Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Milosz z Maszewa

Mam pomysł.

Polecane posty

Ja jestem z Maszewa na kaszubach one są chociaż chyba jest jeszcze kilka innych maszew na świecie. ja tylko tak zaproponowałem ale odrazu mówię że nie mam zbyt wiele pieniążków b y daleko jechać na spotkanie tak do 100km mogę, a że ja był bym pomysłodawcą to może skrzykneli byśmy siębliżej Maszewa.

Gość ja mam propozycje
pod pałacem kultury sie spotkajmy a potem przeniesiemy imprezę na dworzec centralny któy obecnie jest w remoncie

W stolicy jest niebezpiecznie dużo mafi i bandytyzmu. lepiej w Lęborku albo w Starogardzie gd ,w Gdańsku pod neptunem gyłem tam dwa razy.

Mnie się nie pytaj czego tu zazdrościć bo nie wiem, ale były komentarze typu " taaa bo wy się już znacie, wy już swoje tematy macie, wy już wielkie koleżanki..." a najlepsze to było " pewnie ładnie resztę objechałyście" :D A jedyny temat o "reszcie" to był taki że szkoda że takie odległości nas dzielą i nie da się jednocześnie spotkać. Z tym że to akurat ja mówię o znajomościach ze stałych tematów nie że taki ogólny zlot kafe :P

No ja tam byłam już chyba ze sto razy - przejadło mi się :P Sopot to tak trasą turystyczną i naleśnikową też zwiedzałam :P Za to Gdynię nie za bardzo - tylko stocznia i MediaMarkt:P Ale dla mnie takie spotkania to tylko z osobami które "znam" :)

O kurde na barana bym się skusiła :) A jakie trunki robisz? Ja ostatnio dostałam od znajomej nalewkę taką właśnie "z lasu" :) Bimber też sama robi :)

Zamawiam kieliszek tej z pędów sosny - w życiu nie słyszałam nawet o takiej :) Chyba sobie zapiszę Twoje gg i wpadnę jak będzie cieplej :)