Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ona bez ogona

mezczyzna 40-letni potrzebny na gwalt! ;-)

Polecane posty

Gość gość
Ja z frankiem jestem na ty. 🖐️

Gość menszczyzna przed 40
Jeśli chodzi o propozycje to zjarałbym tłustego lolka :) nie wspomnę o lsidi;) jak się cieplej zrobi a poza tym to i tak mało mnie propozycja towarzyska drogiej damy z przyczyn geograficznych mało interesuje, więc puszczę muzę bo ktoś z dyskutantów ją lubi;) http://www.youtube.com/watch?v=Y7liknHwljM&feature=related też niezły film. A tu unregroundowy oldscool http://www.youtube.com/watch?v=zwwH-K59S1A http://www.youtube.com/watch?v=UE2O_hAe3zo&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=OQECVa-hhUI&feature=related

dlaczego kobiety wiecznie malują się i perfumują??

Menszczyzno, robia to, zeby sie podobac kolezankom! :-D przepraszam, ale zmuszona jestem sie oddalic ;) poznym wieczorem zajrze. Szukajacy - jesli masz ochote, prosze, zostaw jakis kontakt. Przyjacielu, pozdrowienia dla franka;) wszystkim dziekuje za rozmowe i zycze milego popoludnia

Robią to bo widocznie są brzydkie i śmierdzą;):D

dobry wieczor Szukajacy :) mam male pytanie... Meczy mnie to... Jestes zonaty? Bo jesli tak, to przepraszam, ze zawracalam Ci d... Dla mnie to nie do przejscia...

Gość gość
Ja jestem żonaty, ale w niczym mi to nie przeszkadza aby żona łączyła się z S. :p

wyslalam @ ale listu nie widze wsrod wyslanych... Nie wiem, czy blad poczty, czy moj.. Jakby co onabezogona@onet.eu

Przyjaciel, ale z Ciebie to taki bardziej erotoman-gawedziarz? A zona moze byc i tak pewna Twej wiernosci? Jesli tak, to juz Cie lubie :) Perwersjo, wiesz cos na temat Szukajacego, czy tylko tak podejrzewasz? Kreci? ;)

Gość gość
Może być pewna, bo sama mi wkłada w S. :pAlbo odwrotnie, S. wkłada w żonę, i wszyscy są zadowoleni. 😴

Gość gość
To ja Tobie to wyjaśnię, bo zaraz jadę na kawał wieprza w sosie pieczeniowym. M. to moja żona, a S. to jej przyjaciółka. Jaką surówkę proponujesz do wieprza? :)

Gość ona bez ogona to czatna wrona
?

do wieprza ale w jakiej postaci! Golonka? Chrzan! ;) a jesli wieprz ma z metr90 to raczej cos lateksowego :-P ...jaka wrona??

"Perwersjo, wiesz cos na temat Szukajacego, czy tylko tak podejrzewasz? Kreci? " A co do tego to ja nic nie wiem :p Ale to było proste pytanie, na które odpowiedź może brzmieć tak/nie/nie, ale jestem w związku :p Dlatego tak mi się to "zbycie" odpowiedzi skojarzyło z facebookowym "to skomplikowane". :classic_cool:

Szukajacy, odpowiedzialam na Twojego maila... Ale caly czas wysylane listy nie zapisuja sie wsrod wyslanych... Najwidoczniej mam grubsza awarie na koncie. Sprobowalam teraz ponownie. Jesli znow sie nie uda, trzeba bedzie mi pisac do onetu...

Perwersjo, ja nie lubie takich "komplikacji", bo konczy sie to przewaznie tym, ze jednak jakas zona predzej, czy pozniej pojawia sie "w tle"... :(

hej! Zaczal sie nowy tydzien! Z radoscia pracujemy dla dobra ojczyzny! ...a kto ma ochote na przerwe i ploty? :-P

w ruku, w paszczu? Nie, nie chce. Ot, rozmowa z facetem... Ilu z Was rozumie, ze droga miedzy uda kobiety wiedzie przez jej...mozg?