Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Webster

Szukam dziewczyny ktora chcialaby pojechac na wakacje

Polecane posty

ty na prawde nie zauwzylas ze mam po prostu polewe z ciebie i po to tu zagladam?? :D:D:D...

Gość kljlkj
orka orka a ja myslalam ze szukacie panny do trojkata:):):) ale ok, jestes kobieta wszystko jasne, ale co to w ogole za mentalnosc by towarzysza do podrozy szukac przez neta i proponowac wczasy ludziom o ktorych nie ma sie zielonego pojeciA????

Gość kljlkj
ty na prawde nie zauwzylas ze mam po prostu polewe z ciebie i po to tu zagladam?? ... jedyne co zauwazylam to to ze dalas sie wkrecic a tekst o polewie jest prowadopodobnie dla zachowania dobrego imienia:) dont worry, rozumiem, czarny nick musi dbac o repjutejszyn

Gość kljlkj
ty na prawde nie zauwzylas ze mam po prostu polewe z ciebie i po to tu zagladam?? z czego konkretnie masz polewke koraliku?

Gość kljlkj
hahahahahaha dobry nick... az tak cie rozzloscilam?:):):):):):)

reputejszyn?? czys ty dziewczyno upadla na glowe?? wiesz, ze ja sobie tu moge zroic 1000 czarnych nickow?? a pomoaranczowych tyle samo?? smieszy mnie to ze 26 letnia laska potrafi sie tak nakrecic :D:D i poczuc urazona bo kolega od zaproszenie n9e zapytal o twoje pasje i hobby :D:D

Gość kljlkj
konto na sympatiii zalozylam w nie pamietam kiedy..i jesli to mozlwie to obczaj sobie moje logowania raz na nx lat....takie to moje konto jest dla mnie wazne:):):):):):) coralick w takim razie nie czaje twoich uwag...bo poki co to ja sobie polewke robie z kolesia a wy sie nakrecacie i to mnie najbardziej zadziwia....:)

Gość do orka_orka
orka_orka - ja bym sie chetnie wybrala do Paryza. Napisz mi skad jestes i ile masz lat???????

Gość kljlkj
jakie pytanie o moje hobby i zainteresowania?? kiedy gdzie??? a co do slowa reputation, napislaam repjutejszyn gdyz to jest wlasciwa wymowa tego slowa a nie reputejszyn...gdybyscie sie troche uczyly w szkole to byscie wiedzialy mlode, glupiutkie dzieczynki:)

moja droga w Irlandii mieszkam juz ponad 5 lat... angielskim poskuguje sie codziennie... szkolne regulki mnie ani ziebia ani grzeja :D:D:D:D

Gość orka_orka
a my chętnie zaprosimy fajną dziewczyne na wycieczkę jestesmy w wieku okolo 30 lat moje kolezanki w wiekszosci mają męzów ,rodziny itd wybieramy się motocyklami. Acha i nie szukam na sile i nie jest to zaden "zwyczaj" napisałam spontanicznie po tym jak wyrazilaś chęc wyjazdu z jakims kolesiem a co do trójkątów to jestem daleka od takich "hocków-klocków"

Gość do orka_orka
motocyklami? Nie mam nawet roweru:(

Gość orka_orka
hej dziewczyna pojechalaby z jednym kolegą a ja z drugim jako pasażerka :)

Gość do orka_orka
a skad jestescie?

Gość orka_orka
warszawa :)

a tu bardzo interesujace komentarze sie pojawily - niby jestescie takie odwazne lubicie spontany i ciekawe propozycja a jak co do czego przychodzi to dajecie plame......

Gość hm_hm_?
a ty niedoszly podrozniku siedź cicho załadowałes panne w konia i jeszcze pyskujesz hahahaa

jak ja zaladowalem ? zapytalem sie czy chce gdzies pojechac a potem wyszedlem z domu a ona sie wyzalila forumowicza ze ja olalem ....

Gość hm_hm_
hahahaa tak jaaasne :p

Gość kljlkj
mam wszy w pępku, i na dupie... :(

bez znaczenia widze ze to zapytanie to byl zly pomysl i nikt ciekawy tu nie siedzi