Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość podsfefr

odpowiedzcie proszę

Polecane posty

Gość podsfefr

jak wygląda wydzielina z pochwy w ciaży? są takie dni, że jest b. skąpa, a są takie że na bieliźnie pojawia się mokra plamka - wygląda jakby była przeźroczysta, po zaschnięciu staje sie mleczna. Czy to jest normalne, że ta wydzielina sie trochę zmienia w zależności od dnia, ż eraz jest jej wiecej a raz mniej?

Gość JAK DŁUGO SIĘ
jesteś w ciąży?

Gość podsfefr
jestem

Gość JAK DŁUGO SIĘ
gratuluję!!! a rozmawiałaś z ginem o tym śluzie? który tydzień? ja czasem w ogóle nie mam śluzu, a czasem mnóstwo

Gość podsfefr
ja już jestem po półmetku, wcześniej dużo odpoczywałam i poza tym miałam grzybicę i brałam luteinę więc jakoś specjalnie nad wydzieliną się nie zastanawiałam. teraz wróciłam do normalnego funkcjonowania i od czasu do czasu mam takie wilgotniejsze dni. w sumie to i tak mniej tej wydzieliny jest niz w czasie dni płodnych przed ciążą ,ale troche się niepokoję. Do lekarza mam iść za 2 tyg.

Gość JAK DŁUGO SIĘ
mi gin powiedział, że nadmierna wydzielina w ciązy jest normalna... ja jak np kichnę to zaraz mi wyleci tyle że muszę się przebrac ;/ a czasem cały dzien nic...

Gość podsfefr
ale ja nie obserwuje śluzu, tylko mokrą plamkę na majtach. Martwię się czy to nie sączą się wody płodowe/

Gość JAK DŁUGO SIĘ
hmmm... najlepeij zapytać gina... ja też często mam mokrą plame a nie plamkę na majtkach... czasem bardziej wodnita czasem śluz...