Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Commander in Chic

Czy w Polsce bedzie rewolucja?

Polecane posty

Gość Commander in Chic

Wlasnie przeczytalam na Onecie gdzies tam komentarze pod artykulem o aferze z cukrem i ludzie sie probuja organizowac.. nie wiem czy to gadanie tylko takie czy nie, ale czy nie uwazacie ze w Polsce powinna byc rewolucja? jak w egipcie czy innej libii.. przeciez ilez mozna? ile tak mozna zyc , jak dziady ostatnie, zapierdalac jak osiol cale zycie i nic ? a rzad w dupie ma, mial i miec bedzie, jak nic nie zrobimy? takie przemyslenia moje.. co myslicie?

Gość Wodzu prowadz na
Warszawe

Gość wszystkich to raczej nie
i sądzisz, że jak ruszysz tyłek i zrobisz rewolucję to cukier stanieje? Produkcja bimbru i tak zakazana :)

Gość nie stanieje ale przynajmiej
zlinczujemy tuska w imie dobrego samopoczucia

Polska jest krajem demokracji przedstawicielskiej. Nie potrzebujemy rewolucji społecznych do kreowania formy ustroju państwa. Ostatnia rewolucja która wymagała masowego wyjścia na ulicę miała miejsce podczas stanu wojennego w latach 1981-1983, gdy nasz naród prowadzony przez Lecha Wałęsę masowo wystąpił przeciwko władzy partii komunistycznej. Kolejna rewolucja, drogą częściowo wolnych wyborów, dokonała się w 1989 roku, gdy władzę w Polsce przejęła prodemokratyczna opozycja. Ostatnia rewolucja, drogą całkowicie wolnych wyborów, miała miejsce w 2007 roku gdy naród odsunął od władzy koalicję PiS-Samoobrona-LPR i wyniósł do władzy Platformę Obywatelską. Powołanie przez koalicję PO-PSL rządu Donalda Tuska zakończyła trwający przez 18 lat chaos polityczny.

Gość Commander in Chic
ale tu nie chodzi tylko o cukier wszystko drogie a place jak dla zebrakow generalnie moze wlasnie dlatego w polsce tak jest jak jest, bo kazdy tylko biadoli ale zrobic cos to po co, bo vo to zmieni :O

Gość 43287482748
zrób sobie rewolucje i pczytaj trochę o ekonomii buraku niepasteryzowany..... :(

Gość 43287482748
moj tatuś zapina mnie co wieczór w kakało

Gość dokladnie tak masz racje
powinni ludzie zrobic to samo co w egipcie czy libii rozpierd rzad przeciez ceny rosna jak szalone a pensje?glodowe! ciekawe czy ktorys z politykow wyzylby za 1200zl majac na utrzymaniu zone i dwojke dzieci. tyle to on na obiad wydaje albo na szampana na sylwestra;/

Gość Master 111 musze cie
uświadomić Jestes zjebem

chyba nie widzisz roznicy w tym, co sie dzieje u nas, a np w Libii

Gość Commander in Chic
master- racja zgadzam sie ALE w takim razie to co nam pozostalo? co wybory kazdy obiecuje co moze zeby tylko stolek dostac, a pozniej w DUPIE maja. 22 lata demokracji a my wciaz biedaki, ludzie wyjezdzaja, wszystko drogie... czyz to nie smutne? WSTYD!!! tyle lat, ba wiekow! o wolnosc walczylismy, i oto co mamy z tego teraz. Fakt, wolnosc i demokracja, ale w kraju nedzy i ubostwa. BO TAKICH LUDZI DO RZADZENIA NAMI W WOLNYCH WYBORACH wybieramy. Serio nie ma w tym kraju ludzi ktorym zalezy? na przyszlosci narodu i kraju? nie ma juz politykow z powolania? ja nie kumam wstyd i hanba moim zdaniem

Gość Master 111 POpierasz Tuska
czy mi sie wydaje ?

Gość Commander in Chic
ja nie mowie ze u nas jest tak samo jak w libii czy egipcie :O gdzie ja tak napisalam? chodzi mi o to ze ludzie maja dosc! kazdy tak mowi, kazdy ma dosc, kazdy narzeka jak ciezko jest wiec co? siedziec i czekac na cud mamy? SAMO SIE NIC NIE ZMIENI pomyslcie o tym

Gość trza bylo nie glosowac na PO
a teraz placz i plać ;/ ja na tych zlodzieji nie glosowalem i nie bede w zyciu

Gość pierdolenie na onecie
same trole tam siedzą

a co taka rewolucja zmienisz?? obalisz rzad i kogo chcesz na jego miejsce postawic??

Gość Commander in Chic
PO czy nie PO! fak, wczesniej byl pis sld psle i inne, i CO? lepiej bylo? podaj przyklady! ja nie mowie ze PO jest takie super, faktem jest jednak ze lepiej nie jest, a obiecywali ze bedzie, jak kazdy inny. Od gadania sie nic nie zmieni. Ten kraj potrzebuje REFORM, ciec budzetowych, ludzi z MOZGIEM I ZAPALEM. A nie rolnikow i aktorow w sejmie, nosz k.urrrrwa normalnie mnie nosi :O

Gość AP Edukacja
LICEA DLA DOROSŁYCH po: gimnazjum, 8 - letniej szkole podstawowej, szkole zawodowej AP Edukacja ul. Chopina 21F, 62-507 Konin, tel 63 244 98 86/99, 506 080 495

Gość najlepiej nam było
za Zygmunta Jagiellończyka

Gość Commander in Chic
ok to lepiej siedziec i nic nie robic i CZEKAC JAK NA ZBAWIENIE? czyli madz, nie ma w tym kraju NIKOGO kto bylby w stanie wyprowadzic nas z kryzysu? krajem idiotow jestesmy? bo ze krajem pazernych politykow i tumanow to juz wiem.

do polityki sie pchaja osoby z pragnieniem wladzy, te ktore lubia rzadzic. normalni myslacy ludzie maja inne ambicje i wola sie rozwijac na swoim podworku

Sami wybraliście taki, a nie inny rząd. :) Trzeba wypić piwo, którego się naważyło... ot Polacy głupi naród i tyle.

Gość wczesniej nie bylo rozowo
ale za PO to juz jest przegiecie. oszczedzaja tylko na biednych/emerytach/dzieciach itd ale sobie od pyska nie odejma. wedlug tuska trzeba robic do 70 zeby tylko emerytury nie wziac szybciej zdechnac;/

Gość Commander in Chic
madz? serio? czyli Polsce jest i bedzie w rekach idiotow tak i nie warto sie w to bawic i angazowac. lepiej cicho siedziec i swoje robic? ale czy ty nie rozumiesz ze w PL to juz nawet sie tak nie da, bo wszystko spieprzone jest!

Gość wczesniej nie bylo rozowo
bieu-najlepsze jest to ze w nastepnych wyborach wybiora tych samych oslow i znow beda plakac hehe

Gość a trzeba było słuchac nauk
Jana Pawła II

Gość Commander in Chic
Jakos inne kraje maja madre/madrzejsze rzady i glowy panstwa i daja rade. Ale wg was to nie ma sensu, bo po co, nienormalnych tylko do polityki pcha. No to nie dziwne ze w Polsce jest jak jest. Swietnie, brawo ludzie, gratuluje podejscia

Gość 43287482748
powinni ludzie zrobic to samo co w egipcie czy libii rozpierd rzad Tylko w Libii kretyni, jest tyran, a nie żaden rząd! to powstanie ma charakter polityczny, sotpa życiowa w Libii jest b. wysoka. CEny sa takie a nie inne z powodu kiepski zbiorów, ogólnoświatowego kryzysu. Do tego nasz wspaniały Tusk pobrał takie pozyczki, że jesteśmy bardziej zadłużeni niż za Gierka. Jak chcecie wyjsc na uicę to powinniście żądać jewszcze większego podwyższenia VAT, zeby to wszystko pospłacać w porę, zanim będzie jeszcze gorzej. Bo te korekty co zrobili sa jak mówią ekonomiści, tylko kosmetyczne. Pieniądze nie spadaja z nieba, Trzeba na nie zarobić. Tusk wam ich nie rozda, ani nie dodrukuje.