Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paulettaa

by sie oPytanie do Panow: Czy zostawilibyscie bezplodna partnerke?

Polecane posty

Gość paulettaa

Zalozmy, ze jestescie z ta osoba bardzo dlugo, kilka dluugich lat. Kochacie ja bardzo, wiecie,ze to wasza milosc. Niestety okazuje sie,ze jest bezplodna. Co wtedy robicie? Wiadomo,ze jednym z celow mezczyzny jest posiadanie potomstwa a tu taka niespodzianka..

Gość abf
Nie zostawiłbym ,poniewaz to nie moj cel. Po drugie jesli taki ktos by cie zostawil to jebac gnoja - co to za milosc zeby zostawiac kogos z takiego powodu?

Nie, nie zostawiłbym, dodatkowa opcja bycia mobilnym inkubatorem nie jest wymagana.

Gość adriannnnffdfv
Nie zostawilbym

Gość łobuss
takiej to ja bym niewypuscil z łózka tylko ja ujezdzal bez przerwy :)

Gość pojebbbbbb
widzę że nikt by nie zostawił bez powodu !!! nie wierzę Wam kutasy

Gość łobuss
spuszczał bym sie w nią jak w worek na spermę bez obaw ;0

Gość paulettaa
łobuss weź się ogarnij

Gość ŁUKASZK
bezplodnosc mozna leczyc

Gość nieplodnosc da sie leczyc
bezplodnosc juz nie

Gość Ram29
Ja bym nie zostawił.

Gość Nacz. Św. Inkwizycji R.P.
ułomny to ty jesteś, trzepaczu kapucyna.

Gość takiii jedennn
Tylko kretyn by tak zrobil i zostawil kobiete, ktora kocha dlatego, ze ta nie moze miec dzieci.

Gość taneta
Prawiczek bez wiary..... Jakbyś Ty po wielu latach zaczął miec problemy na tle seksualnym a partnerka by oczekiwała wiele to też powinna Cię zostawić bo będziesz ułomny..........dla kobiety nie warto poświecać swoich planów...a dla was niby tak hahahah............z takim myśleniem to ty zajdziesz nie dalej jak do końca czubka swojego nosa

Trudno powiedzieć, kto nie ćwiczył na sobie takiej sytuacji nie będzie wiedział napewno. Natomiast nam taki związek, który się rozpadł po jakimś czasie bo on jednak bardzo chciał być ojcem. I ciężko to jednak potępiać.

ja zrobiłem odwrotnie , szybko sie ożeniłem z taką kobietą, cudowne dwadzieścia lat, kochanie bez żadnych ograniczeń, to trzeba przeżyć, by coś powiedzieć na ten temat.

Gość taneta
A myślisz że zdrowa kobieta Cie nie może zostawić?????????????może to zrobic w każdej chwili.pieniądze to rzecz nabyta...życie ułatwiają lecz szczęscia nie dają......to są rzeczy materialne,a w życiu jeste wiele takich rzeczy których nie da się kupić za pieniądze.Nie wszystkie kobiety są takie same więc nie wkładaj ich do jednego worka.

widać, żeś głupi prawiczek, nosiciel genów by je dalej przekazać. Dla ciebie byłoby nawet wskane mieć niepłodną kobietę, by te marn twoje geny dalej się nie przenosiły na przyszłe pokolenie.

mam dwoje z pierwszego małżeństwa. Więc wiem jak wygląda małżeństwo z kobietą płodną i niepłodną. I trzeba być dzieckiem szczęścia, jak ja.....

U nas jest taka sytuacja tzn problem lezy po obu stronach...oboje bardzo pragniemy dziecka ale jesli w koncu sie nie uda...bedzie trzeba nauczyc sie z tym zyc.

oczywiście, moja szwagierka nie mają dzieci, i nie będą mieli, nie wpadli w rozpacz z tego powodu, mają mieszkanie, samochód, podróżują po świecie. Prawa dziedziczenia, jedno przepisało na drugie, żyją i cieszą się życiem ......

Gość calkiem dobrze ...
w obecnych czasach posiadanie dzieci to utopia jak slysze co sie dzieje w Libii, jak coraz wiecej ludzi jest bez pracy, imigranci z najubozszych krajow staraja sie uciekac do europy ... a pracy brakuje i niegdys bogatych krjach, jak rowniez usa, ....... po co gotowac taki los przyszlym pokoleniom ? czy nie lepiej zejsc z tego swiata ze swiadomoscia ze nie zostawiamy swojego dziecka na pastwe zanieszczyszczenia, chorob cywilizacyjnych ... depresji wywolanej ciaglymi kryzysami, a co gorsza wojnami ......... ? wystarczy spojrzec na kafe i zapytac ilu z ludzi ktore mialy problemy finansowe w patologicznych rodzinach czy gdyby mialy wybor nigdy by sie nie urodzily ..............