Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Madziusiekmadziusiek...

CZY KTOŚ JUZ PRACOWAŁ W CIUCHOLANDZIE????

Polecane posty

Gość Madziusiekmadziusiek...

... w PONIEDZIAŁEK mam dzień próbny w takim właśnie sklepie, nie mam doświadczenia ,nie pracowałam jeszcze w sklepie z ciuchami nawet w żadnym sklepie. Jak wygląda taka praca ? jak najlepiej wypaść???

Gość gałga
Ja prowadze swoj ciucholand

Gość gałga
Z takiego sklepu łatwo coś wynieść. Zawsze pozwalam odlożyć dziewczynom co lepsze ciuszki, ale jak mi jakas kradnie to od razu wywalam na zbity pysk. Juz 3 takich lafirynd sie pozbylam. Przede wszystkim uczciwosc, usmiech i pracowitosc, bo roboty jest sporo.

Ja pracowałam w sieci ROBAN. Może znasz? Na początku sprawdzali czy umiem ładnie ubrać manekina, to znaczy wybrać atrakcyjne rzeczy, które przyciągną wzrok klientów i sprawią, że wejdzie pogrzebać za czymś. Potem mnie obserwowano przez jeden dzień jak sobie radzę z klientami: czy jestem uprzejma, czy sugeruję pomoc, mnie osobiści ogromnie to wkurza w sklepach, ale w tej pracy wymagano od nas, żebyśmy niemal właziły już na klientów w drzwiach i oferowały pomoc. Pracowałam w dwóch sklepach. W jednym miałam dział spodni i tam miałam stać, układać co klienci pozrzucali, zbierać i chować puste wieszaki i pomagać klientom, mierzyć pas, dł nogawki takie tam. W drugim było trochę gorzej, bo trzeba było znać wszystkie działy i doradzać. Cały czas w ruchu na sklepie, układać co zrzucili i zbierać wieszaki. Dużo zależy od kierownictwa. Niektórzy pozwolą na postanie, jak nie ma ruchu, a inni każą Ci 10 razy układać na przykład firanki, jak nie ma ruchu, żebyś tylko nie stała.

Gość gałga
Jasne że są opłacalne, sama taki prowadziłam jest to prawdziwa skrzynia ze skarbami. Bardzo często przychodzą ludzie dobrze postawieni z kasą bo chca miec coś innego niż wszyscy. I tu jest klucz nie tyko ciuchy firmowe ale dobre gatunkowo, jakościowo i inne niż wszystkie. Zachęcam do kupowania w lmpeksach to fajna rzecz ...............

Gość wydaje mi sie ze
to super robota, poza tym jak juz ktos powiedzial te prawdziwe perelki, cudenka, ktorych nie znajdziesz nigdzie!!! to jest super :-) Kurcze chcialabym poznac jakas kolezanke z ciuchlandu, skad jestescie dziewczyny?

Gość eeeeeeeeeemmmmmm
ja robie w robanie i jest calkiem ok