Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ona bez ogona

mezczyzna 40-letni potrzebny na gwalt! ;-)

Polecane posty

Gość do ona bez ogona
a co ty tak się obruszasz na słowo "ruchanie" ? szukasz faceta do związku czy do seksu ? :O chyba do seksu więc "kochanie się" to raczej nie jest 🖐️

zwyczajnie nie lubie tego slowa. A co, nie wolno? :P poza tym kto Ci powiedzial, ze tylko o seks chodzi? Ja lubie dwa w jednym - i uczucie (a przynajmniej wzajemna fascynacja) i seks.

Gość do ona bez ogona
jasne 🖐️ czyli lubisz jak facet trochę poudaje,że go fascynujesz, lubi cię, przyniesie kwiatki , a wszystko i tak po to żeby dostać się między uda ;)

nie, lubie gdy mezczyzna jest inteligentny, potrafi mnie oczarowac poczuciem humoru.. Tak, zebym miala nadzieje na podobna finezje w lozku. Sam fakt posiadania fiuta to za malo. Poza tym chce parnera lojalnego. Na takiego, ktoremu obojetne kogo bierze pod siebie, szkoda czasu. I kasy na pozniejsze leczenie...

Gość do ona bez ogona
chyba sama nie wiesz czego chcesz, z jednej strony ma być lojalny i skupiony na tobie ,a z drugiej pewnie do seksu bez zobowiązań.. ciężko ci będzie o złoty środek 🖐️

to Ty masz jakis problem ze zrozumieniem faktu, ze kobieta tez moze pragnac seksu. Co wcale nie przekresla zobowiazan... Co jest? Albo matrona-zona, albo zdzira-kochanka?

Gość do ona bez ogona
tak to właśnie wygląda.. bo trudno o faceta takiego po środku,albo będzie ktoś kto chce na poważnie albo trafi ci się dupek który chce tylko ruchać (patrz: faceci z kafe i ogłoszenia typu "wsadzę miłej pani")

Gość do ona bez ogona
chyba żartujesz ? ;)

Gość do ona bez ogona
nie o to chodzi.. po prostu dla sporej części ludzkości seks nie jest niczym nadzwyczajnym co mogłoby łączyć itp. mieć jakąś tam wartość , ot tak czynność jak za przeproszeniem sranie i nie przywiązują do tego żadnej wagi

Gość Facetowski2
ja bym był chętny,ale powiedz, szybko się angażujesz emocjonalnie ?

wize, ze zle zatytulowalam topik. Albo mezczyzni w wiekszosci sa dosc ograniczeni :P NIE SZUKAM FACETA NA SZYBKI, LATWY SEKS!!! Nie jest dla mnie problemem spelnienie sie w tej sferze bez wielkich przysiag, wyznan milosci itp., bo uwazam, ze w poczatkowej fazie zwiazku i tak nie sa szczere. To raz. Ale na pewno seks jest sposobem na bliskosc, szczerosc, odslanianie swoich slabych punktow przed osoba, ktorej zaufalismy. To dwa. Szukam faceta, ktory to rozumie.

@do ona bez ogona -- "dla sporej części ludzkości seks nie jest niczym nadzwyczajnym" -- skąd masz takie dane, jeżeli można wiedzieć. Seks jest jedną z trzech rzeczy niezbędnych człowiekowi do zdrowego rozwoju, więc stwierdzenie, że nie jest niczym nadzwyczajnym to czyste brednie. Poza tym dla wielu ludzi to jedyny cel w życiu.

Gość do ona bez ogona
numero duo, nadzwyczajnym nie w tym sensie dobranoc 🖐️

facetowski, jak dla mnie Twoje pytanie brzmi tak "jak szybko sie angazujesz? Bo jesli od trzeciego spotkania, to jestem gotow na pierwsze dwa" :P nie, dziekuje. Nie Ciebie szukam.

Gość do ona bez ogona
dokładnie tak ja kto opisałeś- potrzeba i tyle

Włącz telewizor, obejrzyj parę reklam, przejdź się po mieście i odpowiedz mi na pytanie -- pod jakim względem seks nie jest dla ludzi niczym nadzwyczajnym.

Gość do ona bez ogona
piszę przecież: niczym nadzwyczajnym , a nie czymś niepotrzebnym , większość traktuje seks jak zwierzęta , o tym piszę

Gość do ona bez ogona
niestety.. ostatnio właśnie tak mnie załatwił "przyjaciel".. jestem zbyt ufna

zwierzeta kopuluja wylacznie w celu posiadania potomstwa. Ludzie - glownie dla przyjemnosci, poczucia bliskosci, emocji, czasem dla adrenaliny...

Zwierzęta raczej nie zastanawiają się nad seksem, więc nie wiem co masz na myśli mówiąc "traktować seks jak zwierzęta". To znaczy co? Zwierzęta nie myślą i nie "traktują". Skąd ty wyciągasz te swoje wszystkie teorie i statystyki?

Gość do ona bez ogona
często tylko dla przyjemności fizycznej nie licząc się z tym ,że ta druga strona może odczuwać jakieś głębsze emocje.. no nic oczy mi się kleją ,znikam 🖐️

nie istnieje cos takiego jak "przyjacielski seks". Mlodzi ludza sie, ze mozna sie bzyknac i nic wiecej nie czuc. To cholernie zludne. To juz lepiej ulzyc sobie masturbacja. Wem, ze dla wielu mezczyzn nie jest problemem od czasu do czasu przeleciec kolezanke. Tylko, ze ona najczesciej jest w nim zakochana, a on to wykorzystuje...

Gość do ona bez ogona
numero duo, zawsze tak się czepiasz byle gówna?

Gość do ona bez ogona
widzę,że ona bez ogona wie o co mi chodzi ,a ty numero chcesz to się domyślaj 🖐️ dobranoc , owocnych poszukiwań ;)