Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Milosz z Maszewa

Mam pomysł.

Polecane posty

Fajnie by było zorganizować tazw spotkanie integracyjne fafeterian w jakimś ustalonym miejscu. Wtedy każdy by się poznał i nie był by się anonimowym tylko w necie. Wtedy każdy by sięznał i lepiej by siędo siebie pisało. Co wy na to?

Wiem że napewno nie kazdy mógłby dojechać wiadomo ludzi troszeczkę jest ale może mozna było by sprubować się skrzyknąć zorganizować jakiegoś grilla albo zrobić ognisko i przy kiełbasce pogadać.

Jak byś chciała poznać czterech kafeterian to dlaczego masz nadzieje że żartuję? Przecieżto bezsensu, ja naprawdęmyślę by sięskrzyknąć w jakimś ustalonym mniejscu i fajnie pogadać na przeruzne tematy.

No, bez sensu, bo dopiero jak pisałam o żarcie, przyszło do głowy, że 4 osoby chętnie bym spotkała. Ale nie sądzę, żeby to wypaliło. Sekret kafe tkwi w jej anonimowości.

zorganizować jakiegoś grilla albo zrobić ognisko i przy kiełbasce pogadać. :D:D:D

ja jestem za! :) Już kiedyś o tym myślałam :D ale to bardzo ciężko zorganizować :P a znając niektórych ludzi z kafe to rozpowrzechnianie danych i inne głupie rzeczy byłyby wtedy na porządku dziennym :P

Gość Lu maczo
swietny pomysl bracie- to mamy wpasc do ciebie?

i pewnie mielibysmy chodzic z identyfikatorami z naszymi pseudonimami:D

Lipsss - dlaczego się śmiejesz z pomysłodawcy?:p Co do identyfikatorów - to by dopiero pole do popisu podszywy miały:D

Spotkali byśmy się na maju albo w czerwcu na jakiej ś polanie albo lonce i każdy mnieł y faktycznie indefikator ktory mozna by było porównaćz dokumentami i podszywaczom byśmy odrazu dziękowali.

Jak na łonce to ja nie idę :classic_cool: boje się łonk bo można tam spotkac różnych gwałcicieli lub gwałcicielki

to znaczy nie jak policjanci, ale jakieś zasady musieli byśmy dla bezpieczeństwa wyznaczyć poprostu przy przybyciu na miejsce kazdy by pokazywał indefikator i dokumenty i potem siadł by przy grilu albo ognizku i piekł kielbaskęalko szszłika. Tylko odrazu trzeba by ustalićże prowiant lażdy musiał by przywieść ze sobąi naczynia na napoje i napoje też. najważniejsza była by fajna atmosfera.

Najważniejsze żeby pogoda dopisała bo jak by była pogoda to było by super. Atmosferka była y napewno, mozna by było pograć w kalambury albo w zgaduj zgadyla , popowiadać kawały w podchody, w dwa ognie w głuchy telefon itp, wiadomo że najpierw trzeba było by sięskrzyknąc. A potem już by poszło.

:D zrobiłaby Nam z pewnością miłą niespodzianke :) Kupiła każdemu po złotym lizaku a potem stwierdziła ze na nie nie zasługujemy i sama je wszystkie wpierdzieliła :D

mozna by było pograć w kalambury albo w zgaduj zgadyla , popowiadać kawały w podchody, w dwa ognie w głuchy telefon jezusicku:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Gość Co Ty masz z prawą
up :)

Poznałam osobiście kilka kobitek z kafe, zaliczyłam małe spotkanie integracyjne na kawce... Fajna sprawa :P Ale jak się inni dowiedzieli to zostałyśmy nazwane "trójcą świętą" :P Na kafe zazdroszczą znajomości że "ktoś" zna osobiście "kogoś" :P

trzeba tylko ustalić kiedy kąkretnie byśmy się spotkali wszyscy i mniejwięcej w jakim miejscu czy tutaj na kaszubach koło Maszewa chociaż wolał bym nie bo tu niema warunków. Można by w Lęborku koło domu chandlowego JANTAR się skrzyknąć i potem gdzieś pujść. A może wy macie jakieś propozycje?

Gość uykyyu
a to wy wszyscy z kaszub jestescie?

Gość i czego tu zadrościć
??? że trzy kretynki sie spotkały w realu albo carrefourze? żal