Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie mam czasu

Kobiety bez pasji...

Polecane posty

Gość nie mam czasu

dlaczego kobiety nie mają pasji? Trudno spotkać dziewczyne ktora miała by jakieś hobby lub pasje po za rozwiązywaniem sudoku na kiblu i czytaniem pudelka. A jesli facet ma zajecie ktoremu sie oddaje to wtedy wyrzuty ze na wszystko ma czas a nie na nia.

Gość nie mam czasu
ze co konkretnie?

Gość IMO13690
Zawsze szczery, Ty coraz bardziej przypominasz błędnego rycerza w lśniącej białej zbroii.

bzdura. Jestem kobietą. Moja pasją jest przede wszystkim taniec hh, plus muza, kolekcjonowanie płyt(oryginalnych oczywiście). Mogła bym powiedzieć że to właśnie trudno spotkać faceta z pasją;(

Gość to moje zdanieeee
I zeby wszystko bylo jasne. Nie chodzi o takie poprostu zle traktowanie kobiety, bo wtedy taka kobieta tez odejdzie. Kobieta poprostu nie moze poczuc takiego calkowitego bezpieczenstwa i tego ze jest wszystkim dla swojego mezczyzny. Nie moze tez dostac wszystkiego co wydaje jej sie dla niej dobre, bo taki facet staje sie nudny wtedy, mniej atrakcyjny niz na pocztaku zwiazku. Niestety nie zmienie juz raczej zdania. mnie nie kreci taka zabawa w kotka i myszke. Myslalem ze im wiecej dam tym wiecej otrzymam, a to bledny krag. Tak mimo ze mialem inne dziewczyny, to byla jedyna prawdziwa milosc. ktora juz sie nie powtorzy. Wlasciwie nadal jest bo caly czas kocham.

Gość IMO13690
Autorze to także działa w drugą stronę...

Gość nie mam czasu
cieszy mnie to bo chciałbym się mylić

Gość netykieta
A jesli facet ma zajecie ktoremu sie oddaje to wtedy wyrzuty ze na wszystko ma czas a nie na nia. To ją rzuć, problem sam się rozwiąże. Kolejność jest następująca: najpierw osoby najbliższe, które kochamy (?) a potem pasje. Lepsza organizacja czasu może być również pomocna.

Gość IMO13690
Ja tu jestem głównie w celu pozyskania zdjęć golych piersi. Natomiast jak zauważyłem większość Twoich składa się z bronienia białogłów własną piersią...

Gość nie mam czasu
netykieta chodzi o to, ze ja nie mam juz tego problemu wiec nie mam kogo rzucac Chcialem tylko zwrocic uwage na dosc powszechne zjawisko

Natomiast jak zauważyłem większość Twoich składa się z bronienia białogłów własną piersią.. mysle, ze dosc szybko zrewidujesz ten poglad

Gość netykieta
Chcialem tylko zwrocic uwage na dosc powszechne zjawisko Następnym razem poszukaj sobie kobiety z pasją. Będziesz miał porównanie.

Gość 0101
"Ja tu jestem głównie w celu pozyskania zdjęć golych piersi." widzę, ze postanowiłeś trochę mi się przypodobać i zacząłeś moim wzorem (przypominam uwagę o Twoich propozycjach kierowanych do połowy postów na tym forum) łagodzić swoją nie tak dawną terminologię :)

Gość netykieta
Natomiast jak zauważyłem większość Twoich składa się z bronienia białogłów własną piersią... :-D :-D :-D

Gość IMO13690
0101 "coś tam, coś tam" BOŻE! DODAJ MI SIŁ! Wiesz, że stalking jest karalny? W szczególności gdy stalkerem jest kobieta, która nawet NIE CHCE POKAZAĆ CYCKÓW!

A ja mam pasję, mojim hobby jest sommelierstwo...i zapewne mało kto wie co to takiego ...ale zaraz kazdy zabłyśnie jak wpisze słowo w google ;p;p

Gość 0101
i po co te zagrywki, IMO dobrze wiemy, ze cieszysz sie na moj widok :)

Gość IMO13690
Jeszcze bardziej cieszyłbym się ze zdjęć. ;)

Gość 0101
czyżby spotkał mnie zaszczyt braku wymogu w postaci udostępnienia w pierwszej kolejnosci fotografii klatki piersiowej? :)

Gość IMO13690
Słuchaj - ja naprawdę nie jestem taki strasznie wymagający. Nie musza być koniecznie zdjęcia piersi. Cipka w zupełności wystarczy, nawet nie musi być całkowicie naga (jakieś fajne figi mile widziane).

Gość 0101
Masz większy problem niż na początku myślałam, IMO. Mianowicie nie potrafisz dostrzec, ze Twoje próby niby to szokowania, niby a la macho dogryzania na niektórych nie robią najmniejszego wrażenia :)

Gość IMO13690
Kobieto, jakie dogryzanie? W tym momencie po prostu wymieniamy się głupimi komentarzami. Na absurdalne, rażące i skrajnie bezmyślne komentarze przyjdzie czas później jeśli odpowiedni temat wypłynie. Sam gustuję w tematach z serii: "facet idzie na kurwy" - tam dopiero można się zabawić. Nie tutaj. W nagrodę za ilość tekstu poproszę fotki w seksi bieliźnie.

Gość 0101
Odniosłam się do całościowego obrazu krótkiej historii wymiany liter miedzy naszymi nickami. Tylko nie wiem po co piszesz do mnie, ze Twoje komentarze były głupie? Tylko po to, żeby wydłużyć tekst? Bo przecież nie informacyjnie (tylko Stevie Wonder nie zobaczyłby, ze ja to wiem) :)

Gość 0101
widocznie polubiłam słowo "tylko" ;-)

Gość IMO13690
Doskonale wiem kiedy moje próby irytowania laseczek odnoszą zamierzony sukces... Coś mi mówi, że na mnie lecisz. ;)

Gość 0101
Radze wymienić "coś" Bo z takimi podpowiedziami daleko w życiu nie zajedziesz :)