Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamka.,,,,,,

Jestem WRAKIEM człowieka....

Polecane posty

Gość zalamka.,,,,,,
Prywatnie zęby robiłam, ale to sporo lat temu. Plomby są białe. Hm? Solidnie schudnać? Waże 53kg przy wzroście 165cm, to chyba nie tak strasznie dużo (?) Nie będę od razu zabierać się jednak za tą głodówkę, najpierw zrobie 2tyg. przygotowań. Boje się troche tak zaczynać od razu.

Teraz będę pisać pod tym nickiem, więc to ja "zalamka.,,,,,," :)

Gość cool malpeczka
jezeli chodzi o twoje dolegliwosci przewodu pokarmowego mialam podbnie.. przez nerwy.. sprawdz w google o zespole jelita drazliwego.. :) co do skory tez mam podobnie.. zwlaszcza zima sie wysusza i w ogole.. tez takie luszczace plamki... ale ide wkrotce do dermatologa z tym... mam poodbne problemy jak ty.. i uwazam ze jestem pechowa wlasnie.. i co chwile doszukuje sie jakis chorob... :) glowa do gory... zmien lekarza albo cos i dla pewnosci zrob sobie jakies badania...

Gość cool malpeczka
tak to chyba mamy cos wspolnego chyba z ta hipochondria :P problem z wzdeciami u mnie zniknal nie po lekach od lekarzy dodam... tylko po prostu magnez, melisa na nerwy, i spacerki dla odprezenia.. serio pomoglo :) a z pol roku jak nie lepiej sie z tym meczylam.. wzdecia, biegunki, czasem nawet jakies mdlosci mialam :) glowa do gory autorko wiec :)

Gość lilia brązowa kupowata
AUTORKO! Miałam wszystkie twoje przypadłości, a nawet więcej: czerwone plamy na twarzy, bóle żołądka, kołatania serca. Wiem, ze je masz, a nie wymyslasz. Ale wszystkie one są efektem psychiki. Ja miałam rozdrapane całe plecy, swędziało mnie jak szlag. Wziełam się za swoją głowe i wszystko odpusciło. Tym samym nie deprecjonuje twoich problemów. Wiem ze te objawy sa dokuczliwe, ze czesto zyc nie daja. Ale wierz mi, ze skóra plus układ gastryczny to zazwyczaj poprostu nerwy. Do dzis jak mam gorszy psychicznie okres, to po jakims czasie znowu wyłaza mi dziwne rzeczy. Zadbaj o swoje samopoczucie. Uprawiaj sport jakis... i takie tam. Zobaczysz ze samo przejdzie. A lekarz moze był niedelikatny, ale chyba miał racje ;) nie wziął tylko pod uwagi tego, ze te objawy nie sa wymyslone ale faktyczne... z tym ze nieszkodliwe.

"zalamka.,,,,,, Prywatnie zęby robiłam, ale to sporo lat temu. Plomby są białe. Hm? Solidnie schudnać? Waże 53kg przy wzroście 165cm, to chyba nie tak strasznie dużo (?) Nie będę od razu zabierać się jednak za tą głodówkę, najpierw zrobie 2tyg. przygotowań. Boje się troche tak zaczynać od razu." Jak głodówka miałaby być krótka TO Z 2 LUB 3 DNIOWA NIE POWINNO BYĆ PROBLEMU:classic_cool:.A JAK NIE CHCESZ TO POLECAM COŚ W STYLU JAK Z TAMTEGO FILMU;). A mnie skóra swędziała w czasie głodówki od syfu:P.Niektórzy to mają manie szukania chorób psychosomatycznych:P.A ja takich nie mam:P.