Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ona bez ogona

mezczyzna 40-letni potrzebny na gwalt! ;-)

Polecane posty

dla mnie "zwierzecy seks" to taki upojny, bez zahamowan, wyuzdany, ostry... Co nie znaczy, ze po wszystkim nie przytulasz sie, nie smiejesz razem z partnerem. Seks bez emocjonalnej bliskosci nic nie jest dla mnie wart. Nie kreci mnie, nie podnieca.

Jeżeli uważasz, że uczucia, przekonania i wiara, że jesteśmy czymś więcej niż małpami to byle gówno -- to tak.

Gość to wuupertalaj
z erotyka na uczuciowy ! :O

Gość stwierdzam że autorka pierdoli
jak potłuczona niestety:O

Gość do ona bez ogona
"Seks bez emocjonalnej bliskosci nic nie jest dla mnie wart." ale czy mało jest takich ludzi którzy myślą inaczej? myślę ,że całkiem sporo.. i nie proszę już mi nie odpisywać ,bo chcę iść spać ! :P

Gość do ona bez ogona
i proszę **

Napisałem przecież wcześniej, że według antropologów seks jest jedną z NIEZBĘDNYCH rzeczy do zdrowego rozwoju człowieka, ale nie jedyną. Traktowanie seksu w oderwaniu od innych rzeczy jest po prostu nadużyciem. To jak powiedzieć, że człowiek żyje po to, żeby srać. W zasadzie to prawda.

Gość autorka pitoli jak
romantyczna nastolatka :O masz 40 lat i tak niewinne poglądy ?

Gość autorka pitoli jak
ale w miłym , przyjacielskim układziku to co innego🖐️ bez żadnego zakochiwania się

Gość autorka pitoli jak
tak samo jak piszesz,że nie chcesz seksu bez emocji, założę się ,że i na to byś poszła jak każda zdesperowana kobieta, po prostu takie już jesteście, musicie się czuć używane inaczej wasza samoocena leci w dół

Gość xxl-men
Tez tak uwazam, dobry numerek zeby obydwoje byli zadowoleni. Najlepiej lubie od tylu.

podczas seksu wydzielaja sie w mozgu substancje odpowiedzialne za poczucie przyjemnosci. Pokazujemy sie nago, przytulamy, endorfiny robia swoje - wyzwalaja emocje. Chcesz, czy nie partnerce zaczyna na Tobie zalezec. Mezczyzni tez to czasem czuja. Choc oni, generalnie czuja mniej. Niektorzy wszystkie "emocje" maja miedzy nogami...