym obrzydza??

Ja miałam kiedys zbrzydzenie,ale teraz lubie nawet bardzo :) Wiem ze sprawia mu to przyjemnosc :)

Robienie loda sprawia kobiecie przyjemnosc jak facet jest ladnie ogolony, przynajmniej czesciowo i penis musi byc czysty (umyty).

Gość ladyniunial5656
no oczywiscie ze musi byc ladnie zadbany i swiezo umyty.. w innym przypadku bym tego nie zrobila:)

Nie jestem w stalym zwiazku, wiec loda robi mi moja znajoma z pracy, i wiem ze sprawia jej to przyjemnosc. Czasami robi to do konca z polykiem.

"Robienie loda sprawia kobiecie przyjemnosc jak facet jest ladnie ogolony" A mógłbyś się nie wypowiadać o wszystkich kobietach? 🖐️

Nie wypowiadam sie o wszystkich (to przeciez niemozliwe), tylko o tych ktore znam.

Gość Tapczan_z_daleka
z meskiego punktu widzenia moge powiedziec ze to przyjemne ....

Gość fufufufufu
co za idiotyczne pytanie... :o czy lubicie robic loda.. :o oczywiste jest, ze loda robia tylko nieszanujace sie wywloki :o

Gość ladyniunial5656
do fufufufufu jestem z mezem od 5 lat. i wg ciebie to ze zrobie mu loda znaczy ze jestem nieszanujaca sie wywłoka?:/ idz sie leczyc...!!!

haha ja polubiłam robienie loda jak się zorientowałam, że jestem w tym dobra ;D fajna sprawa, widzieć, jak facet jest skazany na twoją łaskę i że potrafisz mu sprawić przyjemność...